Qərb Universiteti 2017- ci ildə "Dizayn" və " Memarlıq" ixtisası üzrə sənəd verən abituriyentlər üçün  müsabiqə elan edir.

Qərb Universiteti 2017- ci ildə "Dizayn" və " Memarlıq" ixtisası üzrə sənəd verən abituriyentlər üçün müsabiqə elan edir.

Müsabiqənin şərtləri : Müsabiqədə dörd nominasiya - "Rəsm" ," Rəngkarlıq", " Qrafika", " Kompozisiya" üzrə yaradıcılıq işlərini təqdim edən abituriyentlər iştirak edə bilər. Yaradıcılıq işləri A3(297x 420) formatında tərtib edilmiş şəkildə təqdim edilməlidir.

QƏRB UNİVERSİTETİ REGİONUN EKSTRİM İDMAN NÖVLƏRI KOMPLEKSİ OLAN YEGANƏ UNİVERSİTETİDİR

Kompleksdə dünya standartlarında idman dırmanması divarları, havaçılıq məşqləri üçün ləvazimatlar vardır.

Qərb Universitetində «Heydər Əliyev və milli-mənəvi dəyərlərimiz» adlı Respublika elmi konfransı keçirilib

6 may 2017-cı il tarixdə Qərb Universitetində AMEA-nın Tarix və Fəlsəfə İnstitutu ilə birgə Ümummilli lider, müstəqil Azərbaycan dövlətinin qurucusu Heydər Əliyevin anadan olmasının 94-cü ildönümünə həsr edilmiş «Heydər Əliyev və milli-mənəvi dəyərlərimiz» adlı Respublika elmi konfransı keçirilib.

Qərb Universitetində müasir laboratoriyalar qurulur

Ölkənin aparıcı ali təhsil müəssisələrindən biri olan Qərb Universitetində tədrisin keyfiyyətinin yüksəldilməsinə yönəlmiş əsaslı yenidənqurma işləri davam etdirilir.

QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ NÖVBƏTİ KONFRANS KEÇİRİLİB

Qərb Universitetinin "Qərb dilləri" fakültəsinin konfransı keçirilib.

QƏRB UNİVERSİTETİNİN TƏLƏBƏLƏRİ CƏBHƏ BÖLGƏSİNDƏ

Qərb Universitetinin tələbələri cəbhə bölgəsində, Tərtərdə yerləşən N saylı hərbi hissədə əsgərlərlə görüşüblər.

QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ DAĞLIQ QARABAĞ MÜNAQİŞƏSİ MÖVZUSUNDA SEMİNAR TƏŞKİL OLUNUB

Qərb Universiteti tələbələri üçün müxtəlif sahələrlə bağlı yerli və xarici mütəxəssislərin iştirakı ilə treyninqlər, seminarlar, mühazirələr təşkil edir.

Qərb Universitetində millət vəkili Qənirə Paşayeva ilə tələbələrin görüşü keçirildi.

Millət vəkili karyera nailiyyətləri mövzusunda çıxış etdi, fikir və mülahizələrini bölüşdü.

Tələbələr üçün növbəti seminar təşkil olunub

Qərb Universitetinin tələbələri üçün "Sosial media, internet media və ənənəvi çap mediasına onların təsirləri" mövzusunda seminar təşkil olunub.

QƏRB Universitetinin "Maliyyə" və "Turizm və otelçilik" ixtisaslarının TƏLƏBƏLƏRİ "Four seasons" otelində PRAKTİK MƏŞĞƏLƏLƏRDƏ iştirak ediblər

Məşğələ zamanı tələbələr otelin şöbələri, bütün xidmət sektorları ilə tanış olublar, tələbələrə oteldə işin təşkili, bu işin xüsusiyyətləri barədə ətraflı məlumatlar verilib, tələbələrin sualları cavablandırılıb.