Tələbələrə lobbiçiliyin prinsipləri öyrədilir

Qərb Universitetində, Qərb Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının və Gənc Demokratlar İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə "Müasir beynəlxalq münasibətlər sistemində lobbiçiliyin rolu" mövzusunda dəyirmi masa keçirildi.

34 saylı tam orta məktəbdə şagirdlərlə görüş

21 oktyabr 2016-cı il tarixdə Qərb Universiteti tərəfindən Nərimanov rayonu ərazisində yerləşən, 34 saylı tam orta məktəbdə "AbituriyentSƏN, TələbəSƏN" adlı layihənin təqdimatı keçirilmişdir.

Alman Akademik mübadilə Xidməti nümayəndələri Qərb Universitetində!

Oktyabrın 13-də Qərb Universitetində Alman Akademik Mübadilə Xidməti (DAAD) nümayəndələri tələbələrlə görüşmüş, Almaniyada təhsil və təqaüd proqramları haqqında təqdimat keçirmişdir

Qərb Universitetində AŞPA nümayəndələri ilə görüş keçirildi!

Azərbaycan Respublikası Milli Məclisi Avropa Şurası Parlament Assambleyasının (AŞPA) "Zorakılıqdan azad qadınlar" Parlament şəbəkəsi ilə birgə "Qadın səlahiyyətlərinin genişləndirilməsində və qadınlara qarşı zorakılıqla mübarizədə parlamentarilərin rolu" mövzusunda Qərb Universiteti Gender Araşdırmaları Mərkəzində görüş keçirildi.

"Aleksander fon Humboldt" mükafatını alan ilk azərbaycanlı alimlə görüş keçir

Bu gün Qərb Universitetində Almaniya hökumətinin təsis etdiyi "kiçik Nobel mükafatı" sayılan "Aleksander fon Humboldt" mükafatını alan ilk azərbaycanlı riyaziyyatçı alim Məsud Əfəndiyevlə görüş keçirildi. Tədbirdə universitetin professor-müəllim və tələbə heyəti iştirak etdi.

Humboldt mükafatı alan ilk Azərbaycanlı alim tələbələrimizlə görüş keçirəcək!

28 sentyabr tarixdə, saat 14:00-da Dünya şöhrətli alim Məsud Əfəndiyevin "Elmlərin konvergensiyasi: gözlənilməz nəticələr" mövzusunda müəllim və tələbələrlə görüşü təşkil olunacaqdır.

II Dünya müharibəsi veteranları ilə görüş keçirildi

3 may 2016-cı il tarixində Qərb Universitetində 9 may Qələbə gününə həsr olunmuş II Dünya müharibəsi veteranlarlı ilə görüş keçirildi.

"İçərişəhər" tarix muzeyi əməkdaşları ilə gorüş

Aprelin 15, 2016, Qərb Universiteti, Qərb Dilləri fakültəsinin dekan, müəllim və tələbə heyəti Azərbaycan Respublikasının Nazirlər Kabineti yanında "İçərişəhər" Dövlət Tarix-Memarlıq Qoruğu İdarəsi "İçərişəhər" tarix muzeyi əməkdaşları ilə gorüş keçirmişdir.

Qızıl Aypara cəmiyyətinin nümayəndələri ilə görüş

14 aprel 2016-cı il tarixində Qərb Universitetinin akt zalında Qızıl Aypara cəmiyyətinin nümayəndələri ilə görüş təşkil edilmişdir.

Qərb Universitetində elmi seminar keçirildi!

04 aprel 2016-cı ildə Qərb Universitetində növbəti "Azərbaycan Respublikasının xarici siyasət prioritetləri və parlamentlərarası münasibətlər" adlı elmi seminar keçirilmişdir. Elmi seminarın qonağı tanınmış politoloq, millət vəkili Rasim Müsabəyov olmuşdur.