Tələbəmiz İlkin Mustafayevdən növbəti uğurlu nəticə!

9-14 noyabr tarixində, Macarıstanın paytaxtı Budapeştdə "Wushu Sanda" üzrə Dünya kuboku keçirilib. Yarışda 75 ölkənin idmançıları güclərini sınayıblar.

İlkin Mustafayev Batumi 2015-də II yeri qazandı!

Qərb Universitetinin, Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi İlkin Mustafayev Gürcüstanın Batumi şəhərində keçirilən, Batumi 2015 yarışlarının "Kung fu sanda" növündə II yeri qazanmışdır.

İdman Dırmanmasının Açıq Ölkə Çempionatı uğurla başa çatıb

Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyası (FAİREX) və "Qərb Universiteti" İdman Klubunun təşkilatçılığı ilə 31 may 2015-ci il tarixində "Qərb Universiteti" İdman Klubunun İdman Bazasında keçirilən İdman Dırmanmasının Sürət Növü üzrə Açıq Ölkə Çempionatı uğurla başa çatıb.

İlkin Mustafayevdən daha bir Qələbə!

Qərb Universiteti, "Siyasi Elmlər və Beynəlxalq Münasibətlər" Fakültəsinin tələbəsi, İlkin Mustafayev "Juboksing Citsu Kontakt" üzrə Azərbaycan çempionatının, 60 kq çəki dərəcəsində I yeri qazanmışdır.

İdman klubumuz "Heydər Zirvəsi"nə yürüş etdi!

Qərb Universiteti idman klubunun üzvü Sima Səfərova Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-ci ildönümü münaisbəti ilə "Heydər Zirvəsi"nə (3751m) müvəffəqiyyətlə yürüş etdiyinə görə sertifikata laiq görülmüşdür.

İlkin Mustafayev I yeri qazandı!

Qərb Universitetinin Siyasi elmlər və Beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi İlkin Mustafayev "Azərbaycan Respublikasının Ümummilli lideri Heydər Əliyevin 92 illiyinə həsr olunmuş beynəlxalq "Döyüş növləri" turnirində I yeri qazanmışdır.

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

4-5 aprel 2015-ci il tarixlərində Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə yeniyetmə və gənclər arasında keçirilən idman dırmanması üzrə növbəti "Ümid-1" yarışı sona çatıb.

Qərb Dilləri fakültəsinin tələbəsi Cəfərov Əkbər I yerə layiq görüldü!

Qərb Dilləri fakültəsinin Tərcümə ixtisasının tələbəsi Cəfərov Əkbər, 26 Mart 2015-ci ildə, Azərbaycan Respublikasının Gənclər və İdman Nazirliyi keçirdiyi, "Grappling" və "Pankratyon" yarışları üzrə Respublika Çempionatında uğurlu çıxışlar edərək I yeri qazanmışdır!

Beynəlxalq Alpinizm və Qayayadırmanma Federasiyasının "Dağların mühafizəsi mükafatı"

Beynəlxalq Alpinizm və Qayayadırmanma Federasiyasının "Dağların mühafizəsi mükafatının" (UIAA) əldə edilməsinə namizədliyi irəli sürmək üçün son tarix 31 iyul 2015-ci il.

Qərb Universitetinin tələbəsi İlkin Mustafayev beynəlxalq yarışlarda qalıb gəldi!

4-5 mart 2015-ci il tarixlərində İtaliyanın Roma şəhərində Kung Fu Sanda idman növündə 60 kq çəki dərəcəsi üzrə beynəlxalq turnir keçirilmişdir. Bundan başqa, 7-8 mart 2015-ci il tarixlərində Gürcüstanın Tblisi şəhərində Kung Fu idman növü üzrə Avrasiya kuboku keçirilmişdir.