Qərb Universitetinin magistr pilləsinə qəbul olunmuş magistrantların  nəzərinə

Qərb Universitetinin magistr pilləsinə qəbul olunmuş magistrantların nəzərinə

Məlumat üçün bidirək ki, qəbulu təsdiqlətmək üçün aşağıdakı sənədlər tələb olunur:

Qərb Universitetinin Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktorant və dissertantlar üçün doktorluq minimum imtahanı təşkil edilir. İmtahanlar 03.07.2017-ci il tarixdə saat 14.00-da xarici dil üzrə (bütün ixtisaslar üzrə), 04.07.2017-ci il tarixdə saat 11.00-da Fəlsəfə üzrə (bütün ixtisaslar üzrə) təşkil olunacaq.

Bakı Yay Ətraf Mühit Məktəbi "Ekosistem Xidmətlərinin İnkişaf Planına Daxil Edilməsi" 12-14 iyul, 2017-ci il Qərb Universiteti

Qərb Universiteti və Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GIZ) birgə təşkil etmiş olduğu "Bakı Yay Ətraf Mühit Məktəbi" 3 günlük sertifikat proqramıdır.

Qərb Universiteti 2017/2018-ci tədris ili üçün MAGİSTRATURA pilləsində bu ixtisaslara qəbul elan edir

QƏRB UNİVERSİTETİ MAGİSTRLARA İKİLİ DİPLOM TƏKLİF EDİR

Qərb Universiteti 1996-ci ildə TASIC proqramı çərçivəsində magistratura proqramı təsis etməklə ölkəmizdə magistr səviyyəsində professional təlim təklif edən ilk universitetdir. Universitetin beynəlxalq şəbəkəsi magistrlar üçün xaricdə təhsil proqramlarına qoşulmaq üçün unikal imkanlar yaradır. Eyni zamanda dünyanın aparıcı universitetlərindən mütəxəssislər mühazirələr üçün universitetə dəvət olunur. İntensiv ingilis dili dərsləri isə xarici mütəxəssislərin tədris etdiyi proqramları yüksək səviyyədə mənimsəmək üçün baza yaradır.

Qərb Universiteti mühəndislər hazırlayacaq – YENİ İXTİSASLAR

Qərb Universitetində yeni yaradılmış Yüksək Texnologiyalar və İnnovativ Mühəndislik fakültəsində ayrı-ayrı mühəndislik istiqamətləri üzrə kadr hazırlığı aparılacaq. Növbəti tədris ilindən etibarən Yerquruluşu, Torpaq və Şəhər Kadastrı, Mexatronika və robototexnika mühəndisliyi, Poliqrafiya mühəndisliyi, Elektronika, telekommunikasiya və radiotexnika mühəndisliyi, Cihazqayırma mühəndisliyi, Mexanika mühəndisliyi, Mühəndis sistemlərinin və qurğularının tikintisi mühəndisliyi, Sistem mühəndisliyi, Ekologiya mühəndisliyi, Təkrar emal və bərpa texnologiyaları mühəndisliyi, Meşə materiallarının və ağac emalının texnologiyası mühəndisliyi, Mexanika mühəndisliyi və Kompüter mühəndisliyi ixtisasları üzrə kadr hazırlığı həyata keçiriləcək.

Qərb Universitetində Britaniya Film Festivalı başlayıb

25-29 may tarixləri arasında davam edəcək festivalda Böyük Britaniya filmləri nümayiş etdiriləcək.

Qərb Universiteti 2017- ci ildə "Dizayn" və " Memarlıq" ixtisası üzrə sənəd verən abituriyentlər üçün  müsabiqə elan edir.

Qərb Universiteti 2017- ci ildə "Dizayn" və " Memarlıq" ixtisası üzrə sənəd verən abituriyentlər üçün müsabiqə elan edir.

Müsabiqənin şərtləri : Müsabiqədə dörd nominasiya - "Rəsm" ," Rəngkarlıq", " Qrafika", " Kompozisiya" üzrə yaradıcılıq işlərini təqdim edən abituriyentlər iştirak edə bilər. Yaradıcılıq işləri A3(297x 420) formatında tərtib edilmiş şəkildə təqdim edilməlidir.

EYNİ ZAMANDA İKİ DİPLOM ƏLDƏ ETMƏK İMKANI

Qərb Universiteti Avropanın nüfuzlu universitetləri ilə birgə həyata keçirdiyi tərəfdaşlıq layihələri çərçivəsində ikili diplomlar təqdim edir.

MÜSABİQƏ - Türkologiya vakansiyası üzrə

Ölkənin ilk özəl universitetlərindən biri olan Qərb universiteti inkişafının davamlılığını təmin etmək istiqamətində fəaliyyətlərini uğurla davam etdirir. Universitet tədrisin keyfiyyətinə istiqamətlənmiş tədbirlər çərçivəsində aşağıdakı əsaslarla müəllim vəzifəsi üzrə müsabiqə elan edir: