Uğurlu karyeranın təməli!

Qərb Universiteti bütün rəqiblərini üstələdi!

11-12 mart 2017-ci il tarixlərində Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə "ClimBaku" idman dırmanması mərkəzində idman dırmanması üzrə "Ümid" yarışı keçirilib.

Qərb Universiteti bütün rəqiblərini üstələdi!

Qərb Universitetində Xalq yazıçısı ilə görüş keçirilib

Ölkənin aparıcı ali təhsil ocaqlarından biri olan Qərb Universiteti tələbələrinin bilik və dünyagörüşünün formalaşması, onların fərdi inkişafı yönündə ardıcıl layihələr, tədbirlər həyata keçirir. Universitetdə tanınmış peşəkar mütəxəssislərin, ziyalıların mütəmadi olaraq görüşləri, təlimləri, master-klassları təşkil olunur.

Qərb Universitetində Xalq yazıçısı ilə görüş keçirilib

Qərb Universiteti "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

18 yanvar 2017-ci il tarixində Qərb Universiteti ilə "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalandı. Əməkdaşlıq müqaviləsi çərçivəsində Qərb Universitetinin "İşgüzar-inzibatçılıq" fakültəsi tələbələri III kurs istehsalat və IV kurs diplomqabağı təcrübələrini adı çəkilən otelin departamentlərində keçə biləcəklər.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu

24-25 dekabr tarixində Qərb Universitetində "Suriya konfliktinin həlli" çərçivəsində "BMT modeli" konfransı keçirildi. Konfransda BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu, tələbələr 18 dövləti təmsil edərək müzakirələr apardılar. Konfransın birinci günü aparılan müzakirələrlə başa çatdı.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu