Qərb Universiteti Ümumdünya Əqli Mülkiyyət Təşkilatının Depozitariya Kitabxanası Proqramına daxil edildi

Bununla da Qərb Universiteti ölkəmizdən adıçəkilən proqrama daxil edilmişilk özəl universitet olmuşdur. Sözügedən proqram çərçivəsində ildə 2 dəfə ÜƏMT Katibliyi tərəfindən Qərb Universitetinə ödənişsiz əsasda müxtəlif nəşrlər töhfə ediləcəkdir.

Qərb Universitetində təhsil almaqın üstünlüklərindən biri

Beynəlxalq əməkdaşlıqlarımız imkan yaradırki siz Birtaniyanın top 15 universiteti siyahısında olan universitetin diplomunu əldə edəsiniz!

Regionşünaslıq ixtisası üzrə təhsil almaq istəyənlərin nəzərinə!

Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi vardır. Proqramı çərçivəsində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında tələbə mübadiləsi həyata keçiriləcək.

Abituriyentləri təbrik edirik!

Tələbə Qəbulu üzrə Dövlət Komissiyasının 15 iyul və 23 iyul 2016-cı il tarixində I,II,III və IV qruplar üzrə keçirdiyi, abituriyentlərin ali məktəblərə qəbul imtahanındə uğurlu nəticə göstərmiş abituriyentləri təbrik edirik və seçimlərində uğurlar arzulayırıq!

Abituriyentlərin imtahana psixoloji hazırlığı

1-2 iyul 2016-cı il tarixində AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanasının binasında "Abituriyentlərin imtahana psixoloji hazırlığı" adlı layihə həyata keçiriləcəkdir. AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanası, Fransa-Azərbaycan Universiteti, Qərb Universiteti və Hədəf Kurslarının təşkilatçılığı ilə baş tutacaq layihənin əsas təşkilatçısı AR Təhsil Nazirliyi Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsidir.

Qərb Universitetində beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçiriləcək

Qərb Universiteti (Bakı) Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti ilə birgə "İntermedialılıq məsələləri. Musiqi və ədəbiyyat" mövzusunda beynəlxalq elmi-praktik konfransı elan edirlər.

MBA ixtisası üzrə magistr olmaq istəyənlərin nəzərinə!

İsveçrənin UBİS Universiteti ilə əməkdaşlıq çərçivəsində ikili diplom MBA proqramı (double degree MBA) 2016-ci ilin sentyabr ayından fəaliyyətə başlayır.

V. Şekspirin vəfatının 400 illiyinə həsr olunmuş tədbir

Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi Qərb Universiteti ilə birlikdə dahi ingilis şairi və dramaturqu V.Şekspirin (26.04.1564-23.04.1616) vəfatının 400 illiyinə həsr olunmuş tədbir keçirmişdir.

Qərb Universitetinin Britaniya Koventri Universiteti ilə sazişi

Qərb Universiteti öz tələbələri üçün qısa müddət ərzində Britaniya Universitetinin bakalavr dərəcəsini almaq imkanı yaradır. Qərb Universiteti, Böyük Britaniyada 15 ən yaxşı universitet sırasında olan Koventri Universiteti ilə sazış imzalamışdır.

PARİS SORBON UNİVERSİTETİ (ƏBU DABİ) ÖZ QAPILARINI AZƏRBAYCAN GƏNCLƏRİ ÜÇÜN AÇIR

2015-ci ilin sonunda Qərb Universiteti Paris Sorbon Universiteti (Əbu Dabi) ilə əməkdaşlıq anlaşması imzalamışdır. 2016-cı ilin sentyabr ayından etibarən Qərb Universiteti PSUAD ilə birgə əməkdaşlıq çərçivəsində Fransız dili təməl proqramı fəaliyyətə başlayacaqdır.