Bilik günü ilə əlaqədar ənənəvi görüş keçirilib

Qərb Universitetində 15 sentyabr – Bilik günü ilə əlaqədar I kurs tələbələri ilə ənənəvi görüş keçirilib. Tədbir tələbə biletlərinin və qiymət kitabçalarının təqdim olunması ilə başa çatıb.

Qərb Universiteti yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

Fəaliyyət şəbəkəsini daim genişləndirən Qərb Universiteti bu istiqamətdə daha bir addım ataraq Rusiyanın Povoljsk Dövlət Texnologiya Universiteti ilə əməkdaşlıq barədə razılaşma imzalayıb.Tədris müəssisələri "Turizm" və "Turizm və otelçilik" sahəsində əməkdaşlıq edəcəklər.

Oslo Universitetinin nümayəndə heyəti Qərb Universitetində

2015-ci ilin aprelində Oslo Univesitetinin nümayəndələri Qərb universitetinə qarşılıqlı əməkdaşlıq qurmaq məqsədi ilə gəlmişlər.

Bu gun Qərb Universitetində "Akademik yazı" adlı kitabın təqdimatı keçirildi

Təqdim olunan kitab Universitetin bütün fakultələrinin tələblərinə cavab verən yeni kurs üçün mükəməl dərs vəsaitidir.

Norveç nümayəndə heyəti "Tur Heyerdal" mərkəzində

2015-ci il 18 may tarixində Norveç nümayəndə heyəti Qərb Universitetindəki "Tur Heyerdal" kiçik sərgi mərkəzinə baxış keçirib.

Qərb Universitetində 9 may Qələbə gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir

7 may 2015-ci il tarixində Qərb Universitetində 9 may Qələbə gününə həsr olunmuş "II Dünya müharibəsində Faşızm üzərində Qələbədə Azərbaycanın yeri və rolu" mövzusunda tədbir keçrilmişdir.

Qərb Universiteti tələbələri ilə görüş keçirildi

8 aprel 2015-ci il tarixində Qərb Universitetinin akt zalında "Azərbaycanda potensialların artırılması və texniki dəstək vasitəsilə insan alverinə qarşı mübarizənin səmərəliyi üçün əməkdaşlığın gücləndirilməsi" layihəsi çərçivəsində universitet tələbələri ilə görüş keçirilmişdir.

Qərb Universiteti və Avropa Hüquqşünas Tələbələr Assosiasiyası - ELSA

Qərb Universiteti Diplomat Klub-nun təşkilatçılığı ilə 6 aprel saat 14:00-da Hüquq tələbələrini və Gənc hüquqşünasları özündə birləşdirən dünyanın ən böyük assosiasiyası - Avropa Hüquqşünas Tələbələr Assosiasiyası - ELSA-nın təqdimat mərasimi baş tutmuşdur.

Xocalı faciəsinin iyirmi üçüncü il dönümü

Bu gün Qərb Universitetində xalqımızın qan yaddaşına əbədi həkk olunmuş 26 fevral Xocalı faciəsinin iyirmi üçüncü il dönümü ilə əlaqədar Universitetin tələbə və professor-müəllim heyətinin Qarabağ müharibəsi veteranı, kəşfiyyatçı, bayraq ordeni ilə təltif olunmuş Milli Qəhraman İbad Hüseynovla görüş keçirildi.

Beynəlxalq əməkdaşlıq uğurla davam etdirilir

3 fevral 2015-ci il tarixində Bakıda, Qərb Universiteti ilə Beynəlxalq Dağçılıq Federasiyası (UIAA) arasında Beynəlxalq Federasiyanın tərkibində fəaliyyət göstərən Dağların Mühafizəsi Komissiyasının "Dağların Mühafizəsi Mükafatı" ("Mountain Protection Award") proqramı çərçivəsində əməkdaşlıq və dəstək müqaviləsi imzalanmışdır.