QƏRB Universitetinin "Maliyyə" və "Turizm və otelçilik" ixtisaslarının TƏLƏBƏLƏRİ "Four seasons" otelində PRAKTİK MƏŞĞƏLƏLƏRDƏ iştirak ediblər

Məşğələ zamanı tələbələr otelin şöbələri, bütün xidmət sektorları ilə tanış olublar, tələbələrə oteldə işin təşkili, bu işin xüsusiyyətləri barədə ətraflı məlumatlar verilib, tələbələrin sualları cavablandırılıb.

EYNİ ZAMANDA İKİ DİPLOM ƏLDƏ ETMƏK İMKANI

Qərb Universiteti Avropanın nüfuzlu universitetləri ilə birgə həyata keçirdiyi tərəfdaşlıq layihələri çərçivəsində ikili diplomlar təqdim edir.

QƏRB UNİVERSİTETİ KİTABXANASINI ABİTURİYENTLƏR ÜÇÜN AÇIQ ELAN EDİR

Qərb Universiteti öz kitabxanasını abituriyentlər, eləcə də bütün orta məktəb şagirdləri üçün açıq elan edib.

Qərb Universitetində motivasiya təlimi keçirilib

Qərb Universitetində yeni rektor fəaliyyətə başlayıb

Qərb Universitetində yeni rektor fəaliyyətə başlayıb. Bundan sonra universitetə Andris Leitas rəhbərlik edəcək.

QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ "İDARƏETMƏ ETİKASI" MÖVZUSUNDA SEMİNAR KEÇİRİLİB

Qərb Universitetində "İdarəetmə etikası" mövzusunda seminar keçirilib. Seminarı Azərbaycan Respublikası Sahibkarlar (İşəgötürənlər) Təşkilatları Milli Konfederasiyasının İKT komissiyasının sədr müavini, Türkiyənin Nişantaşı Universitetinin professoru Ali Kutvan aparıb.

Qərb Universitetində müasir laboratoriyalar qurulur

Ölkənin aparıcı ali təhsil müəssisələrindən biri olan Qərb Universitetində tədrisin keyfiyyətinin yüksəldilməsinə yönəlmiş əsaslı yenidənqurma işləri davam etdirilir. Universitetin infrastrukturunun, maddi-texniki bazasının yaxşılaşdırılması üçün müasir qurğu və cihazlarla təchiz olunmuş laboratoriyalar qurulur.

Qərb Universiteti EBSCO ilə əməkdaşlıq edəcək

Qərb Universitetində dünyanın aparıcı nəşriyyatlarının elmi və informasiya resurslarının ən böyük aqreqatoru olan EBSCO şirkətinin GOBI (Global Online Bibliographic Information) platforması ilə bağlı təqdimat keçirilib.

Qərb Universitetində "Müasir iqtisadi nəzəriyyələr və Azərbaycan iqtisadiyyatı" mövzusunda seminar keçirilib

Qərb Universiteti tələbələrinin fərdi inkişafı, dünyagörüşü, bilik və bacarıqlarının yüksəlməsi üçün ardıcıl olaraq layihələr, tədbirlər həyata keçirir.

Qərb Universitetinin müəllimləri tərəfindən məktəblilər üçün "Doğru ixtisas seçimi" mövzusunda təlim keçirilib

Qərb Universiteti məktəblilərin bilik və bacarıqlarının, dünyagörüşünün formalaşması istiqamətində ardıcıl layihələr həyata keçirir