Qərb Universiteti və Erasmus Mundus Əməkdaşlığı

Erasmus Mundus 1-2 semestr ve ya Tam təhsil (Full Degree) verə bilən bir tələbə-mübadilə programıdır. 2009-cu ildən bəri fəalliyyət göstərir və Azərbaycanın da daxil olduğu Cənubi Qafqaz Regionu, Ukrayna və digər Avropa birliyinə daxil olmayan bəzi ölkələrin universitetlərində oxuyan tələbələrin oxuduqları bölüm üzrə uyğun olan Avropa Birliyi ölkələrindən birində (əksi də mümkündür) təhsillərini davam etdirmələri üçün yaradılmışdır.

Qeydiyyat müddəti uzadıldı!

Ali təhsil müəssisələrinə I mərhələdə qəbul olan şəxslərin qəbul olduqları təhsil müəssisələrində qeydiyyatının müddəti uzadılıb.

Qərb Universitetinin fakültələr üzrə ixtisasları və yerləşdiyi tədris binaları

Fakültələr, ixtisaslar və tədris binaları

2015-ci il Məzunlarına Bakalavr Ali Peşə dərəcəsi ixtisası verilmişdir!

Məzunlarımızı təbrik edirik və onlara uğurlar arzulayırıq! Tezliklə onların haqqında qürurverici məlumatları məzun siyahımızda paylaşmaq ümidi ilə!

Qərb Universtitetinə yeni daxil olan tələbələrin nəzərinə!

Tələbə adı qazanmış şəxslər 2015-ci il avqustun 14-dən 24-dək sənədlərini universitetə təqdim etməklə qeydiyyatdan keçməlidirlər. Əks təqdirdə seçiminizdən imtina etmiş olursunuz. I Tədris ilinə qəbul olunan zaman tələb olunan sənədlər.

Qərb Universitetinin tələbələrinin nəzərinə!

2015-2016-cı tədris ilinin I semestri üçün fərdi tədris planlarını 2015-ci il avqustun 20-dən sentyabrın 1-dək olan müddətdə müvafiq dekanlıqlardan götürüb müqavilə bağlamalısınız.

Ali təhsil müəssisələrinə yerləşdirmənin nəticələri açıqlandı!

Tələbə Qəbulu Üzrə Dövlət Komissiyasının açıqladığı məlumata əsasən 2015/2016-cı tədris ili üçün Azərbaycan Respublikasının ali təhsil müəssisələrinə yerləşdirmənin nəticələri məlumdur.

Azərbaycanda ən yaxşı universitetlər siyahısında Qərb Universiteti II yerdə!

Masterstudies.com saytı Azərbaycanda Magistr dərəcəsi üzə Universitet reytinqlərini açıqlayıb. Beləliklə Masterstudies.com saytının açıqladığı "Best Schools & Universities in Azerbaijan 2015" reytinq siyahısına əsasən Qərb Universiteti II yerə layiq görülmüşdür.

Abituriyentlərin nəzərinə!

Hazırda ixtisas seçiminin ən məsul və həlledici dövrüdür. Fəaliyyət fəlsəfəsinin əsasını yüksək hazırlıqlı kadrlar hazırlamaq olan Qərb Universiteti müasir tələblərə cavab verən, uğurlu gələcəyin təminatı olan aşağıdakı ixtisasları təklif edir.

Tələbələrin nəzərinə! Boloniya kredit sistemi haqqında

AR-da mövcud təhsil qanunvericiliyinin və Boloniya bəyannaməsinə əsasən yaradılan kredit təhsil sistemi qaydalarının hamı tərəfindən eyni cür anlaşılması və şərhi təcrübədə çox mühüm əhəmiyyət kəsb edir. Məlumat üçün bildiririk ki, Azərbaycan höküməti Boloniya bəyannaməsinə 2005-ci ildə qoşulmuşdur.