Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəliyinin rəhbəri ilə görüş

Qərb Universitetində Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəliyinin rəhbəri, səfir Roland Kobia ilə görüş keçirilib. Qərb Universitetində Avropa Birliyinin Azərbaycandakı nümayəndəliyinin rəhbəri, səfir Roland Kobia ilə görüş keçirilib. Universitetin "Səfir saatı" proqramı çərçivəsində təşkil olunan görüşdə diplomat Avropa Birliyi, onun institutları və strukturu, AB-Azərbaycan münasibətləri haqqında məlumatlar verib.

Oskar Uayldın "Ciddi olmaq necə də vacibdir"

Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 88-ci ildönümü ənənəvi olaraq Qərb Universitetində silsilə tədbirlər ilə qeyd olunur. Universitetin "İngilis dili" fakültəsinin təşəbbüsü ilə, tanınmış ingilis yazıçısı Oskar Uayldın " Ciddi olmaq necə də vacibdir", adlı əsəri tələbələr tərəfindən yüksək səviyyədə səhnələşdirilmişdir.

"Xeyriyyə yarmarkası"

May ayının 6-si İngilis filologiyası kafedrası xeyriyyə məqsədi ilə "Xeyriyyə yarmarkası" keçirir. Bu cür xeyriyyə aksiyaları hər il Qərb Universitetində Heydər Əliyevin 88- ci il dönümü münasibətilə təşkil olunur.

XVI Tələbə Elmi Konfransı

Güclü və qüdrətli Azərbaycanın sabahı gənclərdir. Əsası ulu öndər Heydər Əliyev tərəfindən qoyulan gənclər siyasəti hal-hazırda daha uğurlu şəkildə davam etdirilir. Bu siyasətin düzgün həyata keçirilməsində ən əsas məsuliyyət isə təhsil müəssisələrinin üzərinə düşür.

Qərb Universiteti və Azərbaycan NATO Əməkdaşlıq İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə aprelin 14-də "Şimali Atlantika Alyansının 62-ci il dönümü: Reallıqlar və prespektivlər" mövzusunda görüş keçirmişdir. Görüşdə Qərb Universitetinin tələbə və müəllim heyəti iştirak etmişdir.

Xocalı faciəsinə həsr olunmuş sərgi

Fevralın 22-sində İstiqlal muzeyində "Xocalı" mövzusuna həsr oolunmuş sərgi keçirildi. Sərgidə Qərb Universitetinin 618 "İ" və 619 "1" Dizayn fakültələrinin tələbələrinin işləri sərgilənirdi.

Gənc tədqiqatçıların ümumrespublika elmi-praktiki konfransı

2-3 fevral 2011-ci ildə Qərb Universitetinin müəllim-tələbə heyəti Azərbaycan Universitetində "Gənclər günü"nə həsr olunmuş "Azərbaycan inkişaf etmiş cəmiyyətə doğru: reallıqlar, perspektivlər" mövzusunda gənc tədqiqatçıların ümumrespublika elmi-praktiki konfransında iştirak etmişlər.

Qərb Universitetində 20 yanvar faciəsi ilə bağlı seminar keçirildi

19 yanvar 2011-ci ildə Qərb Universitetində "Siyasi elmlər" fakültəsinin təşəbbüsü ilə 20 yanvar faciəsinə həsr olunmuş seminar keçirilmişdir. Seminarın keçirilməsində əsas məqsəd 20 yanvar şəhidlərini yad etmək, bu faciənin Azərbaycanın suverenliyi, istiqlaliyyəti və ərazi bütövlüyü uğrunda mübarizənin rəmzi kimi gənclərimizə örnək göstərməkdir.

Qərb Universitetinin tələbəsi Gürcüstanda 1-ci oldu!

11-12 dekabr 2010-cu il tarixində Qərb Universitetinin Siyasi elmlər fakültəsinin politologiya ixtisası üzrə 1- ci kurs tələbəsi Vüsal Məmmədov Gürcüstanın paytaxtı Tbilisidə keçirilən taekvando üzrə "Martial Art" çempionatında 1-ci yeri tutub.

"Heydər Əliyev-İki əsrin siyasi dühası" adlı Bilik yarışması

Qərb Universitetində tez-tez müxtəlif yönümlü tədbirlər, konfranslar, yarışlar təşkil edilir. Universitetin tələbələri yerli və xarici konfranslarda uğurla çıxış edib rəhbərliyin xüsusi diqqətini qazanmışlar. Respublika əhəmiyyətli hadisələr, məşhur şəxslərin yubileyləri dəfələrlə bu təhsil ocağında qeyd edilmişdir. Belə tədbirlərdən biri də 21 dekabr 2010-cu ildə keçirildi.