Uğurlu karyeranın təməli!

"Breyn-Rinq" komandamız I yeri tutdu!

Qərb Universiteti komandası, Səbail rayonu ali məktəbləri (rus sektoru) arasında keçirilən, "Breyn-rinq" İntellektual oyununda, I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər və İdman İdarəsi tərəfindən, diplomla təltif olunmuşdur.

"Breyn-Rinq" komandamız I yeri tutdu!

Qərb Universiteti Xor kollektivi diplomla təltif olundu

Ali və orta ixtisas təhsili müəssisələrinin Xor kollektivlərinə baxış müsabiqəsinin iştirakçısı Qərb Universiteti Xor kollektivi Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi tərəfindən I Dərəcəli Diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti Xor kollektivi diplomla təltif olundu

Qərb Universiteti İdman müəlliminə diplom verildi

Qərb Universiteti Bədən tərbiyəsi müəllimi A.Ağəliyev özəl universitetlər arasında göstərdiyi yüksək nailiyyətlərə görə "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti İdman müəlliminə diplom verildi