Qərb Universitetində Xalq yazıçısı ilə görüş keçirilib

Ölkənin aparıcı ali təhsil ocaqlarından biri olan Qərb Universiteti tələbələrinin bilik və dünyagörüşünün formalaşması, onların fərdi inkişafı yönündə ardıcıl layihələr, tədbirlər həyata keçirir. Universitetdə tanınmış peşəkar mütəxəssislərin, ziyalıların mütəmadi olaraq görüşləri, təlimləri, master-klassları təşkil olunur.

Qərb Universitetinin müəllimləri tərəfindən məktəblilər üçün "Doğru ixtisas seçimi" mövzusunda təlim keçirilib

Qərb Universiteti məktəblilərin bilik və bacarıqlarının, dünyagörüşünün formalaşması istiqamətində ardıcıl layihələr həyata keçirir. Bu mənada orta məktəb şagirdləri arasında keçirilən müxtəlif sahələrə dair yarış və müsabiqələri, festivalları, görüşləri xüsusilə qeyd etmək olar. Belə istiqamətlərdən biri də universitetin professor-müəllim heyətinin iştirakı ilə şagirdlər üçün təşkil olunan silsilə təlimlərdir.

Qərb Universitetinin tələbələri üçün iş imkanı

Qərb Universiteti "Atəşgah" Sığorta Şirkəti ilə birgə sığorta sahəsində iş imkanları mövzusunda tədbir keçirib.

Qərb Universitetinin Kolleci

2017/2018-ci tədris ilində fəaliyyətə başlayacaq Qərb Universitetinin Kolleci aşağıdakı ixtisaslar üzrə ümumi orta və tam orta təhsil bazalarında Azərbaycan bölməsinə tələbə qəbulu elan edir.

"MƏZUNLARIMIZI TANIYAQ" - Qədirova Aliyə

Qərb Universiteti - Menecment ixtisası üzrə bakalavr dərəcəsi.

Qərb Universitetində neyro linqvistik proqramlaşdırma mövzusunda təlim keçirilib

"Universitetdən zənginliyə gedən yol" adı altında keçirilən motivasiya təlimində treyner mövzu ilə bağlı elmi araşdırmalar, eləcə də neyrolinqvistik proqramlaşdırma texnikaları barədə məlumat verib.

Qərb Universitetində Xocalı faciəsi anılıb

Bu gün Qərb Universitetində Xocalı soyqırımının 25-ci ildönümü ilə bağlı anım tədbiri keçirilib.

Qərb Universitetində "Sosial Media Marketinqi" adlı təlim keçirildi!

Təlimdə tələbələrə SMM-in aşağıdakı instrumentləri haqqında məlumatlar verildi.

Qərb Universitetinin doktorantının və elmi rəhbərinin birgə məqaləsi beynəlxalq səviyyədə müzakirə olundu

17-19 yanvar 2017-ci il tarixində Makedoniyanın Ohrid şəhərində "V Beynəlxalq Mədəni İrs, İqtisadiyyat, Turizm və Media Konfransı" keçirilib.

Qərb Universiteti tələbəsinin start-up ideyası qalib gələnlər siyahısında!

Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə, "İrəli" İctimai Birliyinin təşkilatı dəstəyi ilə "EkoSivil Gənclik" layihəsi həyata keçirildi.