Bu gun Qərb Universitetində "Akademik yazı" adlı kitabın təqdimatı keçirildi

Təqdim olunan kitab Universitetin bütün fakultələrinin tələblərinə cavab verən yeni kurs üçün mükəməl dərs vəsaitidir.

Norveç nümayəndə heyəti "Tur Heyerdal" mərkəzində

2015-ci il 18 may tarixində Norveç nümayəndə heyəti Qərb Universitetindəki "Tur Heyerdal" kiçik sərgi mərkəzinə baxış keçirib.

Qərb Universitetində 9 may Qələbə gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir

7 may 2015-ci il tarixində Qərb Universitetində 9 may Qələbə gününə həsr olunmuş "II Dünya müharibəsində Faşızm üzərində Qələbədə Azərbaycanın yeri və rolu" mövzusunda tədbir keçrilmişdir.

Qərb Universiteti tələbələri ilə görüş keçirildi

8 aprel 2015-ci il tarixində Qərb Universitetinin akt zalında "Azərbaycanda potensialların artırılması və texniki dəstək vasitəsilə insan alverinə qarşı mübarizənin səmərəliyi üçün əməkdaşlığın gücləndirilməsi" layihəsi çərçivəsində universitet tələbələri ilə görüş keçirilmişdir.

Qərb Universiteti və Avropa Hüquqşünas Tələbələr Assosiasiyası - ELSA

Qərb Universiteti Diplomat Klub-nun təşkilatçılığı ilə 6 aprel saat 14:00-da Hüquq tələbələrini və Gənc hüquqşünasları özündə birləşdirən dünyanın ən böyük assosiasiyası - Avropa Hüquqşünas Tələbələr Assosiasiyası - ELSA-nın təqdimat mərasimi baş tutmuşdur.

Xocalı faciəsinin iyirmi üçüncü il dönümü

Bu gün Qərb Universitetində xalqımızın qan yaddaşına əbədi həkk olunmuş 26 fevral Xocalı faciəsinin iyirmi üçüncü il dönümü ilə əlaqədar Universitetin tələbə və professor-müəllim heyətinin Qarabağ müharibəsi veteranı, kəşfiyyatçı, bayraq ordeni ilə təltif olunmuş Milli Qəhraman İbad Hüseynovla görüş keçirildi.

Beynəlxalq əməkdaşlıq uğurla davam etdirilir

3 fevral 2015-ci il tarixində Bakıda, Qərb Universiteti ilə Beynəlxalq Dağçılıq Federasiyası (UIAA) arasında Beynəlxalq Federasiyanın tərkibində fəaliyyət göstərən Dağların Mühafizəsi Komissiyasının "Dağların Mühafizəsi Mükafatı" ("Mountain Protection Award") proqramı çərçivəsində əməkdaşlıq və dəstək müqaviləsi imzalanmışdır.

MasterKlass - "Qaradan-Rəngliyə"

3 dekabr 2014-cü il tarixində Qərb universitetinin akt zalında "Karnegi Klub" tərəfindən "Qaradan-Rəngliyə" adlı master-klass keçirilmişdir.

Gənc Diplomatlar Birliyinin nümayəndə heyəti Gürcüstan Respublikasında işgüzar səfərdədir

Bu səfərdə Qərb Universitetinin 4 cü kur s tələbəsi və "Qərb Universitet Diplomat Club"-un sədri Əfqan Baxşəliyev də iştirak etmişdir. 23 noyabrda Gürcüstan Gənc Diplomatlar Birliyi və Azərbaycan Gənc Diplomatlar Birliyi arasında əməkdaşlıq haqqında memorandum imzalanmışdır.

Qərb Universiteti tələbələrinə Kapital Bazarı mövzusunda təlim keçirildi

Oktyabrın 17-də Qərb Universitetində Azərbaycan Respublikasının Qiymətli Kağızlar üzrə Dövlət Komitəsinin Kapital Bazarı üzrə Təlim Mərkəzi ilə birgə tələbələr üçün silsilə təlimlər başlanmışdır. Təlimdə Universitetin professor-müəllim heyəti də iştirak etdi.