Uğurlu karyeranın təməli!

Qərb Universitetində "Gender bərabərliyi gənclərin təqdimatında" adlı tədbir keçirilib

Dekabrın 27-də Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi və Qərb Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə "Gender bərabərliyi gənclərin təqdimatında" adlı tədbir keçirilib. Tədbirdə Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin nümayəndələri, Qərb Universitetinin müəllim-tələbə heyəti və gənclər təşkilatları heyəti iştirak edib.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu

24-25 dekabr tarixində Qərb Universitetində "Suriya konfliktinin həlli" çərçivəsində "BMT modeli" konfransı keçirildi. Konfransda BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu, tələbələr 18 dövləti təmsil edərək müzakirələr apardılar. Konfransın birinci günü aparılan müzakirələrlə başa çatdı.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu

Qərb Universitetinin tələbələri uşaq evini xeyriyyə məqsədi ilə ziyarət etmişdir

Qərb Universitetinin Korporativ Sosial Məsuliyyət (KSM) təşəbbüsü davamlı və sosial cəhətdən məsuliyyətli mühitdə fəaliyyət üzrə öhdəliyini əks etdirir. Tələbələrin layiqli vətəndaş kimi yetişib cəmiyyətdə aparıcı rol oynaması universitet üçün çox böyük əhəmiyyət kəsb edir. Bu istiqamətdəki planları iqtisadi, ekoloji, sosial sahədəki hədəflərimizlə birgə davam etdiririk.