"BRAIN FEED" Tələbə kafesi

Əziz tələbələr, yeni tədris ilinin başlamasına 7 gün qalmış Qərb Universitetinin "Brain Feed" adlı yeni tələbə kafesi istifadəyə verildi!

Tələbəmizi yeni uğuru münasibəti ilə təbrik edirik!

İRƏLİ" İctimai Birliyi gənclərin maarifləndirilməsi sahəsində fəaliyyətini davam etdirərək Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında QHT-larına Dövlət Dəstəyi Şurasının dəstəyi ilə "SAY: Support of Azerbaijan Youth" hərəkatı adı altında – "Multikulturalizm" layihəsi keçirildi.

Tələbəmiz sertifikatla təltif olundu!

İstehsalat təcrübəsini "Nikoyl" İnvestisiya Kommersiya Bankında keçən, İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsinin 523 Dünya iqtisadiyyatı (ing) qrup tələbəsi Camalzadə Elanə təcrübə müddətində tapşırıqları müvəfiqiyyətlə icra etdiyinə görə sertifikatla təltif olundu.

Tələbələrimiz Londonda yay məktəbində

Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə tələbələrimiz bu gün Londonda dil kursu yay məktəbinə yola düşdülər.

III kurs tələbələrimizin istehsalat təcrübələri başa çatdı!

Hər il olduğu kimi bu ildə Qərb Universiteti III kurs tələbələri istehsalat təcrübəsini tamamladı. Əməkdaşlıq etdiyimiz təşkilatlara, tələbələrimiz üçün yaratdıqları şəraitə görə təşəkkür edirik!

Turizm və otelçilik ixtisası tələbələri üçün əla imkan!

Qərb Universiteti ilə Sinqapurun London Biznes və Maliyyə Məktəbi arasında Qərb Universitetinin Turizm və Qonaqpərvərlik ixtisası tələbələrinə bakalavr dərslərindən geri qalmadan Sinqapurda 1 illik diplom proqramında iştirak etmək imkanı verən müqavilə imzalanıb.

Qərb Universitetində təhsil almaqın üstünlüklərindən biri

Beynəlxalq əməkdaşlıqlarımız imkan yaradırki siz Birtaniyanın top 15 universiteti siyahısında olan universitetin diplomunu əldə edəsiniz!

Regionşünaslıq ixtisası üzrə təhsil almaq istəyənlərin nəzərinə!

Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi vardır. Proqramı çərçivəsində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında tələbə mübadiləsi həyata keçiriləcək.

Qərb Universitetinin tələbələri Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasında təcrübədə

Qərb Universiteti ilə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının arasında bağlanmış müqaviləyə əsasən Qərb Universitetinin siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin bir qrup tələbəsi təcrübəyə başlayıb.

İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsi tələbəsi Babayeva Məryəm

Turizm və otelçilik ixtisası tələbəsi Babayeva Məryəmin könüllülük fəaliyyəti.