Qərb Dilləri fakültəsinin tələbəsi Cəfərov Əkbər I yerə layiq görüldü!

Qərb Dilləri fakültəsinin Tərcümə ixtisasının tələbəsi Cəfərov Əkbər, 26 Mart 2015-ci ildə, Azərbaycan Respublikasının Gənclər və İdman Nazirliyi keçirdiyi, "Grappling" və "Pankratyon" yarışları üzrə Respublika Çempionatında uğurlu çıxışlar edərək I yeri qazanmışdır!

Beynəlxalq Alpinizm və Qayayadırmanma Federasiyasının "Dağların mühafizəsi mükafatı"

Beynəlxalq Alpinizm və Qayayadırmanma Federasiyasının "Dağların mühafizəsi mükafatının" (UIAA) əldə edilməsinə namizədliyi irəli sürmək üçün son tarix 31 iyul 2015-ci il.

Qərb Universitetinin tələbəsi İlkin Mustafayev beynəlxalq yarışlarda qalıb gəldi!

4-5 mart 2015-ci il tarixlərində İtaliyanın Roma şəhərində Kung Fu Sanda idman növündə 60 kq çəki dərəcəsi üzrə beynəlxalq turnir keçirilmişdir. Bundan başqa, 7-8 mart 2015-ci il tarixlərində Gürcüstanın Tblisi şəhərində Kung Fu idman növü üzrə Avrasiya kuboku keçirilmişdir.

Qərb Universiteti tələbəsi "Cüdo"üzrə Respublika Çempionatında III yeri qazandı

Əlizadə Cavidan "Ali Təhsil Müəssisələri tələbələrinin XII Respublika Universiadasının "Cüdo" üzrə respublika birinciliyində 73 kq çəki dərəcəsində III yeri qazanmışdır.

Qərb Universiteti tələbəsi Beynəlxalq yarışda II yeri qazandı!

Qərb Universiteti Siyasi elmlər və Beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin Regionşünaslıq (Avropa) ixtisası üzrə təhsil alan 421/1 qrup tələbəsi Mustafayev İlkin Mehrəli oğlu, Azərbaycan "WUSHU SANDA» yığmasının tərkibində Gürcüstanın Tbilisi şəhərində keçirilən "CUP OF GEORGIA" Beynəlxalq yarışında 2ci yerə layiq görülüb.

Qərb Universitetinin İdman Klubu birinci yeri qazandı!

20-21 sentyabr 2014-cü il tarixlərində "ClimBaku" İdman Dırmanması Mərkəzində keçirilən idman dırmanması üzrə Açıq Respublika Çempionatı uğurla başa çatdı. Qərb Universitetinin İdman Klubu Kişi atletlərin boulderinq üzrə final mərhələsində tutduğu birinci yerlə yanaşı Qadın atletlərin sürət və boulderinq üzrə final mərhələsində 2 və 3 cü yerləridə qazanmışdır.

Qərb Universitetinin tələbəsi Gürcüstanda 1-ci oldu!

11-12 dekabr 2010-cu il tarixində Qərb Universitetinin Siyasi elmlər fakültəsinin politologiya ixtisası üzrə 1- ci kurs tələbəsi Vüsal Məmmədov Gürcüstanın paytaxtı Tbilisidə keçirilən taekvando üzrə "Martial Art" çempionatında 1-ci yeri tutub.

And dağlarına ilk Azərbaycan elmi-idman ekspedisiyası!

Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının prezidenti Hüseynqulu Bağırovun rəhbərlik etdiyi And dağlarına (Argentina)ilk Azərbaycan elmi-idman ekspedisiyası qarşıya qoyulmuş bütün tapşırıqları müvəffəqiyyətlə yerinə yetirərək ekspedisiyanı başa vurmuşdur.

IX Respublika Universiadasında Basketbol (kişilər) üzrə III yer!

Qərb Universiteti komandası, ali təhsil məktəblərinin tələbələri arasında keçirilən IX Respublika Universiadasında Basketbol (kişilər) üzrə III yer tutduğuna görə, "Gənclik Tələbə İdman Cəmiyyətinin" Azərbaycan Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Birinci Azərbaycan Afrika ekspedisiyası

10 avqust 2009-cu il tarixində Qərb Universitetinin təsisçisi, Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının Prezidenti, professor Hüseyn Bağırovun başçılıq etdiyi I Azərbaycan Afrika ekspedisiyası Tanzaniyanın Aruşa şəhərindən Kilimancaro dağının Uhuru zirvəsinə istiqamət götürmüşdür.