QƏRB UNİVERSİTETİNİN TƏLƏBƏLƏRİ CƏBHƏ BÖLGƏSİNDƏ

Qərb Universitetinin tələbələri cəbhə bölgəsində, Tərtərdə yerləşən N saylı hərbi hissədə əsgərlərlə görüşüblər.

Qərb Universitetində millət vəkili Qənirə Paşayeva ilə tələbələrin görüşü keçirildi.

Millət vəkili karyera nailiyyətləri mövzusunda çıxış etdi, fikir və mülahizələrini bölüşdü.

Tələbələr üçün növbəti seminar təşkil olunub

Qərb Universitetinin tələbələri üçün "Sosial media, internet media və ənənəvi çap mediasına onların təsirləri" mövzusunda seminar təşkil olunub.

Qərb Universitetində motivasiya təlimi keçirilib

QƏRB UNİVERSİTETİNDƏ "İDARƏETMƏ ETİKASI" MÖVZUSUNDA SEMİNAR KEÇİRİLİB

Qərb Universitetində "İdarəetmə etikası" mövzusunda seminar keçirilib. Seminarı Azərbaycan Respublikası Sahibkarlar (İşəgötürənlər) Təşkilatları Milli Konfederasiyasının İKT komissiyasının sədr müavini, Türkiyənin Nişantaşı Universitetinin professoru Ali Kutvan aparıb.

Qərb Universitetində "Müasir iqtisadi nəzəriyyələr və Azərbaycan iqtisadiyyatı" mövzusunda seminar keçirilib

Qərb Universiteti tələbələrinin fərdi inkişafı, dünyagörüşü, bilik və bacarıqlarının yüksəlməsi üçün ardıcıl olaraq layihələr, tədbirlər həyata keçirir.

Qərb Universitetinin müəllimləri tərəfindən məktəblilər üçün "Doğru ixtisas seçimi" mövzusunda təlim keçirilib

Qərb Universitetinin tələbələri könüllülük proqramlarında fəal iştirak edir

Qərb Universitetinin tələbələri ölkəmizin evsahibliyi etdiyi beynəlxalq yarış və müsabiqələrdə, müxtəlif könüllülük proqramlarında daim aktiv iştirak edir.

Qərb Universiteti məktəblilərin bilik və bacarıqlarının, dünyagörüşünün formalaşması istiqamətində ardıcıl layihələr həyata keçirir. Bu mənada orta məktəb şagirdləri arasında keçirilən müxtəlif sahələrə dair yarış və müsabiqələri, festivalları, görüşləri xüsusilə qeyd etmək olar.