Qərb Universitetində "Öz Biznesinə Başla! adlı ikinci seminar keçirilib

Youth Inc."Gənclərin Sahibkarlıq Proqramı" çərçivəsində Qərb Universitetinin qonağı olan multipleyerlər 50 nəfərlik auditoriya qarşısında çıxış ediblər.

Qərb Universitetinin tələbələri uşaq evini xeyriyyə məqsədi ilə ziyarət etmişdir

Qərb Universitetinin Korporativ Sosial Məsuliyyət (KSM) təşəbbüsü davamlı və sosial cəhətdən məsuliyyətli mühitdə fəaliyyət üzrə öhdəliyini əks etdirir. Tələbələrin layiqli vətəndaş kimi yetişib cəmiyyətdə aparıcı rol oynaması universitet üçün çox böyük əhəmiyyət kəsb edir. Bu istiqamətdəki planları iqtisadi, ekoloji, sosial sahədəki hədəflərimizlə birgə davam etdiririk.

"Azerbaijan International" jurnalının redaktoru Betti Bleyerlə görüş

Bu gün "Azerbaijan International" jurnalının baş redaktoru Betti Bleyerlə Qərb Universitetinin Filologiya fakültəsinin tələbələrinin görüşü keçirildi.

Qərb Universitetində "Uğurlu karyeraya ilk addım" adlı təlim keçirildi

2 dekabr tarixində Qərb Universiteti Karyera Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə tələbələr üçün "Düzgün CV - "Uğurlu karyeraya ilk addım" mövzusunda təlim keçirildi.

Qərb Universitetində tələbələrlə görüş - Bakı 2017

Noyabrın 30-da Qərb Universitetində Azərbaycan İslam Həmrəyliyi Oyunlarının Əməliyyat Komitəsi nümayəndələri tələbələrlə görüş keçirib.

İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsində "Nəqliyyat növlərinin inkişafı" mövzusunda məşğələ keçirildi

30 noyabr 2016-cı il tarixində İşgüzar-inzibatçılıq fakültəsinin IV kurs "Dünya iqtisadiyyatı" ixtisası tələbələri üçün "Beynəlxalq nəqliyyat" fənni üzrə keçirilən məşğələdə tələbələr "Nəqliyyat növlərinin inkişafı" mövzusunda hazırladıqları videoroliklərdən, statistik və qrafik məlumatlardan ibarət təqdimatlarla fəal iştirak etdilər.

Qərb Universitetinin ənənəvi "Səfir saatı" layihəsi davam edir!

Qərb Universiteti tələbələrinə diplomatlarla birbaşa ünsiyyət yaratmaq, Azərbaycanın xarici əlaqələri və s. haqqında daha ətraflı məlumatlar əldə etmək imkanı yaratmaq məqsədi ilə "Səfir saatı" layihəsi çərçivəsində Azərbaycandakı səfirliklərlə əməkdaşlıq edir.

Uğurlu karyeraya ilk addım - TƏLİM

2 dekabr tarixində saat 12:00 da Qərb Universitetinin konfrans zalında " düzgün CV, "Uğurlu karyeraya ilk addım" mövzusunda keçirilən təlimdə iştirakçılar CV-nin düzgün yazılma qaydası ilə tanış olacaq, CV-də tez-tez rast gəlinən səhvləri tədqiq edəcəklər.

Avropa Dizayn İnstitutunun (İED) nümayəndələri Qərb Universitetində

Noyabrın 22-də saat 13:30-da Avropa Dizayn İnstitutunun (İstituto Europeo di Design) nümayəndələri ilə Qərb Universiteti tələbələri arasında "Azerbaijan Fashion Week" layihəsi çərçivəsində ənənəvi görüş keçirildi.

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

Qərb Universitetinin İdman Klubu Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə keçirilən qayayadırmanma üzrə Açıq Respublika Çempionatının qalibi olublar.