Qərb Universitetində "Nitq, ünsiyyət və təqdimat bacarıqları" mövzusunda təlim keçirilib

Qərb Universiteti tələbələrinin fərdi inkişafı, dünyagörüşü, bilik və bacarıqlarının yüksəlməsi üçün ardıcıl olaraq layihələr, tədbirlər həyata keçirir.

Qərb Universiteti Paris Sorbon Əbu-Dabi Universiteti ilə əməkdaşlığa başladı

Yarandığı gündən dünyanın aparıcı elm və təhsil mərkəzləri ilə əməkdaşlıq layihələri quran Qərb Universiteti Paris-Sorbon Əbu-Dabi Universitetinin qapılarını Azərbaycan tələbələri üçün açdı.

"Azerbaijan International" jurnalının redaktoru Betti Bleyerlə görüş

Bu gün "Azerbaijan International" jurnalının baş redaktoru Betti Bleyerlə Qərb Universitetinin Filologiya fakültəsinin tələbələrinin görüşü keçirildi.

Qərb Universitetində "Öz Biznesinə Başla! Yeni Mövsüm" adlı təlim keçirildi!

Gənclərin Sahibkarlıq Proqramı çərçivəsində Qərb Universitetində Youth Inc. Proqram - "Öz Biznesinə Başla! adlı təlim keçirilib. Universitetdə keçirilən təlim böyük marağa səbəb olub.

Qərb Universitetində "Uğurlu karyeraya ilk addım" adlı təlim keçirildi

2 dekabr tarixində Qərb Universiteti Karyera Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə tələbələr üçün "Düzgün CV - "Uğurlu karyeraya ilk addım" mövzusunda təlim keçirildi.

Qərb Universitetində tələbələrlə görüş - Bakı 2017

Noyabrın 30-da Qərb Universitetində Azərbaycan İslam Həmrəyliyi Oyunlarının Əməliyyat Komitəsi nümayəndələri tələbələrlə görüş keçirib.

Qərb Universitetinin ənənəvi "Səfir saatı" layihəsi davam edir!

Qərb Universiteti tələbələrinə diplomatlarla birbaşa ünsiyyət yaratmaq, Azərbaycanın xarici əlaqələri və s. haqqında daha ətraflı məlumatlar əldə etmək imkanı yaratmaq məqsədi ilə "Səfir saatı" layihəsi çərçivəsində Azərbaycandakı səfirliklərlə əməkdaşlıq edir.

Avropa Dizayn İnstitutunun (İED) nümayəndələri Qərb Universitetində

Noyabrın 22-də saat 13:30-da Avropa Dizayn İnstitutunun (İstituto Europeo di Design) nümayəndələri ilə Qərb Universiteti tələbələri arasında "Azerbaijan Fashion Week" layihəsi çərçivəsində ənənəvi görüş keçirildi.

QƏRB UNİVERSİTETİ "AbituriyentSƏN, TələbəSƏN

QƏRB UNİVERSİTETİ "AbituriyentSƏN, TələbəSƏN" adlı layihəni təqdim etdi

Nərimanov rayonu ərazisində yerləşən 193 saylı tam orta məktəbdə 2 noyabr 2016-cı il tarixdə Qərb Universiteti tərəfindən hazırlanmış "AbituriyentSƏN, TələbəSƏN" adlı layihənin təqdimatı keçirildi.

QƏRB UNİVERSİTETİ "AbituriyentSƏN, TələbəSƏN" adlı layihəni təqdim etdi

2 noyabr 2016-cı il tarixdə Qərb Universiteti tərəfindən Nərimanov rayonu ərazisində yerləşən, 291 saylı ekologiya liseyində "AbituriyentSƏN, TələbəSƏN" adlı layihənin təqdimatı keçirilmişdir.