Qərb Universitetində növbəti beynəlxalq Depozitariya Kitabxana yaradıldı!

Qərb Universitetində BMT-nin Ümumdünya Turizm Təşkilatının Depozitariya Kitabxanası yaradılmışdır. Bununla da, Qərb Universiteti ölkəmizdən sözügedən kitabxana proqramına daxil edilmiş ilk və yeganə ali təhsil ocağı olmuşdur.

Qərb Universitetində daha bir beynəlxalq Depozitariya Kitabxana yardılmışdır!

Qərb Universitetində Beynəlxalq Əmək Təşkilatının Depozitariya Kitabxanası yaradılmışdır. Bununla da, Qərb Universiteti ölkəmizdən sözügedən kitabxana proqramına daxil edilmiş ilk və yeganə ali təhsil ocağı olmuşdur.

Qərb Universiteti qlobal şəbəkəyə üzv seçildi!

Qərb Universiteti 2004-cü ildə yaradılmış BMT-nin Ticarət və İnkişaf üzrə Konfransının Virtual İnstitutuna üzv seçilməklə ölkəmizdən sözügedən şəbəkəyə qoşulmuş ilk və yeganə özəl ali tədris ocağı oldu.

Qərb Universitetinin beynəlxalq nüfuzu durmadan artmaqdadır!

Qərb Universiteti BMT və menecment ilə bağlı olan akademik institutlar, biznes məktəbləri və universitetlər arasında ilk mütəşəkkil əlaqə olan və 2007-ci ildə BMT-nin baş katibi tərəfindən irəli sürülmüş Məsuliyyətli İdarəetmə Təhsili Prinsipləri təşəbbüsünə qoşulmuşdur.

Qərb Universiteti Ümumdünya Əqli Mülkiyyət Təşkilatının Depozitariya Kitabxanası Proqramına daxil edildi

Bununla da Qərb Universiteti ölkəmizdən adıçəkilən proqrama daxil edilmişilk özəl universitet olmuşdur. Sözügedən proqram çərçivəsində ildə 2 dəfə ÜƏMT Katibliyi tərəfindən Qərb Universitetinə ödənişsiz əsasda müxtəlif nəşrlər töhfə ediləcəkdir.

Turizm və otelçilik ixtisası tələbələri üçün əla imkan!

Qərb Universiteti ilə Sinqapurun London Biznes və Maliyyə Məktəbi arasında Qərb Universitetinin Turizm və Qonaqpərvərlik ixtisası tələbələrinə bakalavr dərslərindən geri qalmadan Sinqapurda 1 illik diplom proqramında iştirak etmək imkanı verən müqavilə imzalanıb.

Qərb Universitetində təhsil almaqın üstünlüklərindən biri

Beynəlxalq əməkdaşlıqlarımız imkan yaradırki siz Birtaniyanın top 15 universiteti siyahısında olan universitetin diplomunu əldə edəsiniz!

Regionşünaslıq ixtisası üzrə təhsil almaq istəyənlərin nəzərinə!

Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi vardır. Proqramı çərçivəsində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında tələbə mübadiləsi həyata keçiriləcək.

Qərb Universitetinin tələbələri Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasında təcrübədə

Qərb Universiteti ilə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının arasında bağlanmış müqaviləyə əsasən Qərb Universitetinin siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsinin bir qrup tələbəsi təcrübəyə başlayıb.

Abituriyentlərin imtahana psixoloji hazırlığı

1-2 iyul 2016-cı il tarixində AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanasının binasında "Abituriyentlərin imtahana psixoloji hazırlığı" adlı layihə həyata keçiriləcəkdir. AMEA Mərkəzi Elmi Kitabxanası, Fransa-Azərbaycan Universiteti, Qərb Universiteti və Hədəf Kurslarının təşkilatçılığı ilə baş tutacaq layihənin əsas təşkilatçısı AR Təhsil Nazirliyi Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsidir.