İngilis filologiyası kafedrası yeni müsabiqə elan edir

Müsabiqə 2 turdan ibarətdir. I turda ingilis dilinin səviyyəsinin mükəməlliyi və inşanın məzmunu dəyərləndirilərək 5 ən yaxşı inşa seçilir.

VAXTINIZ QİYMƏTLİDİR? MƏSAFƏLƏRƏ SƏRF ETMƏK İSTƏMİRSİNİZ?

Qərb Universiteti vaxtınızı dəyərləndirir və ali təhsillə aranızdakı məsafəni yox edir.

Qərb Universitetinin müəllimi I yerə layiq görüldü!

"Eko-Sahil" Beynəxalq Memarlıq festivalının çərçivəsində həyata keçirilən "KNAUF MATERİALLAR- GƏNC MEMARLARIN SEÇİMİ" memarlıq müsabiqəsinin qalibləri münsiflər heyəti tərəfindən seçilmişdir və Qərb Universitenin müəllimi Məmmədova Nigar 1-ci yerə layiq görülmüşdür.

Qərb Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatına yeni sədr seçildi!

30 oktyabr Qərb Universitetində Tələbə Gənclər Təşkilatının sədrlik vəzifəsinə seçkiləri keçirildi.

Humboldt mükafatı alan ilk Azərbaycanlı alim tələbələrimizlə görüş keçirəcək!

28 sentyabr tarixdə, saat 14:00-da Dünya şöhrətli alim Məsud Əfəndiyevin "Elmlərin konvergensiyasi: gözlənilməz nəticələr" mövzusunda müəllim və tələbələrlə görüşü təşkil olunacaqdır.

Qərb Universitetinin Dizayn kafedrası müsabiqə elan edir!

Bakı Zooparkının 80 illik yubileyinə yeni loqotipin işlənməsi ilə əlaqədar Respublika müsabiqəsində iştirak etmək üçün Qərb Universiteti Dizayn fakültəsinin tələbələri arasında müsabiqə elan edir.

Ali təhsil müəssisələrinin əyani şöbəsində təhsil alan bakalavrların nəzərinə!

Qərb Universiteti 2016-2017-ci tədris ilindən etibarən Respublikanın ali təhsil müəssisələrində əyanı şöbədə təhsil alan, eyni zamanda əmək fəaliyyəti ilə məşğul olmaq istəyən bakalavrlar üçün aşağıda sadalanan ixtisaslar üzrə tədrisin axşam saatlarında təşkil olunmasını təmin edir.

"Cənubi Qafqaz regionunda alman məskənlərinin salınması" mövzusunda yeni müsabiqə!

Müsabiqədə bakalavr səviyyəsində Politologiya, Beynəlxalq münasibətlər, Regionşünaslıq ixtisasları üzrə təhsil alan tələbələr iştirak edə bilər.

Tələbələrin nəzərinə

Hörmətli tələbələr, beynəlxalq, respublika və universitet daxili müsabiqələrin qalibi olanlar müvafiq tədris ili üzrə aşağıdakı göstəricilərə əsasən təhsil haqqı ödənişindən azad olunurlar.

Qərb Universiteti əlavə ali təhsil (distant) almaq istəyənlər üçün aşağıdakı ixtisaslar üzrə qəbul elan edir

Qərb Universiteti əmək fəaliyyətindən ayrılmamaq şərtilə əlavə ali təhsil (distant) almaq istəyənlər üçün aşağıdakı ixtisaslar üzrə qəbul elan edir.