Qərb Universitetində "Sosial Media Marketinqi" adlı təlim keçirildi!

Təlimdə tələbələrə SMM-in aşağıdakı instrumentləri haqqında məlumatlar verildi.

Qərb Universitetinin doktorantının və elmi rəhbərinin birgə məqaləsi beynəlxalq səviyyədə müzakirə olundu

17-19 yanvar 2017-ci il tarixində Makedoniyanın Ohrid şəhərində "V Beynəlxalq Mədəni İrs, İqtisadiyyat, Turizm və Media Konfransı" keçirilib.

Qərb Universiteti tələbəsinin start-up ideyası qalib gələnlər siyahısında!

Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə, "İrəli" İctimai Birliyinin təşkilatı dəstəyi ilə "EkoSivil Gənclik" layihəsi həyata keçirildi.

"Qərb Universiteti" İdman klubuna menecer vəzifəsi üzrə müsabiqə elan edilir

- Universitetin idman klublarının (Futbol, basketbol, güləş, cüdo, boks, şahmat və s.) işinin təşkil olunması; - Yeni komandaların yaradılmasına dəstək vermək;

Hüquqşünas vəzifəsi üzrə müsabiqə

Müsabiqədə iştirak etmək istəyən şəxslər mövzu yerinə "Hüquqşünas" yazmaqla CV-lərini hr@wu.edu.az e-mailinə göndərə bilərlər.

Qərb Universitetinin tələbəsi buzadırmanma üzrə açıq ölkə çempionatında uğur qazanıb

Qusar rayonunun Ləzə kəndi yaxınlığındakı donmuş şəlalələrdə keçirilən buzadırmanma üzrə X açıq Azərbaycan çempionatına yekun vurulub.

Qərb Universiteti İdman Klubu Ölkə Çempionatının qaliblərindən oldu

Hava və Ekstremal İdman növləri Federasiyası (FAİREX) təşkili ilə 14-15 yanvar 2017-ci il tarixlərində ClimBaku Dırmanma Mərkəzində İdman Dırmanması (Çətinlik və sürət növləri) üzrə Açıq Azərbaycan Çempionatı keçirilmişdir.

"MƏZUNLARIMIZI TANIYAQ

"MƏZUNLARIMIZI TANIYAQ" - Vahid Nəcəfzadə

2002-ci il, Qərb Universitetinin, İşgüzar-inzibatçılıq "Beynəlxalq menecment" ixtisası üzrə bakalavr məzunu.

MÜSABİQƏ - Türkologiya vakansiyası üzrə

Ölkənin ilk özəl universitetlərindən biri olan Qərb universiteti inkişafının davamlılığını təmin etmək istiqamətində fəaliyyətlərini uğurla davam etdirir. Universitet tədrisin keyfiyyətinə istiqamətlənmiş tədbirlər çərçivəsində aşağıdakı əsaslarla müəllim vəzifəsi üzrə müsabiqə elan edir:

Qərb Universitetinin professor-müəllim heyəti və tələbələri Şəhidlər Xiyabanını ziyarət etdi

Qərb Universitetində 20 yanvar faciəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir. Tədbirin keçirilməsində əsas məqsəd 20 yanvar şəhidlərini yad etmək, bu faciənin Azərbaycanın suverenliyi, istiqlaliyyəti və ərazi bütövlüyü uğrunda mübarizənin rəmzi kimi gənclərimizə örnək göstərməkdir.