Əziz tələbələr! Sizi məsləhət saatlarında iştirak etməyə dəvət edirik!

2015-2016-cı tədris ilinin qış imtahan sessiyası üçün nəzərdə tutulmuş məsləhət saatlarının cədvəli ilə aşğıdakı linkə daxil olaraq tanış ola bilərsiniz!

Tələbələrin nəzərinə!

Qərb Universiteti Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi bir neçə layihədə əməkdaş kimi iştirak edir. Fransa, İtaliya, Almaniya, İsveç, Polşa, Portuqaliya, Yunanıstan və s. Qərbi Avropa ölkələrinin universitetlərində təqaüd əsasında təhsilini davam etdirmək arzusunda olan tələbələr proqrama müraciət edə bilərlər.

Beynəlxalq işıq və işıq texnologiyaları ili

QƏRB UNİVERSİTETİ, BMT Baş Assambleyasının 2015-ci ilin İŞIQ və İŞIQ TEXNOLOGİYALARI ili elan edilməsini əsas tutaraq 27 noyabr 2015-ci il tarixində elmi-praktiki seminar keçirəcək.

Azərbaycan istifadəçiləri artıq Strikeplagiarism.com saytının xidmətlərindən yararlana bilərlər.

Azərbaycanda da Strikeplagiarism.com veb-saytında fərdi istifadəçilər üçün sənədləri alınmaların mövcudluğunu yoxlamaq mümkündür. Bunun üçün, ilk öncə, www.strikeplagiarism.com saytına daxil olmaq və orada elektron poçt ünvanı ilə fərdi istifadəçi kimi qeydiyyatdan keçmək lazımdır.

QƏRB UNİVERSİTETİ İELTS İMTAHANINA HAZIRLIQ KURSLARINI AÇIQ ELAN EDİR!

Dünyanın qabaqcıl universitetlərinə qəbul olunmağın birinci tələbi olan IELTS imtahanına hazırlıq Qərb Universitetində təcrübəli xarici mütəxəssis tərəfindən tədris olunacaq.

QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ TƏLƏBƏLƏR ÜÇÜN TREYNİNGLƏRİN KEÇİRİLMƏSİNƏ START VERİLDİ!

İlk olaraq isə, bu gün, treyning keçirilmişdir. Növbəti treyninglərdə iştirak etmək üçün, universitetə yaxınlaşaraq müraciət etməlisiniz.

Plagiata yox deyək!

Qərb Universiteti milli ali təhsil çərçivəsində akademik dürüstlüyü təmin etmək üçün Plagiat.pl-ın MMC-nın Azərbaycandakı filialı ilə müqavilə bağlamışdır.

Qərb Universitetində abituriyent kursları

Qərb Universiteti 2015-2016 tədris ili üçün abituriyentlərin universitetə hazırlıq kursuna qəbulunu elan edir.

Sosial mediada bizi izləyin

Elanlar və yeniliklərdən daha tez xəbərdar olmaq, suallarınıza daha tez cavab tapmaq üçün bizi web-sayt və sosial şəbəkələr vasitəsilə izləyin.

Qərb Universiteti yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

Fəaliyyət şəbəkəsini daim genişləndirən Qərb Universiteti bu istiqamətdə daha bir addım ataraq Rusiyanın Povoljsk Dövlət Texnologiya Universiteti ilə əməkdaşlıq barədə razılaşma imzalayıb.Tədris müəssisələri "Turizm" və "Turizm və otelçilik" sahəsində əməkdaşlıq edəcəklər.