İdmançılarımız I yeri qazandı!

15 may tarixində Qərb Universiteti Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsi tələbələri, eyni zamanda Qərb Universiteti idman klubunun üzvləri, Mustafayev İlkin və Abbasov Ceyhun, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin təşkil etdiyi Kickboxing (K-1) üzrə peşəkar reytinq döyüşündə müvafiq olaraq 60 və 65 kq çəki dərəcələrində bütün rəqiblərindən üstün olaraq 1-ci yeri qazandılar.

Tələbəmiz Universitetlərarası sərbəst güləş yarışmasında uğura imza atdı!

10-12 may 2016-cı il tarixləri arasında universitetlərarası sərbəst güləş yarışması keçirilmişdir. 61 kq çəki dərəcəsində mübarizə aparan universitetimizin tələbəsi Xəyal Allahverdiyev yarışmada üçüncü yeri qazanmışdır. Onu təbrik edir və uğurlar arzulayırıq.

Qərb Universiteti idman klubu "Heydər Əliyev" zirvəsində

8 may tarixində yola düşən klubumuz 9 may günü atəşgahdan start götürmüşdür. Yürüşdə komanda kapitanı Sima Səfərova və tələbələr Rzayev Turan, Abdurrahimov Hikmət, Bəhramlı Bəhram, Hüseynov Rahib, Cəfərli Kamran və Novruzova Fidan iştirak etmişdir. 3751 metr hündürlüyündəki Heydər zirvəsinə yürüş uğurla tamamlanmışdır.

UEFA U-17 Avropa çempionatında könüllü qismində iştirak edən tələbələrimizə uğurlar arzulayırıq!

Azərbaycanda keçiriləcək UEFA U-17 Avropa Çempionatı sayca 15-ci olacaq. Turnirin Azərbaycanda təşkil olunması barədə qərar UEFA İcraiyyə Komitəsinin 2012-ci il martın 20-də Türkiyənin İstanbul şəhərində keçirilmiş iclasında qəbul olunub.

Respublika çempionatının açılış mərasimi

29 aprel 2016-cı il tarixində Bakı İdman Sarayında ali təhsil müəssisələrinin tələbələri arasında atletika, basketbol, badminton, voleybol, veloidman, stolüstü tennis, sərbəst güləş, Yunan-Roma güləşi, şahmat idman növləri üzrə Respublika çempionatının açılış mərasimi keçirilmişdir.

Abbasov Ceyhun MMA döyüş növü üzrə çempion oldu!

Siyasi elmlər və Beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi Abbasov Ceyhun Gürcüstanın paytaxtı Tibilisi şəhərində Keçirilən "Open Georgia" 2016 turnirində "MMA" döyüş növü üzrə çempionatda 65kq çəki dərəcəsində I yeri qazanmışdır.

Məzunumuzu təbrik edirik!

Məmmədəliyev İbrahim Nazim oğlu (Qərb Universiteti - 2009)

İdman klubumuzun üzvündən daha bir uğur!

9-10 aprel Bakıda Juboxing Jitsu üzrə VII Azərbaycan çempionati keçirilmişdir. Qərb Universiteti İdman Klubunun üzvü Mustafayev İlkin yarışda 60 kq çəki dərəcəsində I yeri qazanmışdır!

İlkin Mustafayev dünya kəmərinin sahibi oldu!

Fevralın 28-də Dağıstanda keçirilən Budo idman növünün professional boks üzrə "Dünya kəməri" döyüşündə İlkin Musatafyev Mərakeşli rəqibinə qalib gələrək kəmərin yeni sahibi olmuşdur.

Komandamız II yeri qazandı!

Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) Gənclər və İdman Nazirliyi ilə birgə Qusar rayonunun Ləzə kəndi yaxınlığındakı donmuş şəlalələrdə 30-31 yanvar tarixlərində keçirdiyi IX Buzadırmanma üzrə Açıq Azərbaycan Çempionatı başa çatıb.