Uğurlu karyeranın təməli!

"Yaşıl budaqlar" bürünc mükafatı

"Yaşıl budaqlar" bürünc mükafatı Almaniya-Azərbaycan dostluq əlaqələrinin inkişafındakı xidmətlərinə görə, Qərb Universitetinə təqdim edilmişdir.

"Yaşıl budaqlar" bürünc mükafatı

Breyn-Rinq komandamız III yeri qazandı!

Qərb Universiteti Breyn-Rinq komandası, Səbail rayonu ali məktəbləri arasında keçirilən "Breyn-rinq" İntellektual oyununda III yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər, İdman və Turizm İdarəsi tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Breyn-Rinq komandamız III yeri qazandı!

Qərb Universitetinin Breyn-Rinq komandası I yeri qazandı!

Qərb Universiteti Breyn-Rinq komandası, Səbail rayonu ali məktəbləri arasında keçirilən "Breyn-rinq" İntellektual oyununda I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər, İdman və Turizm İdarəsi tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universitetinin Breyn-Rinq komandası I yeri qazandı!

Mini-futbol komandamız II yeri qazandı!

Qərb Universitetinin Mini futbol komandası, Səbail rayon çempionatında Bədən Tərbiyəsi kollektivləri arasında keçirilən II yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər və İdman idarəsi tərəfndən Diplomla təltif olunmuşdur.

Mini-futbol komandamız II yeri qazandı!

Basketbol komandamız Azərbaycan birincisi oldu!

Qərb Universitetinin Basketbol komandası, Tələbələr arasında Basketbol üzrə Azərbaycan çempionatında I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamız Azərbaycan birincisi oldu!

Basketbol komandamızın növbəti uğuru!

Qərb Universitetinin Basketbol komandası, Azərbaycan Respublikası Müstəqilliyinin 10-illik yubileyinə həsr olunmuş ali təhsil məktəbləri tələbələri arasında keçirilən V Respublika Universiadasında Basketbol (kişilər) üzrə II yeri tutduğuna görə "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamızın növbəti uğuru!

Basketbolçularımızdan növbəti qələbə!

Qərb Universiteti Basketbol komandası, Ali təhsil məktəbləri tələbələri arasında keçirilən, Basketbol (kişilər) üzrə Respublika çempionatında I yeri tutması ilə əlaqədar, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbolçularımızdan növbəti qələbə!

Mini-futbol komandamız III yeri qazandı!

Qərb Universiteti komandası, Səbail rayon kuboku uğrunda, Bədən Tərbiyəsi kollektivləri arasında keçirilən Futbol yarışlarında III yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti başçısı aparatının Gənclər və İdman idarəsi tərəfndən Diplomla təltif olunmuşdur.

Mini-futbol komandamız III yeri qazandı!

"Breyn-Rinq" komandamız I yeri tutdu!

Qərb Universiteti komandası, Səbail rayonu ali məktəbləri (rus sektoru) arasında keçirilən, "Breyn-rinq" İntellektual oyununda, I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər və İdman İdarəsi tərəfindən, diplomla təltif olunmuşdur.

"Breyn-Rinq" komandamız I yeri tutdu!