"Səfir saatı" - Pakistan dövələtinin Azərbaycandakı səfiri Cənab Xalid Usman Qayser

Qərb Universiteti təlbələrinə diplomatlarla birbaşa ünsiyyət yaratmaq, Azərbaycanın xarici əlaqələri və s. haqqında daha ətraflı məlumatlar əldə etmək imkanı yaratmaq məqsədi ilə "Səfir saatı" proqramı çərçivəsində Azərbaycandakı səfliklərlə əməkdaşlıq edir.

Qərb Universitetinin növbəti səfir qonağı Pakistan dövlətinin Azərbaycandakı səfiri Xalid Usman Qayser oldu.

Cənab Xalid Usman Qayser "Bölgəçilik və Globallaşma" mövzusunda tələbələrlə fikir mübadiləsi apardı. Tələbələri maraqlandıran sualları ətraflı şəkildə cavablandıran Səfir sonda onlara uğurlar arzuladı.