Uğurlu karyeranın təməli!

İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsində "Nəqliyyat növlərinin inkişafı" mövzusunda məşğələ keçirildi

30 noyabr 2016-cı il tarixində İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsinin IV kurs "Dünya iqtisadiyyatı" ixtisası tələbələri üçün "Beynəlxalq nəqliyyat" fənni üzrə keçirilən məşğələdə tələbələr "Nəqliyyat növlərinin inkişafı" mövzusunda hazırladıqları videoroliklərdən, statistik və qrafik məlumatlardan ibarət təqdimatlarla fəal iştirak etdilər.

Qərb Universitetinin ənənəvi "Səfir saatı" layihəsi davam edir!

Qərb Universiteti tələbələrinə diplomatlarla birbaşa ünsiyyət yaratmaq, Azərbaycanın xarici əlaqələri və s. haqqında daha ətraflı məlumatlar əldə etmək imkanı yaratmaq məqsədi ilə "Səfir saatı" layihəsi çərçivəsində Azərbaycandakı səfirliklərlə əməkdaşlıq edir.

Qərb Universitetinin ənənəvi "Səfir saatı" layihəsi davam edir!

Qərb Universiteti 2016-cı il üçün Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə Doktorantura və Dissertanturaya qəbul elan edir

Doktorantura və dissertanturaya qəbul üçün aşağıdakı sənədlər təqdim edilir: - ərizə (doktoranturanın fəaliyyət göstərdiyi müəssisənin və yaxud təşkilatın rəhbərinin adına); - kadrların şəxsi qeydiyyat vərəqəsi; - tərcümeyi-hal; - iş yerindən xasiyyətnamə; - 3 ədəd fotoşəkil (3x4 ölçüdə); - iş stajı olanlar üçün əmək kitabçasından çıxarış; - çap olunmuş elmi işlərin siyahısı və ya seçilmiş ixtisas üzrə referat;

Uğurlu karyeraya ilk addım - TƏLİM

2 dekabr tarixində saat 12:00 da Qərb Universitetinin konfrans zalında " düzgün CV, "Uğurlu karyeraya ilk addım" mövzusunda keçirilən təlimdə iştirakçılar CV-nin düzgün yazılma qaydası ilə tanış olacaq, CV-də tez-tez rast gəlinən səhvləri tədqiq edəcəklər.

Uğurlu karyeraya ilk addım - TƏLİM