Qərb Universiteti İdman Klubunun Dırmanma üzrə komandasının təlim-məşq toplanışı davam edir . Qeyd edək ki, Qərb Universiteti İdman Klubunun Dırmanma üzrə komandası İdman dırmanması, Buzadırmanma və Təbii qaya dırmanması üzrə komanda və fərdi yarışlarda dəfələrlə ölkə çempionatının və ayrı-ayrı turnirlərin qalibi olub. Eyni zamanda komandamızın üzvləri Dırmanma üzrə Azərbaycan yığma komandasının heyətində beynəlxalq yarışlarda ölkəmizi uğurla təmsil edirlər.

Qərb Universitetinin tələbəsi buzadırmanma üzrə açıq ölkə çempionatında uğur qazanıb

Qusar rayonunun Ləzə kəndi yaxınlığındakı donmuş şəlalələrdə keçirilən buzadırmanma üzrə X açıq Azərbaycan çempionatına yekun vurulub.

Qərb Universiteti İdman Klubu Ölkə Çempionatının qaliblərindən oldu

Hava və Ekstremal İdman növləri Federasiyası (FAİREX) təşkili ilə 14-15 yanvar 2017-ci il tarixlərində ClimBaku Dırmanma Mərkəzində İdman Dırmanması (Çətinlik və sürət növləri) üzrə Açıq Azərbaycan Çempionatı keçirilmişdir.

Tələbəmiz Beynəlxalq Çempionatda II yeri qazandı!

15-18 dekabr 2016-cı il tarixlərində Türkiyənin Antalya şəhərində Avropa Muay Tay Federasiyasının təşkilatçılığı ilə, Beynəlxalq Açıq Antalya Kuboku keçirilib.

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

Qərb Universitetinin İdman Klubu Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə keçirilən qayayadırmanma üzrə Açıq Respublika Çempionatının qalibi olublar.

İdman klubumuzun növbəti uğuru

Oktyabrın 8--9-u Siyəzəndə Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının təşkilatçılığı ilə Qayayadırmanma üzrə Açıq Ölkə Çempionatı keçirilmişdir. Qərb Universitetinin idman klubu çempionatda II yerə layiq görülmüşdür.

İdman klubumuzun uğurları davam edir!

11-12 İyun tarixlərində Clim Bakuda keçirilən İdman Dırmanması üzrə "Ümid" yarışında çətinlik və surət növləri üzrə Qərb Universitetinin idman komandası ümumi hesabda III yerə layiq görülmüşdür.

Qərb Universiteti tələbəsi karate qocyu-ryu üzrə respublika çempionu oldu!

Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi Əmirli Adəm Karate üzrə respublika çempionu adını qazandı! Belə ki, yarışda 73 kq çəki dərəcəsində bütün rəqiblərindən üstün olan tələbəmiz yarışda 1-ci yeri tutmuşdur!

İdmançılarımız I yeri qazandı!

15 may tarixində Qərb Universiteti Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsi tələbələri, eyni zamanda Qərb Universiteti idman klubunun üzvləri, Mustafayev İlkin və Abbasov Ceyhun, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin təşkil etdiyi Kickboxing (K-1) üzrə peşəkar reytinq döyüşündə müvafiq olaraq 60 və 65 kq çəki dərəcələrində bütün rəqiblərindən üstün olaraq 1-ci yeri qazandılar.

Tələbəmiz Universitetlərarası sərbəst güləş yarışmasında uğura imza atdı!

10-12 may 2016-cı il tarixləri arasında universitetlərarası sərbəst güləş yarışması keçirilmişdir. 61 kq çəki dərəcəsində mübarizə aparan universitetimizin tələbəsi Xəyal Allahverdiyev yarışmada üçüncü yeri qazanmışdır. Onu təbrik edir və uğurlar arzulayırıq.