Qərb Universitetinin Dizayn kafedrası müsabiqə elan edir!

Bakı Zooparkının 80 illik yubileyinə yeni loqotipin işlənməsi ilə əlaqədar Respublika müsabiqəsində iştirak etmək üçün Qərb Universiteti Dizayn fakültəsinin tələbələri arasında müsabiqə elan edir.

Ali təhsil müəssisələrinin əyani şöbəsində təhsil alan bakalavrların nəzərinə!

Qərb Universiteti 2016-2017-ci tədris ilindən etibarən Respublikanın ali təhsil müəssisələrində əyanı şöbədə təhsil alan, eyni zamanda əmək fəaliyyəti ilə məşğul olmaq istəyən bakalavrlar üçün aşağıda sadalanan ixtisaslar üzrə tədrisin axşam saatlarında təşkil olunmasını təmin edir.

"Cənubi Qafqaz regionunda alman məskənlərinin salınması" mövzusunda yeni müsabiqə!

Müsabiqədə bakalavr səviyyəsində Politologiya, Beynəlxalq münasibətlər, Regionşünaslıq ixtisasları üzrə təhsil alan tələbələr iştirak edə bilər.

Tələbələrin nəzərinə

Hörmətli tələbələr, beynəlxalq, respublika və universitet daxili müsabiqələrin qalibi olanlar müvafiq tədris ili üzrə aşağıdakı göstəricilərə əsasən təhsil haqqı ödənişindən azad olunurlar.

Qərb Universiteti əlavə ali təhsil (distant) almaq istəyənlər üçün aşağıdakı ixtisaslar üzrə qəbul elan edir

Qərb Universiteti əmək fəaliyyətindən ayrılmamaq şərtilə əlavə ali təhsil (distant) almaq istəyənlər üçün aşağıdakı ixtisaslar üzrə qəbul elan edir.

Qərb Universitetinə qəbul olan tələbələrin nəzərinə!

Qeydiyyat üçün lazım olan sənədlər. Tələbə adı qazanmış şəxslər 2016-cı il avqustun 15-dən 25-dək sənədlərini daxil olduqları təhsil müəssisəsinə təqdim etməklə qeydiyyatdan keçməlidirlər.

II turda ixtisas seçimi şansı olan abituriyentlər üçün əla fürsət nəzərinə!

Qərb Universitetinə qəbul olacaq 100 abituriyentdən 10 nəfər, 200 abituriyentdən 15 nəfər təhsil haqqından tam azad ediləcək və digərləri güzəştlərdən yararlanacaq.

Qərb Universitetində daha bir beynəlxalq Depozitariya Kitabxana yardılmışdır!

Qərb Universitetində Beynəlxalq Əmək Təşkilatının Depozitariya Kitabxanası yaradılmışdır. Bununla da, Qərb Universiteti ölkəmizdən sözügedən kitabxana proqramına daxil edilmiş ilk və yeganə ali təhsil ocağı olmuşdur.

Magistr olmaq istəyənlərin nəzərinə!

Qərb Universitetində 2016/2017-ci tədris ili üçün Magistraturanın əyani şöbəsinə aşağıdakı istiqamət və ixtisaslaşmalar üzrə qəbul aparılır!

AbituriyentIər üçün II qrup ixtisasları haqqında məlumat

Beynəlxalq münasibətlər, Regionşünaslıq, Dünya iqtisadiyyatı, Maliyyə, Menecment, Turizm və otelçilik,İqtisadiyyat, Biznesin idarə edilməsi.