Qərb Universiteti "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

18 yanvar 2017-ci il tarixində Qərb Universiteti ilə "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalandı. Əməkdaşlıq müqaviləsi çərçivəsində Qərb Universitetinin "İşgüzar-inzibatçılıq" fakültəsi tələbələri III kurs istehsalat və IV kurs diplomqabağı təcrübələrini adı çəkilən otelin departamentlərində keçə biləcəklər.

Qərb Universiteti Paris Sorbon Əbu-Dabi Universiteti ilə əməkdaşlığa başladı

Yarandığı gündən dünyanın aparıcı elm və təhsil mərkəzləri ilə əməkdaşlıq layihələri quran Qərb Universiteti Paris-Sorbon Əbu-Dabi Universitetinin qapılarını Azərbaycan tələbələri üçün açdı.

Qərb Universiteti məzununu karyerasında qazandığı uğuru münasibəti ilə təbrik edir!

Əfəndiyev Ağasəməd Veyis oğlu 1995-ci ildə Qərb Universitetinin İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsini bitirmişdir.

Qərb Universitetində Dizayn fakültəsi tələbələrinin baxış imtahanı keçirildi!

9 yanvar 2017-ci il tarixdə "Dizayn" fakültəsi tələbələrinin növbəti baxış imtahanı keçirildi. Baxışda 624/1, 624/2 qrup tələbələrinin qrafik layihələri, rəsm, rəngkarlıq kompozisiyaları təqdim olundu.

Qərb Universitetində "Gender bərabərliyi gənclərin təqdimatında" adlı tədbir keçirilib

Dekabrın 27-də Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi və Qərb Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə "Gender bərabərliyi gənclərin təqdimatında" adlı tədbir keçirilib. Tədbirdə Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin nümayəndələri, Qərb Universitetinin müəllim-tələbə heyəti və gənclər təşkilatları heyəti iştirak edib.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu

24-25 dekabr tarixində Qərb Universitetində "Suriya konfliktinin həlli" çərçivəsində "BMT modeli" konfransı keçirildi. Konfransda BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu, tələbələr 18 dövləti təmsil edərək müzakirələr apardılar. Konfransın birinci günü aparılan müzakirələrlə başa çatdı.

Tələbəmiz Beynəlxalq Çempionatda II yeri qazandı!

15-18 dekabr 2016-cı il tarixlərində Türkiyənin Antalya şəhərində Avropa Muay Tay Federasiyasının təşkilatçılığı ilə, Beynəlxalq Açıq Antalya Kuboku keçirilib.

Qərb Universitetində "Öz Biznesinə Başla! adlı ikinci seminar keçirilib

Youth Inc."Gənclərin Sahibkarlıq Proqramı" çərçivəsində Qərb Universitetinin qonağı olan multipleyerlər 50 nəfərlik auditoriya qarşısında çıxış ediblər.

Qərb Universitetinin Dizayn kafedrasının müdiri Respublika elmi-praktiki konfransıda çıxış edib

20 dekabr 2016-cı il tarixdə AZMİU-da "Dizaynın müasir problemləri" adlı I respublika elmi-praktiki konfransı keçirilib.

Qərb Universitetinin tələbələri uşaq evini xeyriyyə məqsədi ilə ziyarət etmişdir

Qərb Universitetinin Korporativ Sosial Məsuliyyət (KSM) təşəbbüsü davamlı və sosial cəhətdən məsuliyyətli mühitdə fəaliyyət üzrə öhdəliyini əks etdirir. Tələbələrin layiqli vətəndaş kimi yetişib cəmiyyətdə aparıcı rol oynaması universitet üçün çox böyük əhəmiyyət kəsb edir. Bu istiqamətdəki planları iqtisadi, ekoloji, sosial sahədəki hədəflərimizlə birgə davam etdiririk.