Qərb Universiteti bütün rəqiblərini üstələdi!

11-12 mart 2017-ci il tarixlərində Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə "ClimBaku" idman dırmanması mərkəzində idman dırmanması üzrə "Ümid" yarışı keçirilib.

Qərb Universitetində "Nitq, ünsiyyət və təqdimat bacarıqları" mövzusunda təlim keçirilib

Qərb Universiteti tələbələrinin fərdi inkişafı, dünyagörüşü, bilik və bacarıqlarının yüksəlməsi üçün ardıcıl olaraq layihələr, tədbirlər həyata keçirir.

Qərb Universitetində Xalq yazıçısı ilə görüş keçirilib

Ölkənin aparıcı ali təhsil ocaqlarından biri olan Qərb Universiteti tələbələrinin bilik və dünyagörüşünün formalaşması, onların fərdi inkişafı yönündə ardıcıl layihələr, tədbirlər həyata keçirir. Universitetdə tanınmış peşəkar mütəxəssislərin, ziyalıların mütəmadi olaraq görüşləri, təlimləri, master-klassları təşkil olunur.

Qərb Universitetinin tələbələri üçün iş imkanı

Qərb Universiteti "Atəşgah" Sığorta Şirkəti ilə birgə sığorta sahəsində iş imkanları mövzusunda tədbir keçirib.

Qərb Universitetində neyro linqvistik proqramlaşdırma mövzusunda təlim keçirilib

"Universitetdən zənginliyə gedən yol" adı altında keçirilən motivasiya təlimində treyner mövzu ilə bağlı elmi araşdırmalar, eləcə də neyrolinqvistik proqramlaşdırma texnikaları barədə məlumat verib.

Qərb Universitetinin tələbəsi buzadırmanma üzrə açıq ölkə çempionatında uğur qazanıb

Qusar rayonunun Ləzə kəndi yaxınlığındakı donmuş şəlalələrdə keçirilən buzadırmanma üzrə X açıq Azərbaycan çempionatına yekun vurulub.

Qərb Universiteti İdman Klubu Ölkə Çempionatının qaliblərindən oldu

Hava və Ekstremal İdman növləri Federasiyası (FAİREX) təşkili ilə 14-15 yanvar 2017-ci il tarixlərində ClimBaku Dırmanma Mərkəzində İdman Dırmanması (Çətinlik və sürət növləri) üzrə Açıq Azərbaycan Çempionatı keçirilmişdir.

Qərb Universiteti "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

18 yanvar 2017-ci il tarixində Qərb Universiteti ilə "Excelsior Hotel & Spa Baku" oteli arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalandı. Əməkdaşlıq müqaviləsi çərçivəsində Qərb Universitetinin "İşgüzar-inzibatçılıq" fakültəsi tələbələri III kurs istehsalat və IV kurs diplomqabağı təcrübələrini adı çəkilən otelin departamentlərində keçə biləcəklər.

Qərb Universitetində BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu

24-25 dekabr tarixində Qərb Universitetində "Suriya konfliktinin həlli" çərçivəsində "BMT modeli" konfransı keçirildi. Konfransda BMT Təhlükəsizlik Şurası simuliyasiya olundu, tələbələr 18 dövləti təmsil edərək müzakirələr apardılar. Konfransın birinci günü aparılan müzakirələrlə başa çatdı.

Tələbəmiz Beynəlxalq Çempionatda II yeri qazandı!

15-18 dekabr 2016-cı il tarixlərində Türkiyənin Antalya şəhərində Avropa Muay Tay Federasiyasının təşkilatçılığı ilə, Beynəlxalq Açıq Antalya Kuboku keçirilib.