Uğurlu karyeranın təməli!

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

Qərb Universitetinin İdman Klubu Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının (FAİREX) təşkilatçılığı ilə keçirilən qayayadırmanma üzrə Açıq Respublika Çempionatının qalibi olublar.

Qərb Universiteti İdman Klubu II yeri qazandı

İdman klubumuzun növbəti uğuru

Oktyabrın 8--9-u Siyəzəndə Azərbaycan Hava və Ekstremal İdman Növləri Federasiyasının təşkilatçılığı ilə Qayayadırmanma üzrə Açıq Ölkə Çempionatı keçirilmişdir. Qərb Universitetinin idman klubu çempionatda II yerə layiq görülmüşdür.

İdman klubumuzun növbəti uğuru

İdman klubumuzun uğurları davam edir!

11-12 İyun tarixlərində Clim Bakuda keçirilən İdman Dırmanması üzrə "Ümid" yarışında çətinlik və surət növləri üzrə Qərb Universitetinin idman komandası ümumi hesabda III yerə layiq görülmüşdür.

İdman klubumuzun uğurları davam edir!

İdmançılarımız I yeri qazandı!

15 may tarixində Qərb Universiteti Siyasi elmlər və beynəlxalq münasibətlər fakültəsi tələbələri, eyni zamanda Qərb Universiteti idman klubunun üzvləri, Mustafayev İlkin və Abbasov Ceyhun, Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin təşkil etdiyi Kickboxing (K-1) üzrə peşəkar reytinq döyüşündə müvafiq olaraq 60 və 65 kq çəki dərəcələrində bütün rəqiblərindən üstün olaraq 1-ci yeri qazandılar.

İdmançılarımız I yeri qazandı!