Yeni müsabiqə! - Hüquq və Hümanitar fənlər kafedrası

Psixoloji biliklərin mənimsənilməsi, psixoloji məsləhət və yardım üzrə zəruri bacarıq və vərdişlərin formalaşdırılması məqsədi ilə "Gənc psixoloqun peşə - etik keyfiyyətləri" mövzusunda müsabiqə elan edir.

Qərb Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatına yeni sədr seçildi!

30 oktyabr Qərb Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatının sədrlik vəzifəsinə seçkiləri keçirildi.

"Aleksander fon Humboldt" mükafatını alan ilk azərbaycanlı alimlə görüş keçir

Bu gün Qərb Universitetində Almaniya hökumətinin təsis etdiyi "kiçik Nobel mükafatı" sayılan "Aleksander fon Humboldt" mükafatını alan ilk azərbaycanlı riyaziyyatçı alim Məsud Əfəndiyevlə görüş keçirildi. Tədbirdə universitetin professor-müəllim və tələbə heyəti iştirak etdi.

Humboldt mükafatı alan ilk Azərbaycanlı alim tələbələrimizlə görüş keçirəcək!

28 sentyabr tarixdə, saat 14:00-da Dünya şöhrətli alim Məsud Əfəndiyevin "Elmlərin konvergensiyasi: gözlənilməz nəticələr" mövzusunda müəllim və tələbələrlə görüşü təşkil olunacaqdır.

Qərb Universitetinin Dizayn kafedrası müsabiqə elan edir!

Bakı Zooparkının 80 illik yubileyinə yeni loqotipin işlənməsi ilə əlaqədar Respublika müsabiqəsində iştirak etmək üçün Qərb Universiteti Dizayn fakültəsinin tələbələri arasında müsabiqə elan edir.

Ali təhsil müəssisələrinin əyani şöbəsində təhsil alan bakalavrların nəzərinə!

Qərb Universiteti 2016-2017-ci tədris ilindən etibarən Respublikanın ali təhsil müəssisələrində əyanı şöbədə təhsil alan, eyni zamanda əmək fəaliyyəti ilə məşğul olmaq istəyən bakalavrlar üçün aşağıda sadalanan ixtisaslar üzrə tədrisin axşam saatlarında təşkil olunmasını təmin edir.

II kurs tələbələrimiz fəxri xiyabanı ziyarət etdilər

18 sentyabr – Milli Musiqi Günü münasibətilə Qərb Universitetinin İngilis Filologiyası Kafedrasının müdiri Alla Bayramova I kurs tələbələri ilə Fəxri xiyabanı ziyarət etdilər.

Qərb Universitetində 15 sentyabr bilik günü qeyd edildi!

Bildiyimiz kimi, 15 sentyabr Respublikamızda "Bilik günü" kimi qeyd edilir. Respublikamızın hər bir təhsil ocağında qeyd edildiyi kimi, Qərb Universitetində də ilk dərs günü təntənəli şəkildə qeyd edildi. Bu il tələbə adını qazanmış hər bir gənci təbrik edirik.

"Cənubi Qafqaz regionunda alman məskənlərinin salınması" mövzusunda yeni müsabiqə!

Müsabiqədə bakalavr səviyyəsində Politologiya, Beynəlxalq münasibətlər, Regionşünaslıq ixtisasları üzrə təhsil alan tələbələr iştirak edə bilər.

Tələbələrin nəzərinə

Hörmətli tələbələr, beynəlxalq, respublika və universitet daxili müsabiqələrin qalibi olanlar müvafiq tədris ili üzrə aşağıdakı göstəricilərə əsasən təhsil haqqı ödənişindən azad olunurlar.