Qərb Universitetinə qəbul olan tələbələrin nəzərinə!

Qeydiyyat üçün lazım olan sənədlər. Tələbə adı qazanmış şəxslər 2016-cı il avqustun 15-dən 25-dək sənədlərini daxil olduqları təhsil müəssisəsinə təqdim etməklə qeydiyyatdan keçməlidirlər.

II turda ixtisas seçimi şansı olan abituriyentlər üçün əla fürsət nəzərinə!

Qərb Universitetinə qəbul olacaq 100 abituriyentdən 10 nəfər, 200 abituriyentdən 15 nəfər təhsil haqqından tam azad ediləcək və digərləri güzəştlərdən yararlanacaq.

Qərb Universitetində daha bir beynəlxalq Depozitariya Kitabxana yardılmışdır!

Qərb Universitetində Beynəlxalq Əmək Təşkilatının Depozitariya Kitabxanası yaradılmışdır. Bununla da, Qərb Universiteti ölkəmizdən sözügedən kitabxana proqramına daxil edilmiş ilk və yeganə ali təhsil ocağı olmuşdur.

Magistr olmaq istəyənlərin nəzərinə!

Qərb Universitetində 2016/2017-ci tədris ili üçün Magistraturanın əyani şöbəsinə aşağıdakı istiqamət və ixtisaslaşmalar üzrə qəbul aparılır!

AbituriyentIər üçün II qrup ixtisasları haqqında məlumat

Beynəlxalq münasibətlər, Regionşünaslıq, Dünya iqtisadiyyatı, Maliyyə, Menecment, Turizm və otelçilik,İqtisadiyyat, Biznesin idarə edilməsi.

Qərb Universiteti Ümumdünya Əqli Mülkiyyət Təşkilatının Depozitariya Kitabxanası Proqramına daxil edildi

Bununla da Qərb Universiteti ölkəmizdən adıçəkilən proqrama daxil edilmişilk özəl universitet olmuşdur. Sözügedən proqram çərçivəsində ildə 2 dəfə ÜƏMT Katibliyi tərəfindən Qərb Universitetinə ödənişsiz əsasda müxtəlif nəşrlər töhfə ediləcəkdir.

Qərb Universitetində təhsil almaqın üstünlüklərindən biri

Beynəlxalq əməkdaşlıqlarımız imkan yaradırki siz Birtaniyanın top 15 universiteti siyahısında olan universitetin diplomunu əldə edəsiniz!

Regionşünaslıq ixtisası üzrə təhsil almaq istəyənlərin nəzərinə!

Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi vardır. Proqramı çərçivəsində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında tələbə mübadiləsi həyata keçiriləcək.

Abituriyentləri təbrik edirik!

Tələbə Qəbulu üzrə Dövlət Komissiyasının 15 iyul və 23 iyul 2016-cı il tarixində I,II,III və IV qruplar üzrə keçirdiyi, abituriyentlərin ali məktəblərə qəbul imtahanındə uğurlu nəticə göstərmiş abituriyentləri təbrik edirik və seçimlərində uğurlar arzulayırıq!

Abituriyentlərin imtahana psixoloji hazırlığı

1-2 iyul 2016-cı il tarixində AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanasının binasında "Abituriyentlərin imtahana psixoloji hazırlığı" adlı layihə həyata keçiriləcəkdir. AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanası, Fransa-Azərbaycan Universiteti, Qərb Universiteti və Hədəf Kurslarının təşkilatçılığı ilə baş tutacaq layihənin əsas təşkilatçısı AR Təhsil Nazirliyi Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsidir.