Qərb Universitetində psixoloji seminar keçirildi!

24 may tarixində Qərb Universitetində, Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin 023 qrup tələbələrinin psixoterapiya adlı seminarı keçirilmişdir.

Qərb Universiteti tələbəsi karate qocyu-ryu üzrə respublika çempionu oldu!

Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi Əmirli Adəm Karate üzrə respublika çempionu adını qazandı! Belə ki, yarışda 73 kq çəki dərəcəsində bütün rəqiblərindən üstün olan tələbəmiz yarışda 1-ci yeri tutmuşdur!

Tələbəmiz diplomqabağı təcrübəsini uğurla tamamladı!

Qərb Universitetinin 322 T2 qrupunun tələbəsi Cavadova Nazənin diplomqabağı təcrübəsini Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin protokol şöbəsində keçdi.

İdmançılarımız I yeri qazandı!

15 may tarixində Qərb Universiteti Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsi tələbələri, eyni zamanda Qərb Universiteti idman klubunun üzvləri, Mustafayev İlkin və Abbasov Ceyhun, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin təşkil etdiyi Kickboxing (K-1) üzrə peşəkar reytinq döyüşündə müvafiq olaraq 60 və 65 kq çəki dərəcələrində bütün rəqiblərindən üstün olaraq 1-ci yeri qazandılar.

Qərb Universiteti tələbələri

Qərb Universiteti tələbələri "Avirtel"də

Qərb Universitetinin "Kompyuter elmləri" fakültəsinin tələbələri may ayının 12-də Avirtel İT şirkətinin dəvəti ilə orada həmin şirkətin əməkdaşları tərəfindən ustad dərsində iştirak etdilər.

Qərb Universiteti Debat Klubu sədrinin yeni uğuru

"Sağlam Düşüncə" Gənclər Təşkilatının "TÜTÜNSÜZ AY" Kampaniyası çərçivəsində Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi və "Vətəndaş Cəmiyyətində Debat" İctimai Birliyinin təşkilatı dəstəyi ilə təşkil edilən Sumqayıt şəhər Məktəblilərarası IX Debat Natiqlik Turnirinə yekun vuruldu.

Tələbəmiz Universitetlərarası sərbəst güləş yarışmasında uğura imza atdı!

10-12 may 2016-cı il tarixləri arasında universitetlərarası sərbəst güləş yarışması keçirilmişdir. 61 kq çəki dərəcəsində mübarizə aparan universitetimizin tələbəsi Xəyal Allahverdiyev yarışmada üçüncü yeri qazanmışdır. Onu təbrik edir və uğurlar arzulayırıq.

Qərb Universiteti tələbələri ağacəkmə kampaniyasına qoşuldu

Mayın 10-da ulu öndər Heydər Əliyevin doğum gününə həsr olunmuş ağacəkmə kampaniyası keçirilmişdir. Dövlət başçısı və xanımının, həmçinin Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirinin iştirak etdiyi ağacəkmə kampaniyasına Qərb Universiteti tələbələridə qoşulmuşdur.

Debat klubumuzun sədri ən yaxşı hakim adına layiq görülmüşdür

Qərb Universiteti Siyasi elmlər və Beynəlxalq münasibətlər fakültəsi tələbəsi, Debat klubunun sədri Nağıyev Yadigar 1 may tarixində Qafqaz Universitetində keçirilən Qafqaz Universiteti debat klubunun "Karl Popper Debatları" üzrə I daxili turnirinin ən yaxşı hakimi adına layiq görülmüşdür.

IV kurs tələbələrimiz sertifikatla təmin olundu!

Bildiyiniz kimi, Qərb Universiteti tələbələri III və IV kurslarda əməkdaşlıq etdiyimiz təşkilatlarda təcrübə keçirlər.