Qərb Universitetinin İngilis filologiyası kafedrasının professoru Azad Məmmədov

Qərb Universitetinin İngilis filologiyası kafedrasının professoru Azad Məmmədov Britaniya tətbigi linqvistika asossiasiyasının ( BAAL – British Association for Applied Linguistics ) "Təhsil, iş və ünsiyyət : qlobal kontekstdə" adlı ənənəvi konfransında iştirak etməyə dəvət almışdır.

Doktorantura və dissertanturaya qəbul

Qərb Universiteti 2014-cü il üçün Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktoranturaya və dissertanturaya qəbul elan edir

Chelsea Servantes De Blua

Chelsea Servantes De Blua 2014-2015-ci tədris ilində Qərb Universitetində müəllim kimi fəaliyyət göstərmək üçün ABŞ Dövlət Departamentının Fulbright proqramının təqaüdünə layıq görülmüşdür. Chelsea Servantes De Blua 2009-cu ildə fəaliyyətilə bağlı Bakıda və Türkiyədə yaşamışdır.

"Erasmus Mundus Action 2" proqramı ilə təqaüdə layiq görülmüş tələbə və müəllimlərimiz müsabiqədə yer aldıqları universitetlərdə növbəti tədris ilinə başladılar.

Qərb Universitetində yeni dərs ili başlandı (2014)

15 Sentyabr Qərb Universitetində tələbə adını qazanmış gənclərlə görüş keçirildi. Görüşdə Qərb Universitetinin aparıcı mütəxəssisləri, professor-müəllim heyyəti, I-kurs tələbələr və onların valideyinləri iştirak etdilər.

Erasmus Mundus EFFORT proqramı üzrə nəticələr bəlli oldu!

Qərb Universitetinin tərəfdaş olduğu Erasmus Mundus EFFORT proqramının I kompaniyası üzrə aparılan müsabiqədə universitetimizin tələbələri və əməkdaşları fəallıq göstərmişlər. 30 aprel 2014-cü ildə rəsmi nəticələr elan olundu.

Konfrans: "Nüvə İdarəedilməsi: nüvə silahının yayılmaması perspektivləri"

Qərb universitetinin müəllimləri Şəbnəm Nuriyeva və Günel Orudcova 8 -15 yanvar 2014-cü il tarixində, Andalo (Trento) İtaliyada keçiriləcək konfransda iştirak edəcəklər.

Qərb Universitetinin "Politologiya və beynəlxalq münasibətlər" kafedrasının müəlliməsi Ş.Nuriyeva cari ilin noyabr ayında "TMC College`in" dəvəti ilə Malasiyanın Kuala-Lumpur şəhərində yerləşən Universitetlərdə görüşlər keçirilmişdir.

Doktoranturaya qəbul!

2012-ci il üçün Universitetin fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktoranturasına və dissertanturaya aşağıdakı ixtisaslar üzrə qəbul elan edir.

Qərb Universiteti Karyera Həftəsində iştirak edəcək

Qərb Universitetin tələbələri və müəllimləri 30 aprel – 4 may tarixində 13:00-16:00 radələrində Hilton-Bakı Otelində keçiriləcək və otel və turizm işinə həsr olunacaq Karyera Həftəsində iştirak edəcəklər.