Qərb Universitetində beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçiriləcək

Qərb Universiteti (Bakı) Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti ilə birgə "İntermedialılıq məsələləri. Musiqi və ədəbiyyat" mövzusunda beynəlxalq elmi-praktik konfransı elan edirlər.

MBA ixtisası üzrə magistr olmaq istəyənlərin nəzərinə!

İsveçrənin UBİS Universiteti ilə əməkdaşlıq çərçivəsində ikili diplom MBA proqramı (double degree MBA) 2016-ci ilin sentyabr ayından fəaliyyətə başlayır.

V. Şekspirin vəfatının 400 illiyinə həsr olunmuş tədbir

Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi Qərb Universiteti ilə birlikdə dahi ingilis şairi və dramaturqu V.Şekspirin (26.04.1564-23.04.1616) vəfatının 400 illiyinə həsr olunmuş tədbir keçirmişdir.

Qərb Universitetinin Britaniya Koventri Universiteti ilə sazişi

Qərb Universiteti öz tələbələri üçün qısa müddət ərzində Britaniya Universitetinin bakalavr dərəcəsini almaq imkanı yaradır. Qərb Universiteti, Böyük Britaniyada 15 ən yaxşı universitet sırasında olan Koventri Universiteti ilə sazış imzalamışdır.

PARİS SORBON UNİVERSİTETİ (ƏBU DABİ) ÖZ QAPILARINI AZƏRBAYCAN GƏNCLƏRİ ÜÇÜN AÇIR

2015-ci ilin sonunda Qərb Universiteti Paris Sorbon Universiteti (Əbu Dabi) ilə əməkdaşlıq anlaşması imzalamışdır. 2016-cı ilin sentyabr ayından etibarən Qərb Universiteti PSUAD ilə birgə əməkdaşlıq çərçivəsində Fransız dili təməl proqramı fəaliyyətə başlayacaqdır.

Əziz tələbələr! Sizi məsləhət saatlarında iştirak etməyə dəvət edirik!

2015-2016-cı tədris ilinin qış imtahan sessiyası üçün nəzərdə tutulmuş məsləhət saatlarının cədvəli ilə aşğıdakı linkə daxil olaraq tanış ola bilərsiniz!

Tələbələrin nəzərinə!

Qərb Universiteti Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi bir neçə layihədə əməkdaş kimi iştirak edir. Fransa, İtaliya, Almaniya, İsveç, Polşa, Portuqaliya, Yunanıstan və s. Qərbi Avropa ölkələrinin universitetlərində təqaüd əsasında təhsilini davam etdirmək arzusunda olan tələbələr proqrama müraciət edə bilərlər.

Beynəlxalq işıq və işıq texnologiyaları ili

QƏRB UNİVERSİTETİ, BMT Baş Assambleyasının 2015-ci ilin İŞIQ və İŞIQ TEXNOLOGİYALARI ili elan edilməsini əsas tutaraq 27 noyabr 2015-ci il tarixində elmi-praktiki seminar keçirəcək.

Azərbaycan istifadəçiləri artıq Strikeplagiarism.com saytının xidmətlərindən yararlana bilərlər.

Azərbaycanda da Strikeplagiarism.com veb-saytında fərdi istifadəçilər üçün sənədləri alınmaların mövcudluğunu yoxlamaq mümkündür. Bunun üçün, ilk öncə, www.strikeplagiarism.com saytına daxil olmaq və orada elektron poçt ünvanı ilə fərdi istifadəçi kimi qeydiyyatdan keçmək lazımdır.

QƏRB UNİVERSİTETİ İELTS İMTAHANINA HAZIRLIQ KURSLARINI AÇIQ ELAN EDİR!

Dünyanın qabaqcıl universitetlərinə qəbul olunmağın birinci tələbi olan IELTS imtahanına hazırlıq Qərb Universitetində təcrübəli xarici mütəxəssis tərəfindən tədris olunacaq.