Qərb Universiteti EBSCO ilə əməkdaşlıq edəcək

Qərb Universitetində dünyanın aparıcı nəşriyyatlarının elmi və informasiya resurslarının ən böyük aqreqatoru olan EBSCO şirkətinin GOBI (Global Online Bibliographic Information) platforması ilə bağlı təqdimat keçirilib.

Qərb Universitetində "Müasir iqtisadi nəzəriyyələr və Azərbaycan iqtisadiyyatı" mövzusunda seminar keçirilib

Qərb Universiteti tələbələrinin fərdi inkişafı, dünyagörüşü, bilik və bacarıqlarının yüksəlməsi üçün ardıcıl olaraq layihələr, tədbirlər həyata keçirir.

Qərb Universitetinin müəllimləri tərəfindən məktəblilər üçün "Doğru ixtisas seçimi" mövzusunda təlim keçirilib

Qərb Universitetinin tələbələri könüllülük proqramlarında fəal iştirak edir

Qərb Universitetinin tələbələri ölkəmizin evsahibliyi etdiyi beynəlxalq yarış və müsabiqələrdə, müxtəlif könüllülük proqramlarında daim aktiv iştirak edir.

Qərb Universiteti məktəblilərin bilik və bacarıqlarının, dünyagörüşünün formalaşması istiqamətində ardıcıl layihələr həyata keçirir. Bu mənada orta məktəb şagirdləri arasında keçirilən müxtəlif sahələrə dair yarış və müsabiqələri, festivalları, görüşləri xüsusilə qeyd etmək olar.

Qərb Universitetində beynəlxalq startup proqramının təqdimatı olub

Ötən il 28 ölkədə keçirilən, dünyanın ən böyük "green" biznes ideya müsabiqəsi olan ClimateLaunchpad-ə bu il Azərbaycan da qoşulur.

Qərb Universitetindən yenilik: pensiyaçılar üçün sosial layihə

Azərbaycanda ilk dəfə olaraq Qərb Universiteti "Third Age Baku" sosial layihəsi çərçivəsində pensiyada olan və artıq əmək fəaliyyəti ilə məşğul olmayan insanlara öz qapılarını açmışdır.

Qərb Universitetində "Bir" Tələbə-Könüllü proqramının təqdimatı keçirilib

Qərb Universitetində Təhsil Nazirliyinin təşəbbüsü ilə yaradılmış "Bir" Tələbə-Könüllü Proqramının təqdimat mərasimi keçirilib. Proqramın meneceri Canoğlan İlyasov layihə ilə bağlı geniş məlumat verib.

Qərb Universiteti bütün rəqiblərini üstələdi!

11-12 mart 2017-ci il tarixlərində Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə "ClimBaku" idman dırmanması mərkəzində idman dırmanması üzrə "Ümid" yarışı keçirilib.