Qərb Universitetində Beynəlxalq konfrans keçirildi!

05 dekabr 2015-ci il tarixdə Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi, Ailə, Qadın və Uşaq Problemləri üzrə Dövlət Komitəsi, Qərb Universiteti Gender Araşdırmaları Mərkəzinin birgə təşkilatçılığı ilə Ümummilli lider Heydər Əliyevin əziz xatirəsinə həsr edilmiş "Globallaşan dünyada dəyişən gender rolları" mövzusunda beynəlxalq elmi konfrans keçirilmişdir.

Qərb Universitetində "İşıq və İşıq texnologiyaları" adlı beynəlxalq elmi-praktiki seminar keçirildi!

BMT-nin Baş Assambleyasının 2013-cü ildə qəbul etdiyi qərara əsasən " 2015-ci il- Beynəlxalq işıq və işıq texnologiyaları ili" elan edilmişdir və YUNESKO-nun fundamental elmlər haqqında Beynəlxalq proqramına əsasən bir çox ölkələrdə bu illə bağlı müxtəlif tədbirlər keçirilmişdir.

Beynəlxalq işıq və işıq texnologiyaları ili

QƏRB UNİVERSİTETİ, BMT Baş Assambleyasının 2015-ci ilin İŞIQ və İŞIQ TEXNOLOGİYALARI ili elan edilməsini əsas tutaraq 27 noyabr 2015-ci il tarixində elmi-praktiki seminar keçirəcək.

"II Dünya Müharibəsi və Azərbaycan" mövzusuna həsr olunmuş konfrans keçirildi!

Bu gün, Qərb Universitetində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının (AMEA) A.A.Bakıxanov adına Tarix institutunun birgə təşkilatçılığı ilə "II Dünya müharibəsi və Azərbaycan" mövzusunda elmi konfrans keçirilib.

"İnformasiya Texnologiyalarının tədrisə tətbiqi" adlı konfrans keçirildi!

Bu gün Qərb Universitetində "İnformasiya Texnologiyalarının tədrisə tətbiqi" adlı konfrans keçirildi. Konfransı giriş sözü ilə tədris işləri üzrə prorektor f.ü.e.d. prof. Babayeva R.F. açıq elan etdi.

Qərb Universiteti növbəti dəfə Beynəlxalq Konfransa ev sahibliyi etdi!

Bu gün Qərb Universiteti ilə TÜRKSOY-un (Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı) birgə əməkdaşlıq layihəsi çərçivəsində Qərb Universitetində "Tərcümə incəsənət və elm kimi" adlı beynəlxalq konfrans keçirildi.

Oktyabrın 30-da Təhsil Nazirliyinin təşəbbüsü ilə Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetində (ADNSU) "Media və təhsil dialoqu: peşəkarlığın inkişafı" mövzusunda təlim konfransı keçirilib.

Qərb Universitetində Beynəlxalq elmi-praktiki konfrans keçiriləcək

Qərb Universiteti (Bakı) və Beynəlxalq Türk Mədəniyyəti Təşkilatı (TÜRKSOY) beynəlxalq elmi-praktik "Tərcümə elm və incəsənət kimi" konfransı keçirir.

"İngilis filologiyası" kafedrasının müdiri Alla Bayramova Nyu-York şəhərində beynəlxalq elmi konfransda iştirak etdi

"İngilis filologiyası" kafedrasının müdiri Alla Bayramova 12-15 avqust 2015-ci il tarixlərində Nyu-York şəhərində yerləşən Fordham Universitetində keçirilən beynəlxalq elmi konfransında iştirak edib.

Qərb Universitetinin Doktoranturasında Dünya ədəbiyyatı üzrə fəlsəfə doktoru dissertasiyasının ilkin müdafiəsi keçirildi

Dissertant Ülviyyə Kamran qızı Allazovanın "Q.Qrin realizminin əsas xüsusiyyətləri" mövzusunda dissertasiyası müzakirə olundu.