Uğurlu karyeranın təməli!

Qərb Universiteti "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

18 yanvar 2017-ci il tarixində Qərb Universiteti ilə "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalandı. Əməkdaşlıq müqaviləsi çərçivəsində Qərb Universitetinin "İşgüzar-inzibatçılıq" fakültəsi tələbələri III kurs istehsalat və IV kurs diplomqabağı təcrübələrini adı çəkilən otelin departamentlərində keçə biləcəklər.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu

24-25 dekabr tarixində Qərb Universitetində "Suriya konfliktinin həlli" çərçivəsində "BMT modeli" konfransı keçirildi. Konfransda BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu, tələbələr 18 dövləti təmsil edərək müzakirələr apardılar. Konfransın birinci günü aparılan müzakirələrlə başa çatdı.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu

Qərb Universitetinin tələbələri uşaq evini xeyriyyə məqsədi ilə ziyarət etmişdir

Qərb Universitetinin Korporativ Sosial Məsuliyyət (KSM) təşəbbüsü davamlı və sosial cəhətdən məsuliyyətli mühitdə fəaliyyət üzrə öhdəliyini əks etdirir. Tələbələrin layiqli vətəndaş kimi yetişib cəmiyyətdə aparıcı rol oynaması universitet üçün çox böyük əhəmiyyət kəsb edir. Bu istiqamətdəki planları iqtisadi, ekoloji, sosial sahədəki hədəflərimizlə birgə davam etdiririk.