Qərb Universitetinin II kurs tələbəsi sertifikatla təltif olundu

UEFA - UNDER17 - CHAMPIONSHIP AZERBAIJAN 2016 - da könüllü qismində iştirak edən Qərb Universiteti II kurs tələbəsi Əliyev Alı sertifikatla təltif olundu.

Allahverdiyev Ramiz avropada təhsilini başa vurdu!

Qərb Universitetinin, "Qərb dilləri" fakültəsinin tələbəsi Allahverdiyev Ramiz Böyük Britaniyanın Yunanıstandakı Şeffild universitetində təhsilini başa vurdu.

Dizayn ixtisası tələbələrinin buraxılış işlərinin müdafiəsi keçirildi!

13 iyun 2016-cı il tarixində Qərb Universitetinin Dizayn fakültəsinin İnteryer dizaynı (622 İ) və Qrafik dizayn (622 Q) ixtisası üzrə təhsil alan tələbələrin buraxılış işlərinin müdafiəsi uğurla keçirildi.

İdman klubumuzun uğurları davam edir!

11-12 İyun tarixlərində Clim Bakuda keçirilən İdman Dırmanması üzrə "Ümid" yarışında çətinlik və surət növləri üzrə Qərb Universitetinin idman komandası ümumi hesabda III yerə layiq görülmüşdür.

Turizm və qonaqpərvərlik ixtisası tələbələri üçün əla imkan!

Qərb Universiteti ilə Sinqapurun London Biznes və Maliyyə Məktəbi arasında Qərb Universitetinin Turizm və Qonaqpərvərlik ixtisası tələbələrinə bakalavr dərslərindən geri qalmadan Sinqapurda 1 illik diplom proqramında iştirak etmək imkanı verən müqavilə imzalanıb.

Şən və Hazırcavablar Klubu (KVN) komandamız qalib gəldi!

Qərb Universiteti Şən və Hazırcavablar Klubu (KVN) komandası Azərbaycan Dövlət Gənc Tamaşaçılar Teatrında keçirilən III sezon açılış festivalında "Ən yaxşı debüt" edən komanda adına layiq görülərək kubokla təltif olundu!

Tələbələrimiz sertifikatla təltif olundu!

Qərb Universitetinin tələbələri, Ümumilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 93-cü ildönümünə həsr olunmuş konfransda sertifikatla təltif olundu.

28 may respublika günü

Qərb Universitetinin tələbələri 28 may respublika günü münasibəti ilə İstiqlaliyyət abidəsini ziyarət etmişdir.

Tələbəmiz sertifikatla təltif olundu!

20-21 may tarixlərində Azərbaycan Rəssamlar İttifaqının sərgi salonunda "Dünəndən bugünə" adlı sərgi keçirilmişdir.

"İçərişəhər" tarix muzeyi rəhbərliyindən təşəkkür məktubu!

18.04.2016-cı il tarixində Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabneti yanında "İçərişəhər" Dövlət Tarix-Memarlıq Qoruğu İdarəsinin "İçərişəhər" tarix muzeyi Qərb Universitetinin "Dizayn" fakülətsi ilə birgə 18 aprel beynəlxalq Abidələr və Tarixi yerlər gününə həsr olunmuş "Tarixdə qalan fotolar" adlı foto sərgi keçirilmişdir.