Erasmus Mundus EFFORT proqramı üzrə nəticələr bəlli oldu!

Qərb Universitetinin tərəfdaş olduğu Erasmus Mundus EFFORT proqramının I kompaniyası üzrə aparılan müsabiqədə universitetimizin tələbələri və əməkdaşları fəallıq göstərmişlər. 30 aprel 2014-cü ildə rəsmi nəticələr elan olundu.

Konfrans: "Nüvə İdarəedilməsi: nüvə silahının yayılmaması perspektivləri"

Qərb universitetinin müəllimləri Şəbnəm Nuriyeva və Günel Orudcova 8 -15 yanvar 2014-cü il tarixində, Andalo (Trento) İtaliyada keçiriləcək konfransda iştirak edəcəklər.

Qərb Universitetinin "Politologiya və beynəlxalq münasibətlər" kafedrasının müəlliməsi Ş.Nuriyeva cari ilin noyabr ayında "TMC College`in" dəvəti ilə Malasiyanın Kuala-Lumpur şəhərində yerləşən Universitetlərdə görüşlər keçirilmişdir.

Doktoranturaya qəbul!

2012-ci il üçün Universitetin fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktoranturasına və dissertanturaya aşağıdakı ixtisaslar üzrə qəbul elan edir.

Qərb Universiteti Karyera Həftəsində iştirak edəcək

Qərb Universitetin tələbələri və müəllimləri 30 aprel – 4 may tarixində 13:00-16:00 radələrində Hilton-Bakı Otelində keçiriləcək və otel və turizm işinə həsr olunacaq Karyera Həftəsində iştirak edəcəklər.

Qərb Universiteti təhsil müəssisələri arasında ən yüksək göstərici ilə akkreditasiyadan keçdi

Qərb Universitetinin fəaliyyəti 20 il ərzində dəfələrlə müxtəlif yerli və beynəlxalq qurumlar tərəfindən qiymətləndirilmiş və təhsil sahəsində əldə etdiyi nailiyyətlərə görə mükafatlandırılmışdır. 2011-ci ildə Qərb Universiteti növbəti dəfə Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi tərəfindən attestasiya və akkreditasiyadan müvəffəqiyyətlə keçərək ən müasir tələblərə cavab verən, yüksək səviyyəli, peşəkar kadrlar yetişdirən bir təhsil müəssisəsi olduğunu bir daha sübut etdi.

Doktoranturasına və dissertanturaya qəbul

2011-ci il üçün universitetin doktoranturasına və dissertanturaya qəbul elan edir. Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin 129 №li "01" iyul 2011-ci il tarixli qərarına uyğun olaraq Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktoranturaya ali təhsili olan (ali təhsil pilləsinin magistratura səviyyəsini bitirən, yaxud təhsili ona bərabər tutulan mütəxəssis) Azərbaycan Respublikasının vətəndaşları müsabiqə əsasında qəbul olunurlar.