Qərb Universiteti "Diplomat Klubu"nun üzvləri üçün təlim keçirilmişdir

Azərbaycan Gənc Diplomatlar Birliyi və Qərb Universiteti Diplomat Klubunun birgə təşkilatçılığı ilə 10-17 dekabr tarixlərində Qərb Universitetində təzə yaradılmış "Diplomat Klubun " üzvləri üçün sertifikat planlı təlim sessiyası həyata keçirilmişdir.

MasterKlass - "Qaradan-Rəngliyə"

3 dekabr 2014-cü il tarixində Qərb universitetinin akt zalında "Karnegi Klub" tərəfindən "Qaradan-Rəngliyə" adlı master-klass keçirilmişdir.

Qərb Universitetində növbəti Beynəlxalq Elmi konfrans keçirildi

Bu gün Qərb Universitetində Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi, Ailə, Qadın və Uşaq Problemləri üzrə Dövlət Komitəsi, Qərb Universiteti Gender Araşdırmalar Mərkəzinin birgə təşkilatçılığı ilə Ulu öndər Heydər Əliyevin əziz xatirəsinə həsr edilmiş "Təhsildə gender problemləri" mövzusunda Beynəlxalq Elmi Konfrans keçrildi.

"Ədəbiyyat incəsənət növlərinin qarşılıqlı inikası kontekstində" mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans" - Təşəkkür məktubu

30 oktyabr 2014-cü il tarixində Bakının Qərb Universitetində keçirilən "Ədəbiyyat incəsənət növlərinin qarşılıqlı inikası kontekstində" adlı elmi konfransda iştirakımızı səmimiyyətlə yada salırıq.

Qərb Universitetinin tələbə gənclər təşkilatının sədri seçildi

6 noyabr 2014-cü il tarixində Qərb Universitetinin konfrans zalında Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatı İttifaqının (ATGTİ) rəhbərliyi ilə Qərb Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatına sədr seçkiləri keçirilmişdir.

30 Oktyabr 2014-cü il tarixində Bakıda "Ədəbiyyat incəsənət növlərinin qarşılıqlı inikası kontekstində" mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans keçirildi. Konfransda Azərbaycanın elm xadimləri ilə yanaşı B.N.Yeltsin adına Ural Federal Universiteti, Tokio Universiteti, Toronto Universiteti və digər mötəbər ali tədris müəssisələrini təmsil edən Yaponiya, Rusiya, ABŞ, Kanada və İrandan olan tədqiqatçılar – filoloqlar, musiqişünaslar, mədəniyyətşünaslar (kultroloqlar) iştirak etdi.

Tur Heirdal 100 illik

Oktyabrın 6-da böyük Norveç tədqiqatçısı, səyyah, alim –antropoloq Tur Heyerdalın anadan olmasının 100 illiyi qeyd olundu. O, dəniz səyyahı, alim və okeanoqraf olmaqla yanaşı bir sıra cəsarətli ideyaların müəllifi kimi tarixə düşmüşdür.

Qərb Universitetinin İngilis filologiyası kafedrasının professoru Azad Məmmədov

Qərb Universitetinin İngilis filologiyası kafedrasının professoru Azad Məmmədov Britaniya tətbigi linqvistika asossiasiyasının ( BAAL – British Association for Applied Linguistics ) "Təhsil, iş və ünsiyyət : qlobal kontekstdə" adlı ənənəvi konfransında iştirak etməyə dəvət almışdır.

Sekspir yubileyində fəal iştirak etdiyi üçün Britaniya Şurasından 49 sertifikat

Aprelin 23-də ingilis dramaturqu və şairi Uilyam Şekspirin anadan olmasının 450 illiyi tamam olmuşdur. Həmin gün Böyük Britaniyanın Azərbaycan Respublikasındakı səfiri cənab İrfan Siddik dahi ədibə həsr olunmuş yubiley tədbirlərini açmışdır.

Norveç və Azərbaycan - H.Əliyev və Tur Heyerdal mövzusunda konfrans

XX əsrin sonu və XXI əsrin əvvəllərində Azərbaycan xalqının və dövlətinin əldə etdiyi bütün nailiyyətlər görkəmli ictimai-siyasi xadim, dahi şəxsiyyət H.Əliyevin adı ilə bağlıdır. Məhz buna görə ulu öndər bəşər tarixində əbədi yaşayacaqdır. Bu günlərdə bütün Azərbaycan xalqı kimi Qərb Universiteti də xalqının, dövlətinin, yaşadığı dövrün dünya tarixində əvəzsiz xidmətləri olan H.Əliyevin 91 illik yubileyini müxtəlif tədbirlər qeyd edərək, ona olan dərin hörmət və ehtiramını, sevgi və məhəbbətini bildirir.