ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!!! - Abituriyentlər üçün nəzərdə tutulan İntensiv tədris proqramı (7 ay)

İntensiv tədris proqramı: - İştirakçılar – 11 sinif şagirdləri və ya məzunlar, - Kursu bitirmə tarixi - TQDK-nın qəbul imtahanlarınadək, - Dərs saatı - Həftədə 18 saat + ehtiyac olduğu təqdirdə əlavə dərslər, - Dərs saatları cəmi - 500 saat + ehtiyac olduğu təqdirdə əlavə dərslər.

Qərb Universiteti 2016-cı il üçün Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə Doktorantura və Dissertanturaya qəbul elan edir

Doktorantura və dissertanturaya qəbul üçün aşağıdakı sənədlər təqdim edilir: - ərizə (doktoranturanın fəaliyyət göstərdiyi müəssisənin və yaxud təşkilatın rəhbərinin adına); - kadrların şəxsi qeydiyyat vərəqəsi; - tərcümeyi-hal; - iş yerindən xasiyyətnamə; - 3 ədəd fotoşəkil (3x4 ölçüdə); - iş stajı olanlar üçün əmək kitabçasından çıxarış; - çap olunmuş elmi işlərin siyahısı və ya seçilmiş ixtisas üzrə referat;

"İntermediallıq məsələləri. Musiqi və ədəbiyyat"

Qərb Universiteti, Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti və Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi ilə birgə "İntermediallıq məsələləri. Musiqi və ədəbiyyat" mövzusunda beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçirəcəkdir.

Yeni müsabiqə - Riyaziyyat və kompüter texnologiyaları kafedrası

"Kompyuter mühəndisliyi" və "İnformasiya texnologiyaları və sistemləri mühəndisliyi" ixtisasları üzrə təhsil alan tələbələr arasında müsabiqə elan edir. Müsabiqənin məqsədi: Müasir informasiya texnologiyalarının inkişafı, proqram­laş­dırma vasitələrindən istifadə və qazanılan biliklərin elmi və təcrübi əsaslandırılması.

Qərb Universiteti tələbələrinə təqaüd verildi

Cari tədris ilinin yaz semestrinin göstəricilərinə və sessiya imtahanlarının nəticələrinə görə fərqlənən tələbələrə 2016/2017-ci tədris ilinin payız semestri üçün "Qərb Universiteti" təqaüdü təyin edildi!

İngilis filologiyası kafedrası yeni müsabiqə elan edir

Müsabiqə 2 turdan ibarətdir. I turda ingilis dilinin səviyyəsinin mükəməlliyi və inşanın məzmunu dəyərləndirilərək 5 ən yaxşı inşa seçilir.

VAXTINIZ QİYMƏTLİDİR? MƏSAFƏLƏRƏ SƏRF ETMƏK İSTƏMİRSİNİZ?

Qərb Universiteti vaxtınızı dəyərləndirir və ali təhsillə aranızdakı məsafəni yox edir.

Qərb Universitetinin müəllimi I yerə layiq görüldü!

"Eko-Sahil" Beynəxalq Memarlıq festivalının çərçivəsində həyata keçirilən "KNAUF MATERİALLAR- GƏNC MEMARLARIN SEÇİMİ" memarlıq müsabiqəsinin qalibləri münsiflər heyəti tərəfindən seçilmişdir və Qərb Universitenin müəllimi Məmmədova Nigar 1-ci yerə layiq görülmüşdür.

Qərb Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatına yeni sədr seçildi!

30 oktyabr Qərb Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatının sədrlik vəzifəsinə seçkiləri keçirildi.

Humboldt mükafatı alan ilk Azərbaycanlı alim tələbələrimizlə görüş keçirəcək!

28 sentyabr tarixdə, saat 14:00-da Dünya şöhrətli alim Məsud Əfəndiyevin "Elmlərin konvergensiyasi: gözlənilməz nəticələr" mövzusunda müəllim və tələbələrlə görüşü təşkil olunacaqdır.