Turizm və qonaqpərvərlik ixtisası tələbələri üçün əla imkan!

Qərb Universiteti ilə Sinqapurun London Biznes və Maliyyə Məktəbi arasında Qərb Universitetinin Turizm və Qonaqpərvərlik ixtisası tələbələrinə bakalavr dərslərindən geri qalmadan Sinqapurda 1 illik diplom proqramında iştirak etmək imkanı verən müqavilə imzalanıb.

Qərb Universitetində elmi-seminar keçirildi

Elmi seminar dizaynda müasir materiallar və innovasiya texnologiyaları sahəsində mövcud tədqiqatlara, inşaat materiallarının ekolojiliyinə, onların dayanıqlılığı və uzunömürlülüyünə, dizaynda və memarlıqda tətbiqinə həsr olundu.

MBA ixtisası üzrə magistr olmaq istəyənlərin nəzərinə!

İsveçrənin UBİS Universiteti ilə əməkdaşlıq çərçivəsində ikili diplom MBA proqramı (double degree MBA) 2016-ci ilin sentyabr ayından fəaliyyətə başlayır.

Qərb Universitetinin Britaniya Koventri Universiteti ilə sazişi

Qərb Universiteti öz tələbələri üçün qısa müddət ərzində Britaniya Universitetinin bakalavr dərəcəsini almaq imkanı yaradır. Qərb Universiteti, Böyük Britaniyada 15 ən yaxşı universitet sırasında olan Koventri Universiteti ilə sazış imzalamışdır.

Qərb Universiteti Jiangnan Universiteti ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

19 fevral 2016-cı il tarixində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanmışdır. Əməkdaşlıq proqramı çərçivəsində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti arasında tələbə mübadiləsi həyata keçiriləcək.

PARİS SORBON UNİVERSİTETİ (ƏBU DABİ) ÖZ QAPILARINI AZƏRBAYCAN GƏNCLƏRİ ÜÇÜN AÇIR

2015-ci ilin sonunda Qərb Universiteti Paris Sorbon Universiteti (Əbu Dabi) ilə əməkdaşlıq anlaşması imzalamışdır. 2016-cı ilin sentyabr ayından etibarən Qərb Universiteti PSUAD ilə birgə əməkdaşlıq çərçivəsində Fransız dili təməl proqramı fəaliyyətə başlayacaqdır.

Qərb Universitetində görüş keçirildi!

17 fevral 2016-cı il tarixində Qərb Universiteti ilə Jiangnan Universiteti nümayəndələri arasında görüş keçirilmişdir. Görüşdə Jiangnan Universiteti nümayəndələri universitet haqqında ümumi məlumatı nəzərə çatdırmış və qeyd etmişdir ki, Qərb Universiteti Çin Xalq Respublikasının Jiangnan Universiteti ilə yeni əməkdaşlıq proqramına start verilmişdir.

Qərb Universitetində "İşıq və İşıq texnologiyaları" adlı beynəlxalq elmi-praktiki seminar keçirildi!

BMT-nin Baş Assambleyasının 2013-cü ildə qəbul etdiyi qərara əsasən " 2015-ci il- Beynəlxalq işıq və işıq texnologiyaları ili" elan edilmişdir və YUNESKO-nun fundamental elmlər haqqında Beynəlxalq proqramına əsasən bir çox ölkələrdə bu illə bağlı müxtəlif tədbirlər keçirilmişdir.

Qərb Universitetində Almaniyanın "Knauf" şirkətinin nümayəndələri ilə görüş keçirildi!

Görüşdə Qərb Universitetinin "Dizayn" kafedrasının müdiri Pərvanə Əliyeva, dosent Yevgeniya Aşurli, "KNAUF Marketing Bakı" – nın rəhbəri Samir Quliyev, "KNAUF" – un texniki elmlər namizədi Parikova Yelena Vladimirovna və "KNAUF" – un texniki işlər üzrə mütəxəssisi Dəyanət Baxşəliyeva iştrak ediblər.

Qərb Universiteti yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzaladı

Fəaliyyət şəbəkəsini daim genişləndirən Qərb Universiteti bu istiqamətdə daha bir addım ataraq Rusiyanın Povoljsk Dövlət Texnologiya Universiteti ilə əməkdaşlıq barədə razılaşma imzalayıb.Tədris müəssisələri "Turizm" və "Turizm və otelçilik" sahəsində əməkdaşlıq edəcəklər.