QƏRB UNİVERSİTETİNİN MAGİSTRLARI İsveçrənin Biznes və Beynəlxalq Tədqiqatlar Universitetində (UBIS)

QƏRB UNİVERSİTETİNİN MAGİSRTLARI İsveçrənin Biznes və Beynəlxalq Tədqiqatlar Universitetində (UBIS)

Magistrlarımız burada Finance for International Business (Beynəlxalq Biznes üçün Maliyyə) istiqaməti üzrə təlimlərə qatılır, eyni zamanda beynəlxalq təşkilatlarda təcrübə keçirlər.

Məlumat üçün bildirək ki, Qərb Universiteti UBIS-lə birgə ikili diplom proqramı həyata keçirir. Proqram çərçivəsində dərslər Qərb Universiteti və UBIS-in professor-müəllim heyəti tərəfindən aparılır. Təhsil proqramının yekununda məzunlar hər iki universitetin magistr diplomlarını əldə edirlər.