Basketbol komandamız Respublika Çempionu oldu!

Qərb Universiteti Basketbol komandası, ali təhsil müəssisələri arasında keçirilən Basketbol (kişilər) üzrə Respublika Çempionatında ümumkomanda hesabında I yeri tutduğuna görə, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyətinin Azərbaycan Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamız bürünc mükafata layiq görüldü!

Qərb Universiteti Basketbol komandası, kişilər arasında Azərbaycan çempionatında III yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Gənclər İdman və Turizm Nazirliyi tərəfindən bürünc mükafata layiq görülmüşdür.

Mini-futbol komandamız çempion oldu!

Qərb Universiteti Mini-futbol komandası, Səbail rayon üzrə Novruz bayramına həsr edilmiş BTK-lar arasında keçirilən mini-futbol yarışlarında I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər, İdman və Turizm İdarəsi tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamızın növbəti qələbəsi!

Qərb Universiteti Basketbol komandası, Milli Olimpiya Komitəsinin 10-illik yubileyinə həsr olunmuş ali təhsil müəssisələri arasında keçirilən Basketbol (kişilər) üzrə Respublika çempionatında I yeri tutduğuna görə "Gənclik" tələbə idman cəmiyyətinin Azərbaycan Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Mini-futbol komandamız II yeri qazandı!

Qərb Universitetinin Mini futbol komandası, Səbail rayon çempionatında Bədən Tərbiyəsi kollektivləri arasında keçirilən II yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər və İdman idarəsi tərəfndən Diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamız Azərbaycan birincisi oldu!

Qərb Universitetinin Basketbol komandası, Tələbələr arasında Basketbol üzrə Azərbaycan çempionatında I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamızın növbəti uğuru!

Qərb Universitetinin Basketbol komandası, Azərbaycan Respublikası Müstəqilliyinin 10-illik yubileyinə həsr olunmuş ali təhsil məktəbləri tələbələri arasında keçirilən V Respublika Universiadasında Basketbol (kişilər) üzrə II yeri tutduğuna görə "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbolçularımızdan növbəti qələbə!

Qərb Universiteti Basketbol komandası, Ali təhsil məktəbləri tələbələri arasında keçirilən, Basketbol (kişilər) üzrə Respublika çempionatında I yeri tutması ilə əlaqədar, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Mini-futbol komandamız III yeri qazandı!

Qərb Universiteti komandası, Səbail rayon kuboku uğrunda, Bədən Tərbiyəsi kollektivləri arasında keçirilən Futbol yarışlarında III yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti başçısı aparatının Gənclər və İdman idarəsi tərəfndən Diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti Basketbol komandası mükafata layiq görüldü

Qərb Universiteti idman komandası, ali təhsil müəssisələri arasında keçirilən yarışda, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən, I yer tutması ilə əlaqədar Diplomla təltif olunmuşdur.