Qərb Universitetinin tələbələri könüllülük proqramlarında fəal iştirak edir

Qərb Universitetinin tələbələri ölkəmizin evsahibliyi etdiyi beynəlxalq yarış və müsabiqələrdə, müxtəlif könüllülük proqramlarında daim aktiv iştirak edir.

"İntermediallıq məsələləri. Musiqi və ədəbiyyat" mövzusunda elmi-praktik konfrans keçirildi

Bu gün Qərb Universiteti, Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi və Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti birgə "İntermediallıq məsələləri, Musiqi və Ədəbiyyat" mövzusunda beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçirmişdir.

Müslüm Maqomayevin xatirəsinə həsr edilmiş konfrans keçirildi.

24 oktyabr 2016-cı il tarixində, Qərb Universitetində dahi müğənni Müslüm Maqomayevin xatirəsinə həsr edilmiş konfrans keçirildi.

"İntermediallıq məsələləri. Musiqi və ədəbiyyat"

Qərb Universiteti, Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti və Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi ilə birgə "İntermediallıq məsələləri. Musiqi və ədəbiyyat" mövzusunda beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçirəcəkdir.

"Media və təhsil dialoqu" mövzusunda təlim-konfrans keçirilib!

Oktyabrın 13-də "Media və təhsil dialoqu" mövzusunda təlim-konfrans keçirilib. Konfransda Təhsil Nazirliyinin nümayəndələri, ali təhsil müəssisələrinin mətbuat xidmətlərinin rəhbərləri iştirak ediblər.

ÜMUMMİLLİ LİDER HEYDƏR ƏLİYEVİN ANADAN OLMASININ 93-CÜ İLDÖNÜMÜNƏ HƏSR OLUNMUŞ ELMİ KONFRANS

07 may 2016-cı il tarixdə Qərb Universitetində AMEA-nın A.A.Bakıxanov adına Tarix İnstitutu və Fəlsəfə və Hüquq İnstitutu ilə birgə Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 93-cü ildönümünə həsr edilmiş "Heydər Əliyev və müstəqil Azərbaycanın uğurları" adlı Respublika elmi konfransı keçirilmişdir.

Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 93-cü ildönümünə həsr olunmuş XXI Tələbə Elmi konfrans

Konfransda Qərb Universitetinin tələbələri ilə yanaşı Bakı Dövlət Universitetinin, Azərbaycan Dillər Universitetinin, Azərbaycan Dövlət Pedagoji Universitetinin, Bakı Slavyan Universitetinin və digər ali təhsil müəssisələrinin də tələbələri iştirak etdilər.

Qərb Universitetində "Dilşünaslıqda müasir problemlər" mövzusunda elmi konfrans keçirildi

15.04.2016 tarixində Qərb Universitetində AMEA-nın Nəsimi adına Dilçilik İnstitutu, Azərbaycan Dövlət Pedoqoji Universiteti və Qərb Universitetinin təşkilatçılığı ilə Ümummilli lider H.Əliyevin 93-cü ildönümünə həsr olumuş "Dilşünaslıqda müasir problemlər" mövzusunda elmi konfrans keçirildi.

Qərb Universiteti tələbələri beynəlxalq konfransda Azərbaycanı təmsil edəcək

20-23 fevral 2016-cı il tarixlərdə Fairmont otelində ölkə miqyasında Birinci Milli BMT Modeli Konfransı (MilliMUN) öz işinə başladı.

Qərb Universitetində multikulturalizmlə bağlı dəyirmi masa keçirildi!

Tədbiri giriş sözü ilə Qərb Universitetinin rektoru dos. Zenfira Məmmədova açıq elan etdi. O, bildirdi ki, Azərbaycan Respublikasının Prezidenti cənab İlham Əliyevin sərəncamına əsasən Azərbaycanda 2016-cı il «Multikulturalizm İli» elan edilmişdir. Azərbaycanın multikultural modeli dünyada bənzəri olmayan bir fenomendir.