QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ TƏLƏBƏLƏR ÜÇÜN TREYNİNGLƏRİN KEÇİRİLMƏSİNƏ START VERİLDİ!

İlk olaraq isə, bu gün, treyning keçirilmişdir. Növbəti treyninglərdə iştirak etmək üçün, universitetə yaxınlaşaraq müraciət etməlisiniz.

Plagiata yox deyək!

Qərb Universiteti milli ali təhsil çərçivəsində akademik dürüstlüyü təmin etmək üçün Plagiat.pl-ın MMC-nın Azərbaycandakı filialı ilə müqavilə bağlamışdır.

Qərb Universitetində abituriyent kursları

Qərb Universiteti 2015-2016 tədris ili üçün abituriyentlərin universitetə hazırlıq kursuna qəbulunu elan edir.

Sosial mediada bizi izləyin

Elanlar və yeniliklərdən daha tez xəbərdar olmaq, suallarınıza daha tez cavab tapmaq üçün bizi web-sayt və sosial şəbəkələr vasitəsilə izləyin.

Qərb Universiteti yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

Fəaliyyət şəbəkəsini daim genişləndirən Qərb Universiteti bu istiqamətdə daha bir addım ataraq Rusiyanın Povoljsk Dövlət Texnologiya Universiteti ilə əməkdaşlıq barədə razılaşma imzalayıb.Tədris müəssisələri "Turizm" və "Turizm və otelçilik" sahəsində əməkdaşlıq edəcəklər.

Qərb Universiteti və Erasmus Mundus Əməkdaşlığı

Erasmus Mundus 1-2 semestr ve ya Tam təhsil (Full Degree) verə bilən bir tələbə-mübadilə programıdır. 2009-cu ildən bəri fəalliyyət göstərir və Azərbaycanın da daxil olduğu Cənubi Qafqaz Regionu, Ukrayna və digər Avropa birliyinə daxil olmayan bəzi ölkələrin universitetlərində oxuyan tələbələrin oxuduqları bölüm üzrə uyğun olan Avropa Birliyi ölkələrindən birində (əksi də mümkündür) təhsillərini davam etdirmələri üçün yaradılmışdır.

Qeydiyyat müddəti uzadıldı!

Ali təhsil müəssisələrinə I mərhələdə qəbul olan şəxslərin qəbul olduqları təhsil müəssisələrində qeydiyyatının müddəti uzadılıb.

Qərb Universitetinin fakültələr üzrə ixtisasları və yerləşdiyi tədris binaları

Fakültələr, ixtisaslar və tədris binaları

2015-ci il Məzunlarına Bakalavr Ali Peşə dərəcəsi ixtisası verilmişdir!

Məzunlarımızı təbrik edirik və onlara uğurlar arzulayırıq! Tezliklə onların haqqında qürurverici məlumatları məzun siyahımızda paylaşmaq ümidi ilə!

Qərb Universtitetinə yeni daxil olan tələbələrin nəzərinə!

Tələbə adı qazanmış şəxslər 2015-ci il avqustun 14-dən 24-dək sənədlərini universitetə təqdim etməklə qeydiyyatdan keçməlidirlər. Əks təqdirdə seçiminizdən imtina etmiş olursunuz. I Tədris ilinə qəbul olunan zaman tələb olunan sənədlər.