Uğurlu karyeranın təməli!

PARİS SORBON UNİVERSİTETİ (ƏBU DABİ) ÖZ QAPILARINI AZƏRBAYCAN GƏNCLƏRİ ÜÇÜN AÇIR

Doğma evinizdən uzaq düşmədən dünyanın qabaqcıl universitetinin tələbə adını qazanın!

2015-ci ilin sonunda Qərb Universiteti Paris Sorbon Universiteti (Əbu Dabi) ilə əməkdaşlıq anlaşması imzalamışdır.

2016-cı ilin sentyabr ayından etibarən Qərb Universiteti PSUAD ilə birgə əməkdaşlıq çərçivəsində Fransız dili təməl proqramı fəaliyyətə başlayacaqdır.

Bu proqramın məzunları beynəlxalq sertifikata sahib olaraq, Sorbon Universitetində, eləcə də Fransanın digər alı təhsil ocaqlarında təhsillərini davam etdirmək imkanına malik olacaqlar.

Ətraflı məlumat üçün buraya tıklayın: Əməkşalıq haqqında

Ünvan: Qərb Universiteti (İstiqlaliyyət 27), Sorbonne Abu Dhabi Foundation (Təməl Proqramı)

Telefon: 012-492-77-81; 012-492-74-18;

Mobil: 070-800-54-45