Daha bir tələbəmizdən Dünya Kubokunda inamlı qələbə!

27-31 Dekabr tarixlərində, Bakıda BUDO döyüş növlərinin klublar arası I Dünya Kuboku keçirilmişdir. 15 ölkənin iştirak etdiyi bu yarışda, Qərb Universitetinin Qərb Dilləri fakültəsinin tələbəsi Cəfərov Əkbər, BUDO döyüş növlərinin "Grappling" növündə, 75 kg çəki dərəcəsində I yeri qazanmışdır!

Mustafayev İlkin Dünya üçüncüsü oldu!

27-31 Dekabr tarixlərində, Bakıda BUDO döyüş növlərinin klublar arası I Dünya Kuboku keçirilmişdir. 15 ölkənin iştirak etdiyi bu yarışda, "Western University Sport Club"un üzvü Mustafayev İlkin BUDO döyüş növlərinin "Wushu Sanda" növündə III yeri qazanmışdır.

Dry Tooling üzrə açıq respublika çempionatı

5-6 dekabr 2015-ci il tarixində Dry Tooling üzrə Açıq Respublika Çempionatı keçirilmişdir. Çempionatda Qərb Universitetinin yığma komandası ümumi hesabda yekun nəticəyə əsasən II yeri qazanmışdır.

Tələbəmiz İlkin Mustafayevdən növbəti uğurlu nəticə!

9-14 noyabr tarixində, Macarıstanın paytaxtı Budapeştdə "Wushu Sanda" üzrə Dünya kuboku keçirilib. Yarışda 75 ölkənin idmançıları güclərini sınayıblar.

İlkin Mustafayev Batumi 2015-də II yeri qazandı!

Qərb Universitetinin, Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi İlkin Mustafayev Gürcüstanın Batumi şəhərində keçirilən, Batumi 2015 yarışlarının "Kung fu sanda" növündə II yeri qazanmışdır.

İdman Dırmanmasının Açıq Ölkə Çempionatı uğurla başa çatıb

Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyası (FAİREX) və "Qərb Universiteti" İdman Klubunun təşkilatçılığı ilə 31 may 2015-ci il tarixində "Qərb Universiteti" İdman Klubunun İdman Bazasında keçirilən İdman Dırmanmasının Sürət Növü üzrə Açıq Ölkə Çempionatı uğurla başa çatıb.

İlkin Mustafayevdən daha bir Qələbə!

Qərb Universiteti, "Siyasi Elmlər və Beynəlxalq Münasibətlər" Fakültəsinin tələbəsi, İlkin Mustafayev "Juboksing Citsu Kontakt" üzrə Azərbaycan çempionatının, 60 kq çəki dərəcəsində I yeri qazanmışdır.

İdman klubumuz "Heydər Zirvəsi"nə yürüş etdi!

Qərb Universiteti idman klubunun üzvü Sima Səfərova Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-ci ildönümü münaisbəti ilə "Heydər Zirvəsi"nə (3751m) müvəffəqiyyətlə yürüş etdiyinə görə sertifikata laiq görülmüşdür.

İlkin Mustafayev I yeri qazandı!

Qərb Universitetinin Siyasi elmlər və Beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi İlkin Mustafayev "Azərbaycan Respublikasının Ümummilli lideri Heydər Əliyevin 92 illiyinə həsr olunmuş beynəlxalq "Döyüş növləri" turnirində I yeri qazanmışdır.

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

4-5 aprel 2015-ci il tarixlərində Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə yeniyetmə və gənclər arasında keçirilən idman dırmanması üzrə növbəti "Ümid-1" yarışı sona çatıb.