Gənclər gününə həsr olunmuş bayram balı

Şəhərimizin gözəl məkanlardan birinə çevrilən Dövlət Bayrağı Meydanındakı «Crystall-Hall»da Səbail rayon gənclərinin 2 Fevral – Gənclər gününə həsr olunmuş möhtəşəm bayram balı keçirilmişdir. Gənclər balına rayonun istehsalatda, elm, mədəniyyət sahəsi və təhsildə, ictimai, elmi-pedaqoji fəaliyyətdə, biznes və idman sahəsində fərqlənən qabaqcıl gəncləri, rayon ictimaiyyətinin nümayəndələrini, çoxsaylı qonaqlar dəvət olunmuşdur.

"Qloballaşan dünya və Azərbaycan: dəyişən dövrün dəyişən gender rolları" mövzusunda konfransı

Qərb Universitetində ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 91-ci ildönümünə həsr olunmuş silsilə tədbirlər davam edir. "Qloballaşan dünya və Azərbaycan: dəyişən dövrün dəyişən gender rolları" mövzusunda respublika elmi konfransını giriş sözü ilə Qərb Universitetinin rektoru, dosent Zenfira Məmmədova açıb.

Qərb Universitetində 20 yanvar faciəsinə həsr olunmuş tədbir keçirildi

18 yanvar 2014-cü ildə Qərb Universitetində "Magistratura və doktorantura" şöbəsinin və "Dizayn" kafedrasının təşəbbüsü ilə 20 yanvar faciəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir. Tədbirin keçirilməsində əsas məqsəd 20 yanvar şəhidlərini yad etmək, bu faciənin Azərbaycanın suverenliyi, istiqlaliyyəti və ərazi bütövlüyü uğrunda mübarizənin rəmzi kimi gənclərimizə örnək göstərməkdir.

Konfrans: "Nüvə İdarəedilməsi: nüvə silahının yayılmaması perspektivləri"

Qərb universitetinin müəllimləri Şəbnəm Nuriyeva və Günel Orudcova 8 -15 yanvar 2014-cü il tarixində, Andalo (Trento) İtaliyada keçiriləcək konfransda iştirak edəcəklər.

Qərb Universitetinin "Politologiya və beynəlxalq münasibətlər" kafedrasının müəlliməsi Ş.Nuriyeva cari ilin noyabr ayında "TMC College`in" dəvəti ilə Malasiyanın Kuala-Lumpur şəhərində yerləşən Universitetlərdə görüşlər keçirilmişdir.

Ümummilli lider Heydər Əliyevin xatirəsinə həsr olunmuş anım mərasimi

Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Tarix İnstitutu və Qərb Universitetinin "Doktorantura və magistratura" şöbəsinin birgə əməkdaşlığı ilə tələbə və müəllim-professor kollektivinin də iştirakı ilə Ümummilli Lider Heydər Əliyevin vəfatının 10-cu ildönümü ilə bağlı tədbir keçirilib.

Qonağımız Fələstin dövlətinin Azərbandakı səfiri cənab Nasser Abdel Kareem oldu

Qərb Universitetinin 19 dekabr 2013-cü il tarixində saat 11:00-da "Səfir saatı" proqramı çərçivəsindəki növbəti qonağı Fələstin dövlətinin Azərbaycandakı səfiri cənab Nasser Abdel Kareem oldu.

Qərb Universitetində "İRƏLİ" İCTİMAİ BİRLİYİNİN təqdimatı baş tutub

28 noyabr tarixində Qərb Universitetində "İRƏLİ" İctimai Birliyinin təqdimatı baş tutub. Təqdimatda "İRƏLİ" İctimai Birliyinin baş katibi Azər Abdullayev, İnsan Resursları üzrə menecer Firad Rəsulov, Qərb Universitetinin müəllimləri və tələbələri, "İRƏLİ" İctimai Birliyi üzrə koordinatoru Sevda Həmidəliyeva iştirak etmişlər.

Çirkləndiricilərin Atılması və Yayılması üzrə Registr (ÇAYR) haqqında seminarı

Noyabr 30, 2013 Azərbaycan Qərb Universitetinin tələbələri üçün Çirkləndiricilərin Atılması və Yayılması üzrə Registr (ÇAYR) haqqında məlumatlandırmanın artırılması seminarı keçirilmişdir.

Qərb Universiteti Şərq Tərəfdaşlığı haqqında təqdimat

21 noyabr 2013-cü il tarixində Qərb Universitetinin tələbələri üçün Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəsi Olaf Heydelbax təqdimat keçirdi. Təqdimat mərasimində çıxış edən Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəsi Olaf Heydelbax Şərq Tərəfdaşlığının yaranması haqqında qısa məlumat verdi.