Tələbəmiz sertifikatla təltif olundu!

20-21 may tarixlərində Azərbaycan Rəssamlar İttifaqının sərgi salonunda "Dünəndən bugünə" adlı sərgi keçirilmişdir.

"İçərişəhər" tarix muzeyi rəhbərliyindən təşəkkür məktubu!

18.04.2016-cı il tarixində Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabneti yanında "İçərişəhər" Dövlət Tarix-Memarlıq Qoruğu İdarəsinin "İçərişəhər" tarix muzeyi Qərb Universitetinin "Dizayn" fakülətsi ilə birgə 18 aprel beynəlxalq Abidələr və Tarixi yerlər gününə həsr olunmuş "Tarixdə qalan fotolar" adlı foto sərgi keçirilmişdir.

Qərb Universitetində psixoloji seminar keçirildi!

24 may tarixində Qərb Universitetində, Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin 023 qrup tələbələrinin psixoterapiya adlı seminarı keçirilmişdir.

Qərb Universiteti tələbəsi karate qocyu-ryu üzrə respublika çempionu oldu!

Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin tələbəsi Əmirli Adəm Karate üzrə respublika çempionu adını qazandı! Belə ki, yarışda 73 kq çəki dərəcəsində bütün rəqiblərindən üstün olan tələbəmiz yarışda 1-ci yeri tutmuşdur!

Tələbəmiz diplomqabağı təcrübəsini uğurla tamamladı!

Qərb Universitetinin 322 T2 qrupunun tələbəsi Cavadova Nazənin diplomqabağı təcrübəsini Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin protokol şöbəsində keçdi.

Tarix Klubunun növbəti qonağı Erik Pumer

Daşların formaya salınması və qorunması sahəsində ixtisaslaşmış Erik Pumer 1982-ci ildə Avstriyada tarixi abidələrin qorunub mühafizə edilməsini həyata keçirən "Atelier Erich Pummer" şirkətinin əsasını qoymuşdur.

İdmançılarımız I yeri qazandı!

15 may tarixində Qərb Universiteti Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsi tələbələri, eyni zamanda Qərb Universiteti idman klubunun üzvləri, Mustafayev İlkin və Abbasov Ceyhun, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin təşkil etdiyi Kickboxing (K-1) üzrə peşəkar reytinq döyüşündə müvafiq olaraq 60 və 65 kq çəki dərəcələrində bütün rəqiblərindən üstün olaraq 1-ci yeri qazandılar.

Qərb Universiteti tələbələri

Qərb Universiteti tələbələri "Avirtel"də

Qərb Universitetinin "Kompyuter elmləri" fakültəsinin tələbələri may ayının 12-də Avirtel İT şirkətinin dəvəti ilə orada həmin şirkətin əməkdaşları tərəfindən ustad dərsində iştirak etdilər.

Qərb Universiteti Debat Klubu sədrinin yeni uğuru

"Sağlam Düşüncə" Gənclər Təşkilatının "TÜTÜNSÜZ AY" Kampaniyası çərçivəsində Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi və "Vətəndaş Cəmiyyətində Debat" İctimai Birliyinin təşkilatı dəstəyi ilə təşkil edilən Sumqayıt şəhər Məktəblilərarası IX Debat Natiqlik Turnirinə yekun vuruldu.

Tələbəmiz Universitetlərarası sərbəst güləş yarışmasında uğura imza atdı!

10-12 may 2016-cı il tarixləri arasında universitetlərarası sərbəst güləş yarışması keçirilmişdir. 61 kq çəki dərəcəsində mübarizə aparan universitetimizin tələbəsi Xəyal Allahverdiyev yarışmada üçüncü yeri qazanmışdır. Onu təbrik edir və uğurlar arzulayırıq.