Xarici media Qərb Universitetinin imtahan modelləri barədə yazıb

Türkiyənin www.gazetekazan.com saytı Qərb Universitetinin imtahan modelləri barədə yazıb. "Azərbaycanın bu universiteti unikal imtahan formalarından istifadə edir" sərövhələri yazıda Qərb Universitetinin tətbiq etdiyi imtahan modelləri şərh olunur, eyni zamanda universitet barədə oxuculara məlumatlar verilir.

Qərb Universiteti İDMAN KLUBU Qax rayonunda Dağçılıq düşərgəsində iştirak edib

13-17 iyul tarixlərində Qax rayonu ərazisində təşkil olunmuş Dağçılıq Təlimləri Düşərgəsində fərqli yaş qruplarından olan iştirakçılara 5 gün ərzində təməl dağçılıq dərsləri keçirilib. Təlimlərdə Qərb Universitetinin tələbələri də aktiv şəkildə iştirak ediblər.

Qərb Universitetinin Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktorant və dissertantlar üçün doktorluq minimum imtahanı təşkil edilir. İmtahanlar 03.07.2017-ci il tarixdə saat 14.00-da xarici dil üzrə (bütün ixtisaslar üzrə), 04.07.2017-ci il tarixdə saat 11.00-da Fəlsəfə üzrə (bütün ixtisaslar üzrə) təşkil olunacaq.

Bakı Yay Ətraf Mühit Məktəbi "Ekosistem Xidmətlərinin İnkişaf Planına Daxil Edilməsi" 12-14 iyul, 2017-ci il Qərb Universiteti

Qərb Universiteti və Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GIZ) birgə təşkil etmiş olduğu "Bakı Yay Ətraf Mühit Məktəbi" 3 günlük sertifikat proqramıdır.

Qərb Universitetinin tələbələri

Qərb Universitetinin tələbələri "Açıq kitab" üsulu ilə imtahan veriblər

Qərb Universitetində yay imtahan sessiyası davam edir. Bu gün universitetin İşgüzar inzibatçılıq fakültəsinin "Marketinq" ixtisasında təhsil alan tələbələr "Açıq Kitab" ("Open Book") üslu ilə imtahan veriblər. Bu imtahan forması tələbələrin səthi biliklərdən, əzbərçilikdən uzaqlaşaraq, düşünmək və təhlil aparmaq qabiliyyətini üzə çıxarır və inkişaf etdirir.

Qərb Universitetinin magistrları İsveçrənin Cenevrə şəhərinə, Biznes və Beynəlxalq Tədqiqatlar Universitetinin (UBIS) təşkil etdiyi Yay Məktəbinə yola düşürlər.

DÜNYA ŞÖHRƏTLİ ALİM QƏRB UNİVERSİTETİNİN FƏXRİ PROFESSORU OLDU

Dünya şöhrətli riyaziyyatçı alim, fizika-riyaziyyat elmlər doktoru, professor Məsud Əfəndiyev Qərb Universitetində mühazirə ilə çıxış edib. Qərb Universitetinin rektoru, professor Andris Leitas qonağı təqdim edib, tanınmış alim barədə məlumat verib. M.Əfəndiyev "Universitetlərin inkişaf strategiyasında beynəlxalq əməkdaşlığın rolu" mövzusunda mühazirəsində dünyanın aparıcı universitetlərinin təcrübəsi ilə bağlı nümunələri diqqətə çatdırıb, tədrisin keyfiyyətinin artırılmasında beynəlxalq əməkdaşlığın əhəmiyyətindən bəhs edib.

Qərb Universitetinin dizayner-tələbələri buraxılış imtahanında maraqlı layihələr təqdim edib

Qərb Universitetinin Dizayn ixtisasının tələbələri qrafik və interyer dizaynı istiqamətləri üzrə ixtisaslaşmış peşəkar mütəxəssislər kimi yetişirlər. Universitetin məzunları nəinki ölkəmizin, eləcə də bir çox beynəlxalq şirkətlərin aparıcı əməkdaşları kimi özlərini təsdiq edir, karyeralarında uğurlar qazanırlar.

Qərb Universiteti 2017/2018-ci tədris ili üçün MAGİSTRATURA pilləsində bu ixtisaslara qəbul elan edir

QƏRB UNİVERSİTETİ MAGİSTRLARA İKİLİ DİPLOM TƏKLİF EDİR

Qərb Universiteti 1996-ci ildə TASIC proqramı çərçivəsində magistratura proqramı təsis etməklə ölkəmizdə magistr səviyyəsində professional təlim təklif edən ilk universitetdir. Universitetin beynəlxalq şəbəkəsi magistrlar üçün xaricdə təhsil proqramlarına qoşulmaq üçün unikal imkanlar yaradır. Eyni zamanda dünyanın aparıcı universitetlərindən mütəxəssislər mühazirələr üçün universitetə dəvət olunur. İntensiv ingilis dili dərsləri isə xarici mütəxəssislərin tədris etdiyi proqramları yüksək səviyyədə mənimsəmək üçün baza yaradır.