Uğurlu karyeranın təməli!

Qərb Universitetində multikulturalizmlə bağlı konfrans keçirildi

Noyabrın 24-də Qərb Universiteti Gender Araşdırmaları Mərkəzinin və Beynəlxalq Multikultural Şəbəkənin təşkilatçılığı ilə "Azərbaycanın multikulturalizm modelinin inkişaf perspektivlərində tələbə və gənclərin rolunun artırılmasına dəstək" mövzusunda tədbir keçirildi.

Qərb Universitetində multikulturalizmlə bağlı konfrans keçirildi

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

Qərb Universitetinin İdman Klubu Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə keçirilən qayayadırmanma üzrə Açıq Respublika Çempionatının qalibi olublar.

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

"İnsan resurslarının idarəedilməsi" fənni üzrə işgüzar oyun keçirildi

Qərb Universitetinin İşguzar-inzibatçılıq fakültəsində, İqtisadiyyat marketinq və menecment kafedrasının tədris etdiyi "İnsan resurslarının idarəedilməsi" fənninin "Heyətin toplanması və seçilməsi" mövzusunda seminar dərsində IV kurs tələbələri üçün işgüzar oyun təşkil edilmişdir.

Qərb universitetinin elmi fəaliyyəti

2001-ci ildə YUNESKO-nun Baş Assambleyası tərəfindən 10 noyabr tarixi "Sülh və inkişaf naminə ümumdünya elm günü" elan edilib və hər il dünyanın elm ictimaiyyəti tərəfindən qeyd olunur.

Qərb universitetinin elmi fəaliyyəti