Dəyirmi masa

Hörmətli Prezidentimiz İlham Əliyev cənablarının 2010-cu ili "Ekologiya ili" elan etməsi ilə əlaqədar olaraq Qərb Universitetində bir sıra tədbirlərin keçirilməsi nəzərdə tutulmuşdur.

Polşa Respublikasının keçmiş Birinci xanım ilə goruş

Polşa Respublikasının keçmiş Birinci xanımı (1995-2005), "Communication Without Barriers" Fondunun Prezidenti və Təsisçisi, Hüquqşunas Xanım Jolanta Kvasnevskaya 18 Sentyabr 2009 cu ildə Qərb Universitetinin Fəxri Professoru adına layiq görülmüşdür.

Azərbaycan ilə Latviya arasında Təhsil sahəsində əməkdaşlıq genişlənir

Avqustun 10-da Qərb Universitetində "Azərbaycan-Latviya Biznes Forumu" çərcivəsində "dəyirmi masa" keçirilmişdir.Tədbirdə ayrı-ayrı ali təhsil müəssisələrinin nümayəndələri iştirak etmişdir.

XİN-nin mətbuat xidmətinin rəhbəri Elxan Poluxovla görüş

2009 cu il aprelin 30-da Qərb Universitetində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 86-cı ildönümü münasibətilə Azərbaycan Respublikası XİN-nin mətbuat xidmətinin rəhbəri Elxan Poluxovun "Azərbaycanın xarici siyasətinin və diplomatiyasının əsas prioritetləri və xüsusiyyətləri" mövzusunda universitetin professor-müəllim heyəti ilə görüşü keçirildi.

ÜTT Katibliyinin rəsmisi professor John HANCOCK-la görüş

Azərbaycan Respublikasının Diplomatik Akademiyası tərəfindən Xarici İşlər Nazirliyinə yeni işə qəbul olunmuş gənc diplomatlar üçün «Beynəlxalq Ticarət Münasibətləri və Diplomatiya, Ümumdünya Ticarət Təşkilatı (ÜTT) və onun əsas prinsipləri» mövzusunda 30 mart - 3 aprel tarixində Bakıda müvafiq təlim kursu təşkil olunur.

Koreyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Kyu Lvang Çul ilə görüş

Dünya boyunca tüğyan etməkdə olan qlobal maliyyə böhranı bu günün ən mühüm problemi kimi hər bir şəxsin maraq mərkəzindədir.

Devid Plaffla görüş

2009-cu il fevral ayının 9-da saat 12:30-da Qərb Universitetində ABŞ prezidenti B.Obamanın 2008-ci il prezident seçkiləri kampaniyasının rəhbəri olmuş D. Plaffla görüş keçirilmişdir. D. Plaff 2 saat davam etmiş tədbirdə «Müasir informasiya texnologiyalarının seçki kampaniyalarına inteqrasiyası» mövzusunda mühazirə oxumuş, müəllim və tələbələrin suallarını cavablandırmışdır.

Millət vəkili Məlahət Həsənova ilə görüş

Yüksək ixtisaslı mütəxəssislər hazırlamaq, cəmiyyət üçün layiqli kadrlar yetişdirmək üçün Qərb Universitetində daim ictimai-siyasi yönümdə faydalı işlər görülür.