XV Tələbə Elmi Konfransı

Hər il bir ənənə olaraq, Azərbaycan xalqı özünün ləyaqətli oğlu görkəmli dövlət və ictimai xadim, ümummilli lider Heydər Əlirza oğlu Əliyevin anadan olmasını qeyd edir. Bu münasibətlə Azərbaycanın hər yerində müxtəlif yığıncaqlar, konfranslar, sərgilər və konsertlər keçirilir. 29 aprel 2010-cu il tarixində saat ll:00-da Qərb Universitetində keçən - XV Tələbə Elmi Konfransı Ümummilli lider Heydər Əliyevin 87-ci ildönümünə həsr olunub.

Tələbələrin işlərindən ibarət sərgi

17 aprel 2010-cu il saat 13:00 Qərb Universitetində "Kompüter Elmləri və Dizayn" fakültəsi tələbələrin "Exhibition Fashion-Photo-Graphic-Paint " adlı işlərindən ibarət sərgi keçirilmişdir.

NATO ayı

NATO-nun 61-cı ildönümü ilə əlaqədar olaraq "NATO Əməkdaşlıqn İnstitutu" NATO-ya üzv dövlətlərin Azərbaycandakı səfirlikləri ilə bərabər aprel ayını Azərbaycanda NATO ayı élan etmişdir.Bununla bağlı respublikamızın idarə və müəssisələrində, tədris ocaqlarında müxtəlif tədbirlər keçiriləcəkdir.

31 Mart - Rəsm Müsabiqəsində

31 Mart 2010-cu il tarixində Təhsil Nazirliyi tərəfindən keçirilən azərbaycanlıların Soyqırım gününə həsr olunmuş rəsm müsabiqəsində Qərb Universitetinin "Komputer elmləri və dizayn" fakültəsinin I kurs tələbəsi Qafarova Səbinə III yerə layiq görülmüşdür.

31 Mart – Azərbaycanlıların Soyqırımı Günu

Qərb universitetində 30 mart 2010-cu il saat 13:00 da "31 Mart Soyqırımına" həsr olunmuş tədbir keçirildi . Universitetin konfrans zalında keçirilən tədbirdə ilk çıxışı universitetin tarix müəllimi professor Cəbi Bəhramov etdi.

Qərb Universitetində "Novruz" sevinci

Bu il Novruz bayramı hər yerdə olduğu kimi Qərb universitetində də təntənəli şəkildə qeyd olundu . 18 mart 2010-cu il tarixində qeyd olunan bu tədbirin rəsmi hissəsində əvvəlcə bir neçə tələbə milli bayramımızın tarixi haqqında öz fikirlərini bildirdilər.

Xanım Anne-Marie Lizin ilə görüş

22 Yanvar 2010-cu ildə saat 11:20-də Belçika Senatının Fəxri Prezidenti xanım Anne-Marie Lizin Qərb Universitetinin qonağı olmuşdur. O, 1979-1988-ci illərdə Avropa Parlamentinin, 1992-1988-ci illərdə Belçika Hökümətinin üzvü və Avropa Əlaqələri üzrə Dövlət Katibi olmuşdur.

Cənab Valter Fust ilə görüş

Yanvar ayının 21-də saat 11:20-də Qlobal Humanitar Forumunun icraçı direktoru cənab Valter Fust Qərb Universitetinin qonağı olmuşdur. BMT-nin İctimai İdarəetmə qrupunun ekspertidir.UNESCO-nun Komunikasiyaların Inkişaf etdirilməsi Proqramının rəhbəridir.

And dağlarına ilk Azərbaycan elmi-idman ekspedisiyası!

Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının prezidenti Hüseynqulu Bağırovun rəhbərlik etdiyi And dağlarına (Argentina)ilk Azərbaycan elmi-idman ekspedisiyası qarşıya qoyulmuş bütün tapşırıqları müvəffəqiyyətlə yerinə yetirərək ekspedisiyanı başa vurmuşdur.

Dəyirmi masa

Hörmətli Prezidentimiz İlham Əliyev cənablarının 2010-cu ili "Ekologiya ili" elan etməsi ilə əlaqədar olaraq Qərb Universitetində bir sıra tədbirlərin keçirilməsi nəzərdə tutulmuşdur.