Qərbi Kaspi Universitetində proqramçılar üçün təlimlər keçiriləcək

Azərbaycanda ilk Hackathon yarışmalarının təşkilatçısı olan "Hackathon Azerbaijan" komandası 3 illik fasilədən sonra yenidən fəaliyyətə başlayıb. Belə ki, təşkilat komitəsindən verilən məlumata əsasən cari ilin 1 noyabr tarixindən "Hackathon Azerbaijan" layihəsi çərçivəsində növbəti, sayca olan "Game Jam" müsabiqəsinə start verib.

Qərbi Kaspi Universitetində "Ekoklub" yaradılıb

Qərbi Kaspi Universitetinin (Qərb Universiteti)Yüksək texnologiyalar və innovativ mühəndislik məktəbində "Ekoklub" yaradılıb. "Ekoklub"da Ekologiya kürsüsünün müəllimləri və universitetdə yeni açılmış ekoloji mühəndislik, meşəşilik, meşə materiallarının və ağac emalı texnologiyası və biologiya ixtisaslarının tələbələrinin iştirakı ilə aktual ekoloji məsələlərin müzakirəsi aparılacaq.

QƏRBİ KASPİ UNİVERSİTETİNDƏ TƏTBİQİ POLİTOLOGİYA MƏRKƏZİ YARADILIB

Qərbi Kaspi Universitetində (Qərb Universiteti) Tətbiqi Politologiya Mərkəzi yaradılıb. Mərkəzə rəhbərlik isə tanınmış politoloq, "Atlas" Araşdırmalar Mərkəzinin rəhbəri Elxan Şahinoğluna həvalə edilib.

Qərb Universitetində beynəlxalq münaqişələr üzrə tanınmış ekspert Arye Qutla görüş keçirilib

Bu gün Qərb Universitetində beynəlxalq münaqişələr üzrə tanınmış ekspert, Bakı Beynəlxalq Multikulturalizm Mərkəzinin İsraildəki nümayəndəliyinin rəhbəri Arye Qutun universitetin professor-müəllim heyəti və tələbələri ilə görüşü keçirilib.

DÜNYA ŞÖHRƏTLİ ALMAN PROFESSOR QƏRBİ KASPİ UNİVERSİTETİNDƏ

Almaniyalı professor Ulli Arnold Qərbi Kaspi Universitetində (Qərb Universiteti) qonaq olub. Professor universitetlə, onun infrastrukturu, maddi-texniki bazası və strukturlaşması ilə tanış olub, professor-müəllim heyəti ilə görüşlər keçirib, menecment, sənaye malları marketinqi mövzularında diskusiyalar aparıb.

Qərb Universitetində isveçrəli turizm mütəxəssisinin seminarları başlayıb

İsveçrəli ekspert universitetin turizm ixtisasında təhsil alan tələbələr üçün turizm və ekoturizm sahəsindəki inkişaf dinamikası, yeniliklər, problemlər və perspektivlər barədə master-klasslar təqdim edir. Mütəxəssis xüsusilə Fransa və İsveçrə təcrübəsi barədə praktik məlumatları tələbələrin diqqətinə çatdırır.

Qərb Universitetinin tələbələri Elmi Forumda innovativ bacarıqlarını nümayiş etdirib

Qərb Universiteti Azərbaycan Elm Assosiasiyası tərəfindən keçirilən "Multidissiplinar Elmi Forum"da iştirak edib. Universitetin tələbələri Forumda 4 layihə təqdim ediblər. Universitetin Yüksək Texnologiyalar və İnnovativ Mühəndislik Məktəbinin tələbələri LEGO platforması üzərində maneədən qaçan və qəza törətməyən robot təqdim ediblər.

Qərb Universiteti təhsil sərgisində iştirak edir

06.10.2017 tarixində Bakı Ekspo Mərkəzində Təhsil Nazirliyinin rəsmi dəstəyi ilə 11-ci Azərbaycan Beynəlxalq Təhsil ("Education 2017") sərgisi açılıb. QƏRB UNİVERSİTETİ də sərgidə iştirak edir. Ziyarətçilərə universitetin əldə etdiyi nailiyyətlər, son dönəmlərdə həyata keçirilən yeniliklər, təhsilin keyfiyyətinin artırılması istiqamətində atılmış addımlar, tədris proqramları və infrastruktur layihələri barədə məlumatlar verilir.

Qərb Universitetində Su Ehtiyatlarının İnteqrasiyalı İdarəçiliyi (SEİİ) üçün məlumatların idarəçiliyinə dair seminar keçirilib

Qərb Universitetində Avropa İttifaqının Su Təşəbbüsü (EUWI + EAST) layihəsi çərçivəsində Fransanın IOWater (Beynəlxalq Su Ofisinin) tərəfindən Su Ehtiyatlarının İnteqrasiyalı İdarəçiliyi (SEİİ) üçün məlumatların idarəçiliyinə dair seminar keçirilib.

Azərbaycanda İsveçrə Universitetinin diplomunu almaq imkanı – QƏBUL MÜSAHİBƏ İLƏ APARILIR

Azərbaycanda oxuyaraq beynəlxalq akreditasiyadan keçmiş İsveçrənin UBİS Universitetinin diplomunu əldə etmək imkanı var. Qərb Universiteti xarici universitetin diplomu arzusunda olan tələbələr üçün gözəl imkan yaradıb. Belə ki, 2016-ci ildən başlayaraq, Qərb Universitetində oxuyub, İsveçrənin UBİS Universitetinin MBA diplomunu almaq mümkündür. Magistraturaya qəbul imtahanlarında iştirak etməyən səxslər də bu proqramdan yararlana bilər. Belə ki, sadəcə, ingilis dili üzrə müsahibədən keçməklə proqram çərçivəsində təhsilə başlamaq mümkündür. Dərslərin 19.00-dan 21.00-a qədər olması isə bu proqramı əmək fəaliyyəti ilə məşğul olan tələbələr üçün də əlverişli edir.