Qərb Universitetinin Breyn-Rinq komandası I yeri qazandı!

Qərb Universiteti Breyn-Rinq komandası, Səbail rayonu ali məktəbləri arasında keçirilən "Breyn-rinq" İntellektual oyununda I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər, İdman və Turizm İdarəsi tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Mini-futbol komandamız II yeri qazandı!

Qərb Universitetinin Mini futbol komandası, Səbail rayon çempionatında Bədən Tərbiyəsi kollektivləri arasında keçirilən II yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər və İdman idarəsi tərəfndən Diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamız Azərbaycan birincisi oldu!

Qərb Universitetinin Basketbol komandası, Tələbələr arasında Basketbol üzrə Azərbaycan çempionatında I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbol komandamızın növbəti uğuru!

Qərb Universitetinin Basketbol komandası, Azərbaycan Respublikası Müstəqilliyinin 10-illik yubileyinə həsr olunmuş ali təhsil məktəbləri tələbələri arasında keçirilən V Respublika Universiadasında Basketbol (kişilər) üzrə II yeri tutduğuna görə "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Basketbolçularımızdan növbəti qələbə!

Qərb Universiteti Basketbol komandası, Ali təhsil məktəbləri tələbələri arasında keçirilən, Basketbol (kişilər) üzrə Respublika çempionatında I yeri tutması ilə əlaqədar, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.

Mini-futbol komandamız III yeri qazandı!

Qərb Universiteti komandası, Səbail rayon kuboku uğrunda, Bədən Tərbiyəsi kollektivləri arasında keçirilən Futbol yarışlarında III yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti başçısı aparatının Gənclər və İdman idarəsi tərəfndən Diplomla təltif olunmuşdur.

"Breyn-Rinq" komandamız I yeri tutdu!

Qərb Universiteti komandası, Səbail rayonu ali məktəbləri (rus sektoru) arasında keçirilən, "Breyn-rinq" İntellektual oyununda, I yeri tutduğuna görə, Azərbaycan Respublikası Səbail Rayon İcra Hakimiyyəti Başçısı Aparatının Gənclər və İdman İdarəsi tərəfindən, diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti Basketbol komandası mükafata layiq görüldü

Qərb Universiteti idman komandası, ali təhsil müəssisələri arasında keçirilən yarışda, "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən, I yer tutması ilə əlaqədar Diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti Xor kollektivi diplomla təltif olundu

Ali və orta ixtisas təhsili müəssisələrinin Xor kollektivlərinə baxış müsabiqəsinin iştirakçısı Qərb Universiteti Xor kollektivi Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi tərəfindən I Dərəcəli Diplomla təltif olunmuşdur.

Qərb Universiteti İdman müəlliminə diplom verildi

Qərb Universiteti Bədən tərbiyəsi müəllimi A.Ağəliyev özəl universitetlər arasında göstərdiyi yüksək nailiyyətlərə görə "Gənclik" tələbə idman cəmiyyəti Respublika şurası tərəfindən diplomla təltif olunmuşdur.