Qərb Universiteti Jiangnan Universiteti ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

19 fevral 2016-cı il tarixində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanmışdır. Əməkdaşlıq proqramı çərçivəsində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında tələbə mübadiləsi həyata keçiriləcək.

PARİS SORBON UNİVERSİTETİ (ƏBU DABİ) ÖZ QAPILARINI AZƏRBAYCAN GƏNCLƏRİ ÜÇÜN AÇIR

2015-ci ilin sonunda Qərb Universiteti Paris Sorbon Universiteti (Əbu Dabi) ilə əməkdaşlıq anlaşması imzalamışdır. 2016-cı ilin sentyabr ayından etibarən Qərb Universiteti PSUAD ilə birgə əməkdaşlıq çərçivəsində Fransız dili təməl proqramı fəaliyyətə başlayacaqdır.

Qərb Universitetində görüş keçirildi!

17 fevral 2016-cı il tarixində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti nümayəndələri arasında görüş keçirilmişdir. Görüşdə Jiangnan Universiteti nümayəndələri universitet haqqında ümumi məlumatı nəzərə çatdırmış və qeyd etmişdir ki, Qərb Universiteti Çin Xalq Respublikasının Jiangnan Universiteti ilə yeni əməkdaşlıq proqramına start verilmişdir.

Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Gənclər Fondunun VIII qrant müsabiqəsinin elanı!

26 dekabr 2015-ci il tarixində Qərb Universitetinin akt zalında Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Gənclər Fondunun VIII qrant müsabiqəsinin elan edilməsi ilə əlaqədar tədbir keçirilmişdir.

Fələstin dövlətinin Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri ilə görüş

Bu gün Qərb Universitetində "Səfir saatı" proqramı çərçivəsində Fələstin dövlətinin Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Nasser Abdel Kareem Universitetin professor - müəllim heyətinin və tələbələrin qonağı olmuşdur. Görüşü zamanı səfir "Fələstin probleminin qısa tarixi və Yaxın Şərqdə sülhün perspektivləri" adlı mövzuda çıxış etmişdir.

Avropa Dizayn Institutunun (IED) nümayəndələri tələbələrlə görüşdülər

Bu gün Qərb Universitetində Avropa Dizayn İnstitutunun (IED) nümayəndələri cənab Cakopo Manganiello (IED International Marketing Manager) və cənab Igor Zantinin (Art Curator and IED Venezia Director) "Kompüter elmləri və dizayn" fakültəsinin tələbələri ilə görüşü keçirildi.

Memarlar "Dizayn" fakültəsinin tələbələri ilə görüşdülər!

Bu gün Pasha Construction şirkətində çalışan memar Mehmet Levent Topaloğlu və mühəndis Yılmaz Kaya " Dizayn" fakültəsinin 622 qrup tələbələrinin qonağı oldular. Tələbələrlə görüşən qonaqlar memarlıq və dizayn sahəsində maraqlı mövzular haqqında müzakirələr etdilər, təcrübələrini bölüşdülər.

Beynəlxalq işıq və işıq texnologiyaları ili

QƏRB UNİVERSİTETİ, BMT Baş Assambleyasının 2015-ci ilin İŞIQ və İŞIQ TEXNOLOGİYALARI ili elan edilməsini əsas tutaraq 27 noyabr 2015-ci il tarixində elmi-praktiki seminar keçirəcək.

Dəyirmi Masa

"İnternational Azerbaijan" jurnalının Baş redaktoru, xanım Betty Blair ilə Qərb Universiteti tələbələrinin görüşü.

29 sentyabr 2015-ci il tarixində Qərb Universitetinin konfrans zalında Norveçli yazıçı xanım Ragnhild Thori ilə "Qərb Dilləri" fakultəsinin tələbələri arasında görüş keçirilmiş və Nizami Gəncəvinin "Leyli və Məcnun" əsərinin müzakirəsi aparılmışdır.