Uğurlu karyeranın təməli!

Qərb Universitetinin müəllimləri ASAN könüllüləri üçün təlim keçib

Qərb Universiteti "ASAN Xidmət" Mərkəzinin könüllülərinin təcrübi biliklərə yiyələnməsi istiqamətində silsilə tədbirlər həyata keçirir. Məlumat üçün bildirək ki, tədbirlər proqramı tərəfdaşların birgə müxtəlif istiqamətli layihələr, yarış və müsabiqələr, aksiyalar, treyninqlər keçirməsini nəzərdə tutur.

Qərb Universitetinin müəllimləri ASAN könüllüləri üçün təlim keçib

Qərb Universitetində Xalq yazıçısı ilə görüş keçirilib

Ölkənin aparıcı ali təhsil ocaqlarından biri olan Qərb Universiteti tələbələrinin bilik və dünyagörüşünün formalaşması, onların fərdi inkişafı yönündə ardıcıl layihələr, tədbirlər həyata keçirir. Universitetdə tanınmış peşəkar mütəxəssislərin, ziyalıların mütəmadi olaraq görüşləri, təlimləri, master-klassları təşkil olunur.

Qərb Universitetində Xalq yazıçısı ilə görüş keçirilib

Qərb Universitetinin müəllimləri tərəfindən məktəblilər üçün "Doğru ixtisas seçimi" mövzusunda təlim keçirilib

Qərb Universiteti məktəblilərin bilik və bacarıqlarının, dünyagörüşünün formalaşması istiqamətində ardıcıl layihələr həyata keçirir. Bu mənada orta məktəb şagirdləri arasında keçirilən müxtəlif sahələrə dair yarış və müsabiqələri, festivalları, görüşləri xüsusilə qeyd etmək olar. Belə istiqamətlərdən biri də universitetin professor-müəllim heyətinin iştirakı ilə şagirdlər üçün təşkil olunan silsilə təlimlərdir.

Qərb Universitetinin Kolleci

2017/2018-ci tədris ilində fəaliyyətə başlayacaq Qərb Universitetinin Kolleci aşağıdakı ixtisaslar üzrə ümumi orta və tam orta təhsil bazalarında Azərbaycan bölməsinə tələbə qəbulu elan edir.

Qərb Universitetinin Kolleci