Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə Beynəlxalq Konfrans keçirilib - YEKUN

Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə iyunun 1-də başlayan "Müasir dəyişən dünyada xalqların milli özünüdərk və özünütəsdiq prosesinin aktual problemləri" mövzusunda dünən başlamış Beynəlxalq Elmi Konfrans bu gün bölmə iclaslarında işini davam etdirib.

Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə keçirilən Beynəlxalq Konfrans davam edir

Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə "Müasir dəyişən dünyada xalqların milli özünüdərk və özünütəsdiq prosesinin aktual problemləri" mövzusunda dünən başlamış Beynəlxalq Elmi Konfrans bu gün bölmə iclaslarında işini davam etdirib.

QƏRB UNİVERSİTETİNİN TƏŞKİLATÇILIĞI İLƏ BEYNƏLXALQ KONFRANS KEÇİRİLİR

Bu gün Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə "Müasir dəyişən dünyada xalqların milli özünüdərk və özünütəsdiq prosesinin aktual problemləri" mövzusunda Beynəlxalq Elmi Konfrans işə başlayıb.

Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə keçirilən beynəlxalq konfransın xarici qonaqları tarixi irsimizlə tanış olur

1-2 iyun 2017-ci il tarixdə Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə keçiriləcək "Müasir dəyişən dünyada xalqların milli özünüdərk və özünütəsdiq prosesinin aktual problemləri" mövzusunda Beynəlxalq Elmi Konfransda iştirak etmək üçün ABŞ, Böyük Britaniya, Rusiya, Türkiyə, Misir, İsrail, Qazaxıstan, Özbəkistan və s. də daxil olmaqla dünyanın 10-dan artıq ölkəsindən nümayəndələr, elmi tədqiqatçılar Bakıya gəliblər.

Misirli tədqiqatçı Qərb Universitetinin tələbələri üçün seminar keçib

Misirli tədqiqatçı, Asiya problemlərinin araşdırıcısı, Siyasət və İnformasiya Tədqiqatları Dialoq Mərkəzinin Asiya Araşdırmalar sektorunun rəhbəri Əhməd Abdo Tərabik Qərb Universitetinin tələbələri üçün seminar keçib.

YÜKSƏK BAL TOPLAYAN ABİTURİYENTLƏR QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ

Qərb Universitetində ali məktəblərə bu il keçirilmiş qəbul imtahanlarında yüksək bal toplamış şagirdlərlə görüş keçirildi.

QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ İNDONEZİYA SƏFİRİ İLƏ GÖRÜŞ KEÇİRİLİB

Qərb Universitetinin ənənəvi "Səfir saatı" layihəsi çərçivəsində universitetdə İndoneziyanın Azərbaycandakı səfiri Husnan bey Fananie ilə görüş keçirilib.

Qərb Universitetində tələbə elmi konfransı keçirilib

Qərb Universitetində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 94-cü ildönümünə həsr olunmuş XXII ənənəvi Tələbə Elmi Konfransı keçirilib.

Qərb Universitetində britaniyalı professorun iştirakı ilə dəyirmi masa keçirilib

Qərb Universitetində təhsilin metodoloji bazasının təkmilləşdirilməsi mövzusunda Böyük Britaniyalı professor Kolin Lavın iştirakı ilə dəyirmi masa keçirilib.

Qərb Universiteti 2017- ci ildə "Dizayn" və " Memarlıq" ixtisası üzrə sənəd verən abituriyentlər üçün  müsabiqə elan edir.

Qərb Universiteti 2017- ci ildə "Dizayn" və " Memarlıq" ixtisası üzrə sənəd verən abituriyentlər üçün müsabiqə elan edir.

Müsabiqənin şərtləri : Müsabiqədə dörd nominasiya - "Rəsm" ," Rəngkarlıq", " Qrafika", " Kompozisiya" üzrə yaradıcılıq işlərini təqdim edən abituriyentlər iştirak edə bilər. Yaradıcılıq işləri A3(297x 420) formatında tərtib edilmiş şəkildə təqdim edilməlidir.