Dizayn fakültəsi tələbələri Resurs Mərkəzində təlim keçdi!

16 dekabr 2016-cı il tarixində Qərb Universitetinin Dizayn fakültəsinin tələbələri "Knauf Resurs Mərkəzi"ndə oldular. moderator_az@mail.ru

"Azerbaijan International" jurnalının redaktoru Betti Bleyerlə görüş

Bu gün "Azerbaijan International" jurnalının baş redaktoru Betti Bleyerlə Qərb Universitetinin Filologiya fakültəsinin tələbələrinin görüşü keçirildi.

Dekabrin 12-si ümummilli lider Heydər Əliyevin anım günüdür!

9 dekabr 2016-cı il tarixində Qərb Universitetində "Ulu öndər Heydər Əliyevin anım gününə" həsr olunmuş tədbir keçirildi.

Qərb Universitetində "Öz Biznesinə Başla! Yeni Mövsüm" adlı təlim keçirildi!

Gənclərin Sahibkarlıq Proqramı çərçivəsində Qərb Universitetində Youth Inc. Proqram - "Öz Biznesinə Başla! adlı təlim keçirilib. Universitetdə keçirilən təlim böyük marağa səbəb olub.

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!!! - Abituriyentlər üçün nəzərdə tutulan İntensiv tədris proqramı (7 ay)

İntensiv tədris proqramı: - İştirakçılar – 11 sinif şagirdləri və ya məzunlar, - Kursu bitirmə tarixi - TQDK-nın qəbul imtahanlarınadək, - Dərs saatı - Həftədə 18 saat + ehtiyac olduğu təqdirdə əlavə dərslər, - Dərs saatları cəmi - 500 saat + ehtiyac olduğu təqdirdə əlavə dərslər.

Qərb Universitetində "Uğurlu karyeraya ilk addım" adlı təlim keçirildi

2 dekabr tarixində Qərb Universiteti Karyera Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə tələbələr üçün "Düzgün CV - "Uğurlu karyeraya ilk addım" mövzusunda təlim keçirildi.

Qərb Universitetində tələbələrlə görüş - Bakı 2017

Noyabrın 30-da Qərb Universitetində Azərbaycan İslam Həmrəyliyi Oyunlarının Əməliyyat Komitəsi nümayəndələri tələbələrlə görüş keçirib.

İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsində "Nəqliyyat növlərinin inkişafı" mövzusunda məşğələ keçirildi

30 noyabr 2016-cı il tarixində İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsinin IV kurs "Dünya iqtisadiyyatı" ixtisası tələbələri üçün "Beynəlxalq nəqliyyat" fənni üzrə keçirilən məşğələdə tələbələr "Nəqliyyat növlərinin inkişafı" mövzusunda hazırladıqları videoroliklərdən, statistik və qrafik məlumatlardan ibarət təqdimatlarla fəal iştirak etdilər.

Qərb Universitetinin ənənəvi "Səfir saatı" layihəsi davam edir!

Qərb Universiteti tələbələrinə diplomatlarla birbaşa ünsiyyət yaratmaq, Azərbaycanın xarici əlaqələri və s. haqqında daha ətraflı məlumatlar əldə etmək imkanı yaratmaq məqsədi ilə "Səfir saatı" layihəsi çərçivəsində Azərbaycandakı səfirliklərlə əməkdaşlıq edir.

Qərb Universiteti 2016-cı il üçün Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə Doktorantura və Dissertanturaya qəbul elan edir

Doktorantura və dissertanturaya qəbul üçün aşağıdakı sənədlər təqdim edilir: - ərizə (doktoranturanın fəaliyyət göstərdiyi müəssisənin və yaxud təşkilatın rəhbərinin adına); - kadrların şəxsi qeydiyyat vərəqəsi; - tərcümeyi-hal; - iş yerindən xasiyyətnamə; - 3 ədəd fotoşəkil (3x4 ölçüdə); - iş stajı olanlar üçün əmək kitabçasından çıxarış; - çap olunmuş elmi işlərin siyahısı və ya seçilmiş ixtisas üzrə referat;