Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Gənclər Fondunun VIII qrant müsabiqəsinin elanı!

26 dekabr 2015-ci il tarixində Qərb Universitetinin akt zalında Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun VIII qrant müsabiqəsinin elan edilməsi ilə əlaqədar tədbir keçirilmişdir.

Fələstin dövlətinin Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri ilə görüş

Bu gün Qərb Universitetində "Səfir saatı" proqramı çərçivəsində Fələstin dövlətinin Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Nasser Abdel Kareem Universitetin professor - müəllim heyətinin və tələbələrin qonağı olmuşdur. Görüşü zamanı səfir "Fələstin probleminin qısa tarixi və Yaxın Şərqdə sülhün perspektivləri" adlı mövzuda çıxış etmişdir.

Avropa Dizayn Institutunun (IED) nümayəndələri tələbələrlə görüşdülər

Bu gün Qərb Universitetində Avropa Dizayn İnstitutunun (IED) nümayəndələri cənab Cakopo Manganiello (IED International Marketing Manager) və cənab Igor Zantinin (Art Curator and IED Venezia Director) "Kompüter elmləri və dizayn" fakültəsinin tələbələri ilə görüşü keçirildi.

Memarlar "Dizayn" fakültəsinin tələbələri ilə görüşdülər!

Bu gün Pasha Construction şirkətində çalışan memar Mehmet Levent Topaloğlu və mühəndis Yılmaz Kaya " Dizayn" fakültəsinin 622 qrup tələbələrinin qonağı oldular. Tələbələrlə görüşən qonaqlar memarlıq və dizayn sahəsində maraqlı mövzular haqqında müzakirələr etdilər, təcrübələrini bölüşdülər.

Beynəlxalq işıq və işıq texnologiyaları ili

QƏRB UNİVERSİTETİ, BMT Baş Assambleyasının 2015-ci ilin İŞIQ və İŞIQ TEXNOLOGİYALARI ili elan edilməsini əsas tutaraq 27 noyabr 2015-ci il tarixində elmi-praktiki seminar keçirəcək.

Dəyirmi Masa

"İnternational Azerbaijan" jurnalının Baş redaktoru, xanım Betty Blair ilə Qərb Universiteti tələbələrinin görüşü.

29 sentyabr 2015-ci il tarixində Qərb Universitetinin konfrans zalında Norveçli yazıçı xanım Ragnhild Thori ilə "Qərb Dilləri" fakultəsinin tələbələri arasında görüş keçirilmiş və Nizami Gəncəvinin "Leyli və Məcnun" əsərinin müzakirəsi aparılmışdır.

Bilik günü ilə əlaqədar ənənəvi görüş keçirilib

Qərb Universitetində 15 sentyabr – Bilik günü ilə əlaqədar I kurs tələbələri ilə ənənəvi görüş keçirilib. Tədbir tələbə biletlərinin və qiymət kitabçalarının təqdim olunması ilə başa çatıb.

Qərb Universiteti yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

Fəaliyyət şəbəkəsini daim genişləndirən Qərb Universiteti bu istiqamətdə daha bir addım ataraq Rusiyanın Povoljsk Dövlət Texnologiya Universiteti ilə əməkdaşlıq barədə razılaşma imzalayıb.Tədris müəssisələri "Turizm" və "Turizm və otelçilik" sahəsində əməkdaşlıq edəcəklər.

Oslo Universitetinin nümayəndə heyəti Qərb Universitetində

2015-ci ilin aprelində Oslo Univesitetinin nümayəndələri Qərb universitetinə qarşılıqlı əməkdaşlıq qurmaq məqsədi ilə gəlmişlər.