Qərb Universiteti və Erasmus Mundus Əməkdaşlığı

Erasmus Mundus 1-2 semestr ve ya Tam təhsil (Full Degree) verə bilən bir tələbə-mübadilə programıdır. 2009-cu ildən bəri fəalliyyət göstərir və Azərbaycanın da daxil olduğu Cənubi Qafqaz Regionu, Ukrayna və digər Avropa birliyinə daxil olmayan bəzi ölkələrin universitetlərində oxuyan tələbələrin oxuduqları bölüm üzrə uyğun olan Avropa Birliyi ölkələrindən birində (əksi də mümkündür) təhsillərini davam etdirmələri üçün yaradılmışdır.

Oslo Universitetinin nümayəndə heyəti Qərb Universitetində

2015-ci ilin aprelində Oslo Univesitetinin nümayəndələri Qərb universitetinə qarşılıqlı əməkdaşlıq qurmaq məqsədi ilə gəlmişlər.

Beynəlxalq Alpinizm və Qayayadırmanma Federasiyasının "Dağların mühafizəsi mükafatı"

Beynəlxalq Alpinizm və Qayayadırmanma Federasiyasının "Dağların mühafizəsi mükafatının" (UIAA) əldə edilməsinə namizədliyi irəli sürmək üçün son tarix 31 iyul 2015-ci il.

Beynəlxalq əməkdaşlıq uğurla davam etdirilir

3 fevral 2015-ci il tarixində Bakıda, Qərb Universiteti ilə Beynəlxalq Dağçılıq Federasiyası (UIAA) arasında Beynəlxalq Federasiyanın tərkibində fəaliyyət göstərən Dağların Mühafizəsi Komissiyasının "Dağların Mühafizəsi Mükafatı" ("Mountain Protection Award") proqramı çərçivəsində əməkdaşlıq və dəstək müqaviləsi imzalanmışdır.

Gənc Diplomatlar Birliyinin nümayəndə heyəti Gürcüstan Respublikasında işgüzar səfərdədir

Bu səfərdə Qərb Universitetinin 4 cü kur s tələbəsi və "Qərb Universitet Diplomat Club"-un sədri Əfqan Baxşəliyev də iştirak etmişdir. 23 noyabrda Gürcüstan Gənc Diplomatlar Birliyi və Azərbaycan Gənc Diplomatlar Birliyi arasında əməkdaşlıq haqqında memorandum imzalanmışdır.

Qərb Universitetinin istehsalat və diplomqabağı təcrübələrin yerinə yetirilməsi məqsədilə müqavilə bağladığı müəssisələr

Qərb Universiteti istehsalat və diplomqabağı təcrübənin yerinə yetirilməsi üçün hər il aşağıdakı müəssisələrlə müqavilə bağlayır

31.03.2014 | ITB Berlin

Mart 4-ən başlayaraq 9-na kimi davam edən 47-ci dəfə təşkil olunmuş dünyanın ən böyük sərgisi Giriş zalında yerləşən 26 salon-da daxil olmaqla tamamilə dolmuşdur.

Tələbələrin Beynəlxalq Elm Festivalı 2012

22.04.2012 - 27.04.2012 tarixi çərçivəsində Doğu Akdeniz Universitetində "Tələbələrin Beynəlxalq Elm Festivalı 2012" layihəsində Qərb Universiteti, Azərbaycan Turizim İnstitutu, Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti, Azərbaycan Memarlıq İnstitutu, Doğu Akdeniz Universitetinin tələbə və müəllim heyəti iştirak etmişdir.

Azərbaycan ilə Latviya arasında Təhsil sahəsində əməkdaşlıq genişlənir

Avqustun 10-da Qərb Universitetində "Azərbaycan-Latviya Biznes Forumu" çərcivəsində "dəyirmi masa" keçirilmişdir.Tədbirdə ayrı-ayrı ali təhsil müəssisələrinin nümayəndələri iştirak etmişdir.

Qərb Universitetinə Sertifikat verildi

Qərb Universitetinə, Bakıda keçirilən Beynəlxalq Konfransda göstərdiyi dəstəyə görə, "AİESEC" təşkilatı tərəfindən sertifikat verilmişdir.