XİN-nin mətbuat xidmətinin rəhbəri Elxan Poluxovla görüş

2009 cu il aprelin 30-da Qərb Universitetində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 86-cı ildönümü münasibətilə Azərbaycan Respublikası XİN-nin mətbuat xidmətinin rəhbəri Elxan Poluxovun "Azərbaycanın xarici siyasətinin və diplomatiyasının əsas prioritetləri və xüsusiyyətləri" mövzusunda universitetin professor-müəllim heyəti ilə görüşü keçirildi.

"Almanlar Azərbaycanda" beynəlxalq elmi-praktik konfrans

Almanların Azərbaycanda məskunlaşmasının 190 illiyinə həsr olunmuş "Almanlar Azərbaycanda" beynəlxalq elmi-praktik konfrans 6-7 aprel 2009-cu ildə Bakı Slavyan Universitetində, davamı isə 12 aprel 2009-cu ildə Göygöl rayonunda keçirilmişdir.

ÜTT Katibliyinin rəsmisi professor John HANCOCK-la görüş

Azərbaycan Respublikasının Diplomatik Akademiyası tərəfindən Xarici İşlər Nazirliyinə yeni işə qəbul olunmuş gənc diplomatlar üçün «Beynəlxalq Ticarət Münasibətləri və Diplomatiya, Ümumdünya Ticarət Təşkilatı (ÜTT) və onun əsas prinsipləri» mövzusunda 30 mart - 3 aprel tarixində Bakıda müvafiq təlim kursu təşkil olunur.

Koreyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Kyu Lvang Çul ilə görüş

Dünya boyunca tüğyan etməkdə olan qlobal maliyyə böhranı bu günün ən mühüm problemi kimi hər bir şəxsin maraq mərkəzindədir.

Devid Plaffla görüş

2009-cu il fevral ayının 9-da saat 12:30-da Qərb Universitetində ABŞ prezidenti B.Obamanın 2008-ci il prezident seçkiləri kampaniyasının rəhbəri olmuş D. Plaffla görüş keçirilmişdir. D. Plaff 2 saat davam etmiş tədbirdə «Müasir informasiya texnologiyalarının seçki kampaniyalarına inteqrasiyası» mövzusunda mühazirə oxumuş, müəllim və tələbələrin suallarını cavablandırmışdır.

Elmi, siyasi, idman və rəmzi əhəmiyyət daşıyan ilk "Azərbaycan-Antarktida" ekspedisiyası uğurla başa çatdı!

2008-ci il 24 dekabr tarixində Bakıdan yola düşən professor Hüseyn Bağırovun başçılıq etdiyi "Azərbaycan-Antarktida" ekspedisiya qrupu bölgədə müşahidə olunan güclü tufan və həddindən artıq şiddətli, şaxtalı hava şəraitinə baxmayaraq 2009-cu il yanvar ayının 26-da Cənub qütbünə çatmağa müvəffəq oldu.

İlk Azərbaycan Antarktida ekspedisiyası!

2008-ci il 24 dekabr tarixində Bakıdan yola düşən professor H.Bağırovun başçılıq etdiyi "Azərbaycan-Antarktida" ekspedisiya qrupu 30 dekabr tarixdən Çilinin Punta Arenas şəhərindən Antarktidadakı Patriot-Hills stansiyasına doğru istiqamət götürmüşdür.

İlk "Azərbaycan-Antarktida" ekspedisiya qrupunun Cənub qütbünə yürüşü davam edir

Professor Hüseyn Bağırovun başçılıq etdiyi "Azərbaycan-Antarktida" ekspedisiya qrupu Antarktidanın ən yüksək nöqtəsi olan Vinson dağının zirvəsinə qalxdıqdan sonra Cənub qütbünə doğru irəliləməkdə davam edir. Ekspedisiya qrupunun "İridium" peyk sistemi vasitəsi ilə verdiyi məlumata görə, Cənub qütbünə olan 115 km-lik məsafənin təxminən 60 km-i qalıb.

Qərb Universitetinə Sertifikat verildi

Qərb Universitetinə, Bakıda keçirilən Beynəlxalq Konfransda göstərdiyi dəstəyə görə, "AİESEC" təşkilatı tərəfindən sertifikat verilmişdir.

Millət vəkili Məlahət Həsənova ilə görüş

Yüksək ixtisaslı mütəxəssislər hazırlamaq, cəmiyyət üçün layiqli kadrlar yetişdirmək üçün Qərb Universitetində daim ictimai-siyasi yönümdə faydalı işlər görülür.