Müstəqilliyinin bərpasının 20 illiyinə həsr olunmuş elmi-praktiki seminar

18 Otyabr 2011-ci il tarixində Qərb Universitetində Azərbaycan Respublikasının Müstəqilliyinin bərpasının 20 illiyinə həsr olunmuş elmi-praktiki seminar keçirildi.11-00-da ilk olaraq Qərb Universitetinin rektoru dos.Zenfira Məmmədovanın giriş sözü ilə elmi-praktiki seminar akt zalında həyata keçdi.

Doktoranturasına və dissertanturaya qəbul

2011-ci il üçün universitetin doktoranturasına və dissertanturaya qəbul elan edir. Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin 129 №li "01" iyul 2011-ci il tarixli qərarına uyğun olaraq Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktoranturaya ali təhsili olan (ali təhsil pilləsinin magistratura səviyyəsini bitirən, yaxud təhsili ona bərabər tutulan mütəxəssis) Azərbaycan Respublikasının vətəndaşları müsabiqə əsasında qəbul olunurlar.

Polşanın Azərbaycandakı səfiri Qərb Universitetində tələbələrlə görüşmüşdür

Bakı, 25 may. Mayın 25-də Qərb Universitetində Polşanın Azərbaycandakı səfiri Mixal Labenda ilə görüş olmuşdur. Tədbiri giriş sözü ilə açan universitetin professoru Fikrət Sadıqov diplomat haqqında məlumat vermiş və belə görüşlərin gənclərin vətəndaş kimi formalaşmasına, dünyada və cəmiyyətimizdə mövcud ictimai-siyasi mühitin təhlil edilməsinə imkan yaratdığını qeyd etmişdir.

Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəliyinin rəhbəri ilə görüş

Qərb Universitetində Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəliyinin rəhbəri, səfir Roland Kobia ilə görüş keçirilib. Qərb Universitetində Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəliyinin rəhbəri, səfir Roland Kobia ilə görüş keçirilib. Universitetin "Səfir saatı" proqramı çərçivəsində təşkil olunan görüşdə diplomat Avropa Birliyi, onun institutları və strukturu, AB-Azərbaycan münasibətləri haqqında məlumatlar verib.

Oskar Uayldın "Ciddi olmaq necə də vacibdir"

Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 88-ci ildönümü ənənəvi olaraq Qərb Universitetində silsilə tədbirlər ilə qeyd olunur. Universitetin "İngilis dili" fakültəsinin təşəbbüsü ilə, tanınmış ingilis yazıçısı Oskar Uayldın " Ciddi olmaq necə də vacibdir", adlı əsəri tələbələr tərəfindən yüksək səviyyədə səhnələşdirilmişdir.

"Xeyriyyə yarmarkası"

May ayının 6-si İngilis filologiyası kafedrası xeyriyyə məqsədi ilə "Xeyriyyə yarmarkası" keçirir. Bu cür xeyriyyə aksiyaları hər il Qərb Universitetində Heydər Əliyevin 88- ci il dönümü münasibətilə təşkil olunur.

XVI Tələbə Elmi Konfransı

Güclü və qüdrətli Azərbaycanın sabahı gənclərdir. Əsası ulu öndər Heydər Əliyev tərəfindən qoyulan gənclər siyasəti hal-hazırda daha uğurlu şəkildə davam etdirilir. Bu siyasətin düzgün həyata keçirilməsində ən əsas məsuliyyət isə təhsil müəssisələrinin üzərinə düşür.

Qərb Universiteti və Azərbaycan NATO Əməkdaşlıq İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə aprelin 14-də "Şimali Atlantika Alyansının 62-ci il dönümü: Reallıqlar və prespektivlər" mövzusunda görüş keçirmişdir. Görüşdə Qərb Universitetinin tələbə və müəllim heyəti iştirak etmişdir.

Xocalı faciəsinə həsr olunmuş sərgi

Fevralın 22-sində İstiqlal muzeyində "Xocalı" mövzusuna həsr oolunmuş sərgi keçirildi. Sərgidə Qərb Universitetinin 618 "İ" və 619 "1" Dizayn fakültələrinin tələbələrinin işləri sərgilənirdi.

Gənc tədqiqatçıların ümumrespublika elmi-praktiki konfransı

2-3 fevral 2011-ci ildə Qərb Universitetinin müəllim-tələbə heyəti Azərbaycan Universitetində "Gənclər günü"nə həsr olunmuş "Azərbaycan inkişaf etmiş cəmiyyətə doğru: reallıqlar, perspektivlər" mövzusunda gənc tədqiqatçıların ümumrespublika elmi-praktiki konfransında iştirak etmişlər.