Qərb Universitetində "Elm günü" ilə bağlı "Qərbin intellektləri" adlı elmi-intellektual yarış keçirildi

Elmi-intellektual yarış 2 hissədən ibarət oldu. Suallar müxtəlif mövzuları əhatə etdi. Həmçinin yarışmada şəkilli, musiqili və açıq tipli suallar verildi.

Tələbələrə lobbiçiliyin prinsipləri öyrədilir

Qərb Universitetində, Qərb Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının və Gənc Demokratlar İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə "Müasir beynəlxalq münasibətlər sistemində lobbiçiliyin rolu" mövzusunda dəyirmi masa keçirildi.

Yeni müsabiqə - Riyaziyyat və kompüter texnologiyaları kafedrası

"Kompyuter mühəndisliyi" və "İnformasiya texnologiyaları və sistemləri mühəndisliyi" ixtisasları üzrə təhsil alan tələbələr arasında müsabiqə elan edir. Müsabiqənin məqsədi: Müasir informasiya texnologiyalarının inkişafı, proqram­laş­dırma vasitələrindən istifadə və qazanılan biliklərin elmi və təcrübi əsaslandırılması.

İdman klubumuzun növbəti uğuru

Oktyabrın 8--9-u Siyəzəndə Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının təşkilatçılığı ilə Qayayadırmanma üzrə Açıq Ölkə Çempionatı keçirilmişdir. Qərb Universitetinin idman klubu çempionatda II yerə layiq görülmüşdür.

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri beynəlxalq seminarda

Oktyabrın 9-dan 14-nə qədər Rusiya Federasiyasının, Kabarda-Balkariya Respublikasının paytaxtı olan Nalçik şəhərində "Tələbə İdmanı Sahəsində Gənclərin Mübadiləsi İnkişafı" üzrə MDB ölkələri arasında Beynəlxalq Seminar keçirilmişdir.

Qərb Universiteti tələbələrinə təqaüd verildi

Cari tədris ilinin yaz semestrinin göstəricilərinə və sessiya imtahanlarının nəticələrinə görə fərqlənən tələbələrə 2016/2017-ci tədris ilinin payız semestri üçün "Qərb Universiteti" təqaüdü təyin edildi!

Alman Akademik mübadilə Xidməti nümayəndələri Qərb Universitetində!

Oktyabrın 13-də Qərb Universitetində Alman Akademik Mübadilə Xidməti (DAAD) nümayəndələri tələbələrlə görüşmüş, Almaniyada təhsil və təqaüd proqramları haqqında təqdimat keçirmişdir

İngilis filologiyası kafedrası yeni müsabiqə elan edir

Müsabiqə 2 turdan ibarətdir. I turda ingilis dilinin səviyyəsinin mükəməlliyi və inşanın məzmunu dəyərləndirilərək 5 ən yaxşı inşa seçilir.

Tələbələrin nəzərinə! - Bakı 2017

Bakı 2017 IV İslam Həmrəyliyi Oyunlarında Açılış və Bağlanış mərasimlərində iştirakçı olmaq üçün aşağıdakı linklərdən qeydiyyatdan keçə bilərsiniz.

Qərb Universiteti Tələbə Elmi Cəmiyyətinə yeni sədr təyin olundu!

Qərb Dilləri fakültəsi tələbəsi Allahverdiyev Ramiz Qərb Universiteti Tələbə Elmi Cəmiyyətinə sədr təyin olundu. Nəzərinizə çatdıraq ki, Allahverdiyev Ramiz 2015-ci ilə qədər Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri olmuşdur.