Basketbolçularımızdan növbəti qələbə!

Qərb Universiteti Basketbol komandası, Ali təhsil məktəbləri tələbələri arasında keçirilən, Basketbol (kişilər) üzrə Respublika çempionatında I yeri tutması ilə əlaqədar, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Mini-futbol komandamız III yeri qazandı!

Qərb Universiteti komandası, Səbail rayon kuboku uğrunda, Bədən Tərbiyəsi kollektivləri arasında keçirilən Futbol yarışlarında III yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti başçısı aparatının Gənclər və İdman idarəsi tərəfndən Diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti Basketbol komandası mükafata layiq görüldü

Qərb Universiteti idman komandası, ali təhsil müəssisələri arasında keçirilən yarışda, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən, I yer tutması ilə əlaqədar Diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti İdman müəlliminə diplom verildi

Qərb Universiteti Bədən tərbiyəsi müəllimi A.Ağəliyev özəl universitetlər arasında göstərdiyi yüksək nailiyyətlərə görə "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.